• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ay ne andınız şu kasımı bi şeyi 40 kere söylersek yani :bicak: :rolleyes: :))
Dur daha kırk kere söylemedik kız 😂 24 ünden sonra herhangi bi gün olabilir
akrep olmasında aslında benim tek duam o annemle babam akrep çok zorlu bi çocukluk geçirdim 😂 yay olsun benim olsun 😇bide 1 aralıkta gs fb derbisi varmış bak sakın 1 aralıkta doğurma diyo eşimde aşırı fanatik sancım olsa beni bile unutabilir o anı düşünemiyorum 😂😂😂

Babybjörn harmony ninde bel desteği güzel gibi geldi kuzu ona baktın mı
Canım ikisi arasında kalmıştım en son. Harmony genelde 2 yaşa kadar, omni 4 yaş. (Tabiki o yaşa kadar kullanmayız)
Kalça pozisyonu harmonyde iyi M pozisyonuna yakın, omnide çok iyi tam ergonomik m pozisyonu.
Harmonyde gelişmiş destek var, omnide mükemmel destek var.
Omnide hem H hem X pozisyonu bağlama var.
Benim sırtımda ve boynumda minik fıtıklar var o yüzden bu konuda çok ergonomik bir şey istedim bunu buldum

Eklentiler

• 1000162875.webp
    1000162875.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000162876.webp
    1000162876.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 24
Canım ikisi arasında kalmıştım en son. Harmony genelde 2 yaşa kadar, omni 4 yaş. (Tabiki o yaşa kadar kullanmayız)
Kalça pozisyonu harmonyde iyi M pozisyonuna yakın, omnide çok iyi tam ergonomik m pozisyonu.
Harmonyde gelişmiş destek var, omnide mükemmel destek var.
Omnide hem H hem X pozisyonu bağlama var.
Benim sırtımda ve boynumda minik fıtıklar var o yüzden bu konuda çok ergonomik bir şey istedim bunu buldum
Benimkiler de bu şekilde bilgin var mı bu markayla ilgili canım

Nasıl bir romantikk ama biz de sanıyoruz bizimle birlikte Aralık annesi olmak istiyo, meğer eşinin Aralıkta doğmasıymış sebep 😍😜
kız hem eşimle aynı ay olsun diye hemde sizinle okadar bu süreci birlikte gecirdik aynı ay olsun istiyorumm siz benim hayatımın parcası oldunuz kızlar😍

Dur daha kırk kere söylemedik kız 😂 24 ünden sonra herhangi bi gün olabilir
akrep olmasında aslında benim tek duam o annemle babam akrep çok zorlu bi çocukluk geçirdim 😂 yay olsun benim olsun 😇bide 1 aralıkta gs fb derbisi varmış bak sakın 1 aralıkta doğurma diyo eşimde aşırı fanatik sancım olsa beni bile unutabilir o anı düşünemiyorum 😂😂😂
Ahaaha koptum o değil zafer kutlamasına çıkanların arasında trafikte kalmak 😑🤭🤭

Kızlar Tuğba kugudan hastane çıkışı almıştım şimdi geldi çok sevdim, özellikle çantalı olması ve tüm parçaların çantaya sığması 🌸 tavsiye ederim. Ben bunu aldım ama kız erkek başka çeşitleri var
Oy çok tatlıymış kuzum ben de buradan nevresim beğenmiştim acaba nasıldır diye merek ediyodum, alayım 🤗

kız hem eşimle aynı ay olsun diye hemde sizinle okadar bu süreci birlikte gecirdik aynı ay olsun istiyorumm siz benim hayatımın parcası oldunuz kızlar😍
Oyy canım benimm 🥰 çok içten yazıyosun konuşur gibii. Sağlıkla gelsinler de minikolar farklı ay olsa da bişey olmaz. Ama senin ki Aralıkta olsunnn 😍

Back
X