• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Gastrocu da multivitaminler etkileşim yapar daha çok etkiler dedi. Sen bilirsin tabi doktorun bilir 😊 iyot damlasını da ayrıca tek verdi yine, iyotta önemliymiş. Bu hafta sade iyot damlası ve sade demire başladım yani.

Canım ben olmadı bunu doktoruma sorayım bunu kullanırım

Günaydın canım maşallah kilo boy çok çok iyi bak senin iştahın açıldıkça ona yaramış devamm 🤭😍😍
Ya gözleri açık nasıl oluyor merak ediyorum geçen uygulamadan bana bildirim geldi anne artık gözlerimi açabiliyorum diye 🤣🤣 oğlumda hiç göz açık denk gelmemiştim ultrasonda 🤣

Ya evet, yakaladı kilosunu🤗 küçüktü sürekli, kız çok komikti aniden gözlerini açtı açık haini gördüm ama doktor fotoğraf alamadan yüzüne eline getirdi 🥹 ben de görmedim ya oğlumda bunu ilk defa gördüm 😍 esniyordu sürekli

Ya evet, yakaladı kilosunu🤗 küçüktü sürekli, kız çok komikti aniden gözlerini açtı açık haini gördüm ama doktor fotoğraf alamadan yüzüne eline getirdi 🥹 ben de görmedim ya oğlumda bunu ilk defa gördüm 😍 esniyordu sürekli
Ay aşkım bizimki dümdüz yatıyor hiç öyle hareketler yapmıyor ya 🥹😍😍 en son gittiğimizde hatta elini asla çekmedi yüzünden

K _Kestane_ senin kızın elbiselerini gördükçe kızım erkek bebek gibi gelmeye başladı gözüme 🤣🤣🥹🥹 😍😍😍
Benim kızımın da bir tane bile elbisesi yok 😅
Ya ben zaten ileriki aylar için pek bir şey almıyorum şu anda. 0-3 ay azıcık da 3-6 odaklıyım hep o yüzden çok da bir kıyafetimiz yok aslında. Yıkama ütüleme işleri zor oluyor diyor ya kızlar benim hiç zor olmayacak bence 😅

Ay aşkım bizimki dümdüz yatıyor hiç öyle hareketler yapmıyor ya 🥹😍😍 en son gittiğimizde hatta elini asla çekmedi yüzünden

Ya yerim yerim 😍 hepsi de çok tatlı, bizimkinin de hep eli yüzünde hiç doğru düzgün fotoğrafı yok doğunca göreceğiz, duduşları aynı babası ama 😍 onlar bir göründü bir ara

Benim kızımın da bir tane bile elbisesi yok 😅
Ya ben zaten ileriki aylar için pek bir şey almıyorum şu anda. 0-3 ay azıcık da 3-6 odaklıyım hep o yüzden çok da bir kıyafetimiz yok aslında. Yıkama ütüleme işleri zor oluyor diyor ya kızlar benim hiç zor olmayacak bence 😅
Aşkım bendede o 😂😂 hep 3 aya kadar odaklanmışım gerisi yok😂

Aşko ben kaçırdım mı peki damardan almaya ne dedi? Senin 1-2 ayda yükselteceğin şeyi damardan olan 2 kere alsan yükseltiyor

Canım bana dedi ki; sen zor olanı istiyorsun, tavsiye etmiyorum damardan almayı lütfen başlayalım demire dedi 😒 korkma bırakırsın hemen dedi ama işte ne yapayım ya korkuyorum üff

Back
X