• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Gayet güzel canım, gözün aydın. İlaçlara devam et pazartesi günü yine bi baksınlar son duruma.evde de dinlenirsin ne güzel. Bu saatten sonra sancılarımız gelecek yavas yavas aylemakk aylemakk

Bu arada grubumuza çok teşekkür ediyorum benim eşim kolluk kuvvetlerinde çalıştığı için Balıkesir’de tanıdığım kimsem yok. Buraya yazınca kendimi yalnız hissetmedim iyiki varsınız 💕
Ben de öyleyim canım, yeni bir ülkeye geldim kimsem yok. Eşim ve ailesi de yabancı. İyi oluyor burası.
Tanıdıklarımız yanımızda olsa da aynı süreci şimdi yasayanlar olarak burada paylaşmak ve fikir alışverişi yapmak daha da rahatlatıcı. Herkese sevgiler, sürecimizde başarılar 🤗

Sabahki nst de sancı çıkmadı taburcu oldum çok şükür, adalata devam edicem pazartesiye kadar pazartesi günü de kontrol için tekrar nst ye bağlancam
Ay çok sevindim aşkım, sende rahatladın artık, Allah korusun bir daha olmasın ama en azından tecrübe edindin, şu an biz bilmiyoruz belkide bizdede ara ara yalaancı sancılar çıkıyor, çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 tekrardan

Günaydın canımlar 😍

Yaa bak nasıl da haftasına sadık bir kızın vaaar 😍😍🥲 bizde bir keresinde esnerken bir keresinde de hıçkırırken gördük ultrasonda 🥲🧿 hepsine kocaman maşallah 🙏🧿
Kanka sen uykunu bu kadar açtıktan sonra geri nasıl yatıyorsun 🤣🤣 ben açılıp buraya bunca yazarsam sabah 8de benim günüm başlamış olue

Valla geri uyurum diye çok uğraştım ben de ama nafile. 4.30’dan beri ayaktayım 😀 bir doktor şey demişti son aylarda bebeğe hazırlık için vücut uykusuzluğa alıştırıyor kendini diye 😀 sanırım hormonlardan uyuyamıyoruz 🥹
Benim eşimde bunu bir yerde izlemiş ha bire uyuyamazsam bunu söylüyor 😆😆 o sırada kürek arıyorum 🤣🤣

Çok ilginç ama yorgunluk falan hissedilmiyor ilk zamanlar, uyanıyorsun, gün içinde bebekle birlikte uyumak çok iyi geliyor yalnız, mutlaka uyumalı her fırsatta, biz iki bebeli anaları zor günler bekliyor 😀

Ya ne güzel yazmışsınız kızlar ya böyle anılarınızın olması çok güzel gerçekten 😍🙏🫶🏻

Kız tabi öyle, o istisna oldu doktorum olmayınca 🫠 çok özlüyorum artık, kıpır kıpır oluyorum ya düşündükçe ☺️ öyle yapacağım gün saymayacağım 🙈
En guzelini yaparsin kuzu 🥰 bebiskolar sağlıkla gelsinler dee.. her gecen gün onlara kavusmaya birer adım daha yaklaşıyoruz şükürler olsun ki🙏
Saglikla dogup sağlıkla büyüsün hepimizin yavrusu💗

Persembe günü sürüntü aldılar, sonucu bugun çıkar enfeksiyon var mı söylerler. Chatgpt de serviks yetmezliğinin sebebi enfeksiyon olabilir diyor.
KOrtizon iğnesi şeker ölçümleri beni çok gerdi. Ondan olabilir, dün bebeğin hareketini çok az hissettim. Ve akıntım oldu, normalde oluyor da bu sefer akıntıyı bacagımda hissedince riske atmiyim haber vereyim dedim. Ctg de normal çıktı,sonra da doktor muayene etti. En son vajinal muayene ne zaman olmuştu diyor.dün dedim🥴Çok sık da bakmak istemiyorlar,ben de istemiyorum aslında ama önemli bişiy de olabilir diye söyledim artık. Kısa bi test yaptı, suyun gelmemiş normal dedi. Gene bir sürüntü aldı, ultrasonla baktı.her şey yolundaymıs Aslında serviksi de ölçtü ama sonucu söylemedi.çok degişken net bir şey söylemiyim dedi.1.6 gördüm sanki ekranda

Muz ceviz tahin yapayım ben de pekmezi çıkartıp..maşallah ilk kızçen bomba gibi gelmiş hayata🤗💪🏽❤️ darısı ikincinin basına,daha da kolaylıkla inşallah🙏🏽
Canım kullanilan ilaclar etkilemistir bebisi,sersemlesebilir o kadar olur. Bir sorun hissedersen söyle usg ile baksinlar hemen tabiki bebise. Rahim agzi cok hizli degisiyor canim bunu bende biliyorum mesela tecrübe ile..
Sen yat kalkma elinden geleni yap gerisi artik bebisinin ne zaman gelmek isteyecegine bağlı. 💗

kızlar göbegim cok aşagı da oturamıyorum rahatca
bacaklarim taşıyor gobegimi oturunca yani sonra aşırı hareket ediyor asagi vuruyor sıkışıyormu acaba
sizlerin gobekler ne durumda

Sabahki nst de sancı çıkmadı taburcu oldum çok şükür, adalata devam edicem pazartesiye kadar pazartesi günü de kontrol için tekrar nst ye bağlancam
Ya canım cok sevindim. Gercekten haber bekledim senden sabah geri uyumusum.
Hadi gözün aydın geçmiş olsun. İlacını aksatma o ilac baya etkili bildigim kadarıyla. Bol dinlen evde de 🙏

Back
X