• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bir keresinde annem hastanede bir kadınla konusmus, kadin tedavi görüyormuş sebebide dislerini çamaşır suyuyla fircalamis ve dis etleri cok feci olmus. Annem o olaydan sonra baya bir süre camasir suyuna mesafe koymuştu.
Simdi benim yanimda oluyor hafta icleri, evde surekli bir camssir suyu kokusu😂 anne diyorum kafam guzel olacak kapilari kapattt.
Zevk aliyor ya onun kokusundan 😂
Geçen evde bitmisti siz almayacaksaniz ben gidip alacam diye beni tehdit ediyordu😂 hemen siparis verdim gelsin diye.
Ya bilemiyorum ben öyle hastalıklı değilim sanırım ya 😂😂😂 normal haftada bir derin temizlik oluyor, bende gün aşırı sadece süpürge geçiyorum , wc çamaşır suyu döküyorum ama her gün yapamam bunu 😆😆 dürüst olalım şimdi

Ya bilemiyorum ben öyle hastalıklı değilim sanırım ya 😂😂😂 normal haftada bir derin temizlik oluyor, bende gün aşırı sadece süpürge geçiyorum , wc çamaşır suyu döküyorum ama her gün yapamam bunu 😆😆 dürüst olalım şimdi
Kanka bende öyleyim ya. Gayet normali de bu 😂 her gün olmaz aklımızi mi yedik 😂

Psikoloji bozan geleneklere çok sinir oluyorum ya.. Anne bebeğiyle ne kadar hızlı olağan hayata dönerse o kadar hızlı lohusalık psikolojisinden çıkıyor♥️ hava soğuk bile olsa kapalı alanlara gidip oturmak bir kahve içmek herkese iyi gelir kendim iyileşir iyileşmez 13. Gün civarı çıkarmaya başlamıştım yine öyle yaparım 🥲
İlk 15-20 gün olmasada 1 ay sonra bende azıcık yürüyüşlere çıkarım diye düşünüyorum. Kapalı alanların açık alanlara göre daha sağlıksız olabileceğini okumuştum bu arada. Dışarı bebekle çıkılıyorsa da özellikle kışın çocuğun ağız ve burnu açık olacak şekilde sıkı giydirerek çıkarmakta 15-20dakikalık kalabalık olmayan yerlerde yürüyüşlerin sorun olmayacağını okumuştum avm vs çok kalabalık yerler enfeksiyon riskini arttırıyormuş

Riskin nedir canım ? Insallah daha uzun süreler durur bebisin seninle 🙏

Ay ne farkliymis o sistem öyle. Giydirip birakiyorsun sonra baskasi mi giydiriyor. Bizim ülkede tutmaz o 😁
Canım oğlumun Sezeryanında dıkıslerımde yırtık var. Hatta istmosel deniliyor belki bilirsiniz. Sancı arttıkca ve rahım büyüdükçe rahım yırtılması tehlıkem var. Birde doğuştan rahım anomalim var. İnşallah 33-34 leri görürüm.:(

Canım oğlumun Sezeryanında dıkıslerımde yırtık var. Hatta istmosel deniliyor belki bilirsiniz. Sancı arttıkca ve rahım büyüdükçe rahım yırtılması tehlıkem var. Birde doğuştan rahım anomalim var. İnşallah 33-34 leri görürüm.:(
Anladım canım Allahım korusun 🙏 hersey yolunda olsun bebisin sana da zarar vermeden saglikla güzel bir haftada dünyaya gelsin🙏

Kızlar Günaydınlarr🌸
İdrar kültürü sonuçlarım çıkmış anlayan varsa bir yorum yapabilir mi.

Keton referans: negatif, sonuç : (++)pozitif
Protein: referans: negatif, sonuç: (+)pozitif
Açıklama: HER SAHADA 1-2
LÖKOSİT,3-4
ERİTROSİT,3-4
EPİTEL
HÜCRESİ,ORTA
AMORF FOSFAT
KRİSTALLERİ
GÖRÜLDÜ.

oyy çok güzel🤩🤩 bebişinde sabırsız annesi demekki ismide çok güzel😍
kacıncı haftadasın canım?
34+1 bugün. Ekimi bir doğurmadan atlatırsam rahatlicam 😅😁 Doktorum da her an gelebilirmiş gözüyle bakıyor korkutuyor beni ama ben en az 2 hafta daha duracağına inanıyorum 😍😁 senin ikinci çocuk heralde. O da çok beklemez. Sezeryan mı ?

