• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Kızlar devlet hastanesinden detaylı için randrvu aldım lakin takipli hastalara bakılır diyor. Bu hafta içine kadın doğuma da randevu aldım. Takşplş hasta olabilmekmiçin 1 kere gitmem yeterli olur mu? Yani ben öyle biliyorum ama cok muallakta kaldım 😅 hastane bana baya bi uzakta çünkü

Benim eşimin pek hevesi yok bebek alışverişinde. Benim de hevesim çabuk kırılıyor. Daha bir şey alamadık resmen üç beş kıyafet dışında ☹️ hormonlardan mı bilmiyorum yaptığı her şey gözüme de batıyor 😅
Bana da erken gibi geliyor bir şey almadım benim gibi hisseden yok mu bu konuda eski kafalıyım galiba 😊

2 sene geçmesi gerek en az diyen doktorlar vardı ama son kontrolde benim 4 sene geçmiş olmasına rağmen önermiyorum dedi bu konuda kafam çok karışık. Hatta bebeğim doğarken 5 sene olmuş olacak tam.

Ben de bu doktoru önerecektiim🤗 açıkçası gitmedim ama adını çok duydum ben de randevumu buraya alacağım gittiğin zaman bilgi verebilir misin merak ediyorum anlatıldığı gibi mi geçecek acaba.. ayrıca randevuyu ne kadar erken aldın ne zaman alsam?

Decavit bana da yazılmıştı, hatta günde 2 tane kullan dedi ayrıca aynı anda ocean da kullan dedi bana biraz fazla geldi başka doktora sordum ve decaviti yutamıyorum dedim. Sadece ocean kullanabilirsin yeterli dedi, def ettim o ilacı 😄
3 Ekim de almışım randevuyu ben biraz erken almışım yoğunluk var diye. Herkes çok memnun ayrılmış uzun zamandır videolarını da izliyorum enerjisi iletişimi çok hoşuma gitti içim ısındı.
Doç Dr olması güzel fiyat da çoğu hastaneye göre çok uygun. Randevu sonrası hemen deneyimimi paylaşacağım ❤️

Benim eşimin pek hevesi yok bebek alışverişinde. Benim de hevesim çabuk kırılıyor. Daha bir şey alamadık resmen üç beş kıyafet dışında ☹️ hormonlardan mı bilmiyorum yaptığı her şey gözüme de batıyor 😅
Eşler biraz garantici ya. O yüzden eşinin üstüne hiç gitme. Bir de duygularını genelde saklıyorlar. Alanlara sözüm yok tabi ki ama gerçekten erken bence de 🙈 bende 3 5 kıyafet aldım onları da kermesten aldım 🙈🙈🙈🙈
Kızlar devlet hastanesinden detaylı için randrvu aldım lakin takipli hastalara bakılır diyor. Bu hafta içine kadın doğuma da randevu aldım. Takşplş hasta olabilmekmiçin 1 kere gitmem yeterli olur mu? Yani ben öyle biliyorum ama cok muallakta kaldım 😅 hastane bana baya bi uzakta çünkü
Sizin devlet hastanesi nasıldır bilmiyorum ama ayrıntılı için randevu da her zaman bulunmuyor. Burdaki şehir Hastanesi'ne Ekim'de gittiğimde aralığa kadar yer yok dedi. Benim de Ekim sonu gibi yaptırmam gerekiyordu. Başka hastaneye aldım onu da 2 hafta önceden. Bir kere muayene olsan bence yeterli olur

Eşler biraz garantici ya. O yüzden eşinin üstüne hiç gitme. Bir de duygularını genelde saklıyorlar. Alanlara sözüm yok tabi ki ama gerçekten erken bence de 🙈 bende 3 5 kıyafet aldım onları da kermesten aldım 🙈🙈🙈🙈

Sizin devlet hastanesi nasıldır bilmiyorum ama ayrıntılı için randevu da her zaman bulunmuyor. Burdaki şehir Hastanesi'ne Ekim'de gittiğimde aralığa kadar yer yok dedi. Benim de Ekim sonu gibi yaptırmam gerekiyordu. Başka hastaneye aldım onu da 2 hafta önceden. Bir kere muayene olsan bence yeterli olur
Buranın psikolojisi farklı ya okuyunca geç kalıyorum paniği oluşuyor bende. Eşimin de duygularını anlayamamak beni çok sinirlendiriyor zaten. Öyle karnımı sevmek, neyi eksik ne yapalım gibi planı olmaması 😁 bak konuştukça öfkeleniyorum ahahah. İleriki dönemlerde inşallah duygularını belli eder

