• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Eki Görüntüle 3660138
Kızlar normalde gitmeyi düşünmüyordum kardeşim almaya gelmiş beni sabahın köründe anneme kahvaltıya gidelim diye 😂
Aklıma geldi dedim bime sür 😂 hemen alel acele bende bunları aldım 😂 birazdan annemlede gidicez tekrar bi detaylı bakıcam kaçırdığım şeyler olabilir 👀😂 dolap içi organizer vardı gri renkte nasıl alan arkadaşlar varmı benim pek içime sinmedi alsammı almasammı kararsız kaldım
İşi gücü bırakıp bime gidesim geldi hiçbir şeye ihtiyacım olmasa da 🤣🤣

Günaydın kızlarr 🌸
Sabah sabah maşallahınız var 😍
difembahyaa difembahyaa Peripellas Peripellas maşallah miniklere yaa büyümüşler sağlıkla🩷🩵 çok sevindim. Difemcim bana multivitaminli demir vermişti hafif kaşınmıştım, şimdi solgarın sadece demirini kullanıyorum ara ara korkumdan hergün almıyorum, henüz bişey olmadı 🙏

suuuduru68 suuuduru68 kapı süsü de çikolatalar da çok tatlı 😍

Yaaa bimi patlatmışsınız ben unuttum poffff 🙃 neyse eğer kalırsa akşam eşimi gönderirim 😅 yürüme mesafesinde yok bim annemi gönderemem

Ayarları çok da bozmasan mı. Tek tek bassan tuşlara 🤣🤣
Aç karna zeytinyağı içildi. Kahvaltıda iki bardak kefir içildi. Duphalac şurup içildi 🤣 pancarla kayısıyı da yaparsam bu sefer kızlar ishale nasıl çözüm buldunuz diye sorabilirim akşama doğru 😂

Yaza biz hazırızzzz kızlarr ya sizzz 🥹💕 Kızımın iki teyzesi var durduramıyoruz 😅
Zıbınlarımız eksik, tulumlarımız eksik hala ama olsundu 😅

1000148251.webp

Back
X