• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Çok zayıf değilim de normalim canım, tabi hiç takmıyorum kiloyu hatta mutlu oldum, iyi ki almışım, üzülüyordum acaba sorun mu var diye başta hiç almadım ama sonra aniden aldım 🥰💃🏼
Bu sefer bende merak ediyorum dur bakalım kaç ekledim 😅
Geçebilirim bile 🤣 ama dikkat ediyorum bir ara çok saldım, dikkatli besleniyorum artık, tatlı hiç yemiyorum mesela, çok canım istiyor
Kız çok almamissın zaten niye yemiyosun şeker yoksa ye canın ne istiyosa tadını çıkar 😍

Kuzu ben dün anladım ki çok yürüdüğümde ayakta kaldığımda artıyor o ağrı 😞 ama seninki neden onu bilmiyorum ama gerçekten can sıkıcı bir ağrı yani 😞😞

Ayyy bayıldımmm 😍😍😍 minik tavşanın 🥹

Ben hala eğilip alıyorum yerden yapmamak mı lazım kuzu? Hamilelikte bile prenses olamadık ya 😬

Kuzum ben sabah uyanır uyanmaz kuru erik, gün kurusu ya da kuru kayısı yiyorum üzerine en az 2-3 bardak su içiyorum hurma da etkili ama hurmayla ilgili hurafe var biliyosun ondan korkarsan en etkilisi kuru erik oldu bende.
Kuru erik ve kayısıyı hemen bugün deneyeyim, hiç yememiştim. Teşekkür ederimm🌸
Ben de demir kullanmıyorum henüz, ona rağmen geçen 3 gün sonra çıktım endişelendim, kefir bana iyi geliyor canım
Canım hamileliğim boyunca içtiğim kefirin haddi hesabı yok, o bana etki etmiyor galiba 🤷🏻‍♀️
Ben ilk hazırlık için ütü yapıp sonra ütüyü tamamen bırakmıştım. Yine öyle yapıcam biliyorum 🤣
😂😂 aynen biz de öyle tahmin ettik 😅 ama ilkinde de biraz abartıyorum işte ben, makina temizliğinden ütüsünden kurutmasına. Çok özendim napim yoksa içim rahat etmeyecekti. Şimdi kıyafetler bir iki ay öyle bekleyecek diye bile rahatsız oluyorum 🤕
#imkanıolanbabaolsun 🤣

Kuzum niye bodyleri üst üste giydiresin ki zaten. Ben şöyle düşünüyorum alta uzun ya da kısa bir çıtçıtlı giydirip üstüne tulum direkt.

Ay benim de böyle çalkalıyor resmen 😍🤣

Ben de hep öyle aldım kuzu, şimdi üstlerine birkaç tulum daha alacağım

Ayyy çikolatayı ne zaman sipariş versek diye düşünüyordum ben de ya

Canım ben ne yapsam çözmedi, kefir kayısı erik hiçbiri işe yaramadı. En son kanama vs oldu ağladım resmen. Doktorum şurup verdi bir ölçek ile iş çözüldü 🤣 duphalac adı

Ay ben de eğiliyorum gayet 🙈 böyle olunca da endişe ediyorum yapmamalı mıydım diye 🤣

Ayyy kız iyi ki hatırlattın ben unutmuşum hemen eşimi aradım koooş diye 🤣 ben sipariş verdim bimdekilere diyor ahhahauaa
Evett canım daha bu demirden önce doktorum duphalac yazmıştı bana da, hiç kullanmamıştım, zor günlerde kullanırım dedim. Ama o gün bugün galiba 😂😂 iyi gelmesine sevindim 🙏
Kuru kayısı ve kefir bana çok iyi geliyor
Ben de yaramadı kefir kuzum, ama kayısı erik deneyeceğim 👍🌸

Ayy ilk defa toplu yanıt yaptım, oldu galiba 😂 hep bu alıntı ne işe yarıyor diye anlamıyordum 🤭

Odanın ideal nem oranı %40-55 arası diyor doktorlar. Benim evimde her yerin nem oranı gayet iyiyken yatak odamın nem oranı %60-65 arası çıkıyor hep. Bu nem sorununu nasıl çözücez acaba kızlar bu konuda bilgisi olan var mı
Canım o kadarı kalorifer açarsan gider zaten

@difembahyaa @Peripellas kızlar güzel haberlerinize çok sevindim maşallah bebitolara 🧿😍😍

sirinm sirinm 14:00 burda bekliyorum 🤣🤣🤣

@Cherry Mom sen akşam gelmeyince buraya bime gittin sandım geceden 🤣🤣 @Sunsun9 güle güle kullanın 😍😍

E erkekbebek canım sana deneyimlediğim en etkili yöntemi söylüyorum, kırmızı pancarı haşla güzelce ve ye, ağrısız acısız miss gibi wc yapacaksın 😂😂😂
Aa pancarı hiç duymamıştım, bugün pancar da alıyorum hemen 🤍 tüm tuşlara basılsın 😅

😂😂 aynen biz de öyle tahmin ettik 😅 ama ilkinde de biraz abartıyorum işte ben, makina temizliğinden ütüsünden kurutmasına. Çok özendim napim yoksa içim rahat etmeyecekti. Şimdi kıyafetler bir iki ay öyle bekleyecek diye bile rahatsız oluyorum 🤕
İnstada dolaşan ilk çocuk ikinci çocuk videoları geliyor aklıma sizinle aramdaki farka bakınca 🤣🤣

IMG_6515.webp

Kızlar normalde gitmeyi düşünmüyordum kardeşim almaya gelmiş beni sabahın köründe anneme kahvaltıya gidelim diye 😂
Aklıma geldi dedim bime sür 😂 hemen alel acele bende bunları aldım 😂 birazdan annemlede gidicez tekrar bi detaylı bakıcam kaçırdığım şeyler olabilir 👀😂 dolap içi organizer vardı gri renkte nasıl alan arkadaşlar varmı benim pek içime sinmedi alsammı almasammı kararsız kaldım

Ben de böyle düşünüyorum kuzum pilli sesli bişeyle uyutmak istemem sanırım. Zaten ne kadar hayattan bezdirse de ben memede uyutmaya falan da karşı değilim. Uyku arkadaşı denemedim o yüzden 🥰
Memede uyutmaktan çok korkuyorum ben canım sen tecrübelisin sana sormak istiyorum bu çünkü bende bi travma gibi bişey. Bizim memlekette bir kadın bebeğini emzirirken boğmuştu kadın çok şişkoydu. Neyse Allah korusun bu yüzden ben çocuktum o zamanlar ama hala aklımda kalmış. Bebeğimi emzirirken doyduğunu , sütün yettiğini yada uyuduğunu anlayacak mıyım ?

Yıkama konusu ilk çocuğu yıkarken, 2.yıkarken diye maymun videosu gördüm dün🤣🤣 atmaya korktum ifşa oluyorum diye
Onu ben de gördüm ya tam olarak böyleyiz sanırım. Geçen çocuk küvetten düşer mi diyorsun ya. Sen ürkek ürkek çocuğu tutuyorsun. Ben bacağından tutuyorum leğene batırıp çıkarıyorum falan 🤣🤣🤣

Back
X