Hevesi olan için güzel zamanlardır da evet bizim için de erken daha 😊
Sağlıkla büyüsün, sağlıkla doğuralım şu an onu düşünmek yetiyor bir de alışveriş düşünürsem daha çok strese girerim diye kendimi tutuyorum belki bilmem ki. Neyse benim 15 haftalık birçok kişiye göre küçük zaten 😊sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebişler 🌸

Son düzenleme:
Sağlıkla büyüsün, sağlıkla doğuralım şu an onu düşünmek yetiyor bir de alışveriş düşünürsem daha çok strese girerim diye kendimi tutuyorum belki bilmem ki. Neyse benim 15 haftalık birçok kişiye göre küçük zaten 😊 hayırlısı olsun.
Ben de 20 ye giriyorum yarın. Daha minnacıklar. Dediğiniz gibi sağlıkla büyüsünler de hepsi çabucak alınır zaten 😊

Sistem baya değişmiş 😅 perinatoloji bölümünden aldım detaylı yapan tek hastane diyebilirim. Randrvu gözüken. 2 haftadır deniyorum burası cıkıyor bi arada sırada oda (hastanemizden takipli hastalar yapılmaktadır)diyor randrvubaldım kasım 8 ine bu cumaya da kadın doğuma aldım. Takipli olmuş olırım inşallah 😅 istanbulda bir yerden bir yere gitmek 2 saat sürdüğü için boşa kürekte çekmek istemedim açılcası

ogretmenhanim ogretmenhanim ilgin ve alakan için çok teşekkür ediyorum..
biz iyi gibiyiz bu hafta kontrolüm var inşallah cinsiyeti öğrenebileceğiz hemen buraya yazacağım 😍😍
sadece bel ağrım var ve sağ veya sola yatmaktan yan taraflarım ağrıyor.
Bi de inşallah bebeğim sağlıklıdır endişesi hiç peşimi bırakmıyor 😀 ama dua ediyorum ❤️
Umarım hepimizin bebekleri sağlıkla ve huzurla gelir 🫶

Ben de cinsiyet ya yanlış söylendiyse diye korkudan alamıyorum isim bile belirleyemiyorum detaylıdan sonra başlıcam inşallah 😂
Bi de o var hala büyük ihtimalle kız deniyor ama net değil fetal dnada sonuç eksik geldi cinsiyet ve birçok sonuç belli değildi tekrar yolladık 😊 kesinlikle onun da etkisi var dediğin gibi

kizlar ya benim bebişim arkadaş grubunun ilk bebesi olacak ben biraz tedirginim bebegim arkadaşsız kalıcak etrafımda hiç arkadaş olarak anne birisi yok diye. keşke sosyal medyadan falan takipleşsek yakın olanlarımız vardır bebişleri birlikte büyütsekkkkk

neresi acaba bilgi verebilir misiniz
Büyükdere caddesi no24, Hukukcular sitesi, K2 D19, 34394 Şişli/İstanbul

Adres burası bende netten araştırrken gördüm yorum olarak iyidi . 19 haftalık oldum şuan. Kanunşden randevu aldım bugun perinatolojiden lakin hastanenin takipli bakıyırlar mış ilk kadın dopuma gidicem yok 1fen fazla gelmen gereklş vs derseler burada yaptıracak gibiyim

Eklentiler

• 1000037396.webp
    1000037396.webp
    21 KB · Görüntüleme: 2
Buranın psikolojisi farklı ya okuyunca geç kalıyorum paniği oluşuyor bende. Eşimin de duygularını anlayamamak beni çok sinirlendiriyor zaten. Öyle karnımı sevmek, neyi eksik ne yapalım gibi planı olmaması 😁 bak konuştukça öfkeleniyorum ahahah. İleriki dönemlerde inşallah duygularını belli eder
Öyle düşünme. Herkesin yaşam standartı çok başka. Hepimiz en doğrusunu yapalım diye elimizden geleni yapıyoruz ve hepimiz en doğrusunu yapıyoruz merak etme 🫠
Baba kişilerini de boşver, benimki dediklerini yaptığı halde batıyor gözüme hahaha bu dönem duygu karmaşası olan bir dönem

Back
X