Kızlar Günaydınlarr🌸

LÖKOSİT,3-4
ERİTROSİT,3-4
EPİTEL
HÜCRESİ,ORTA
AMORF FOSFAT
KRİSTALLERİ
GÖRÜLDÜ.
Ben tam sonuç için ne demek istediğini anlamadım kuzum tansiyonun kaç çıkıyor? Yıkarıdakiler preklamsi ile ilgili. Protein üç artı çıktığında doğuma girmiştim ama tansiyonumda düşmüyordu

Ben tam sonuç için ne demek istediğini anlamadım kuzum tansiyonun kaç çıkıyor? Yıkarıdakiler preklamsi ile ilgili. Protein üç artı çıktığında doğuma girmiştim ama tansiyonumda düşmüyordu
Tansiyonum normal çıkıyor 12-8 13-7 13-8 falan. Bu seviyelerde kuzum.
Ay deme öyle seyler Allah korusun🙏🙏 önemli bir durum degildir ya amin amin aminnnn🙏
Kac olmustu tansiyonun ?

Normal doğuma tecrübeli anneler, pilates topu alıp üzerinde evde hareketlere ne zaman başlamalıyız.
Canım benim ebem 32-34 itibariyle başlayabilirsiniz dedi
sirinm sirinm kanka koltuk altı ateş ölçeri paylaşır mısın 😌
Kızlar ben bir tek yüz kremi almadım ondada kararsızım hemen kullanıyor muyuz avuç kadar yüzüne 🥹🥹
Canım ben ayrı bir yüz kremi almadım, mamaaura almıştım ya o yenilebilir olduğu için yüze de uygulanıyor. İhtiyaç halinde onu kullanırım, risksiz 🥳
Canım eğitim veren ebeler erkenden başlamanıza hiç gerek yok demişti. Meme başını uyarmak rahim kasılmalarını tetikleyebiliyormuş. Normal nemlendirme yeterli o da üstünde çok durmadan yani. Ben öyle düşünüyorum
Benim ebe de 36'dan sonra meme başını uyarmadan siyah ve beyaz arasına hafifçe sür dedi.

Tansiyonum normal çıkıyor 12-8 13-7 13-8 falan. Bu seviyelerde kuzum.
Ay deme öyle seyler Allah korusun🙏🙏 önemli bir durum degildir ya amin amin aminnnn🙏
Kac olmustu tansiyonun ?
14-10 ile başladım ilk gün ama benim direk üç artı son radde idi. Sonra 16-17 lere çıktı o şekilde doğum yaptım. Ama Allah korusun sende öyle bir durum yok endişelenme takip et sadece🙏🏻

Kızlar Günaydınlarr🌸

LÖKOSİT,3-4
ERİTROSİT,3-4
EPİTEL
HÜCRESİ,ORTA
AMORF FOSFAT
KRİSTALLERİ
GÖRÜLDÜ.
Canım chat GBT ye attım böyle diyor

Eklentiler

• 1000031213.webp
    1000031213.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000031214.webp
    1000031214.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 28
14-10 ile başladım ilk gün ama benim direk üç artı son radde idi. Sonra 16-17 lere çıktı o şekilde doğum yaptım. Ama Allah korusun sende öyle bir durum yok endişelenme takip et sadece🙏🏻
Allah korusun kuzum aminn dogru diyorsun. Sakinlik ferahlık en az stres ile süreci yonetmemiz lazım anladigim kadariyla. Tansiyona da dikkat etmek lazim.
Tansiyon takibine de baslayacagim anlasilan

Günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum 😍 32+5 ile iyice ağırlaştığimi hissediyorum, iki gündür tansiyon düşüklüğü yaşıyorum ama çıkmasından iyidir diyorum çıkması beni korkutuyor çünkü ama genel anlamda hep ayaktayım gün içinde belki en fazla 2 saat oğlum uyuduktan sonra yatabilme şansım oluyor. İkinci bebesi olanlar size bir şey sorcam, şimdi karnımız iyice büyüdü ya ben oğlumu ayağımda vs sallarken ne kadar korusam da tekmeler karnima geliyor Arada benim küçük oğlumda ters dönmüş kafası aşağıda duruyor bir şey olmaz dimi ya onun tekmeleriyle ne kadar korusam da oluyor bazen yani 🥺

Back
X