• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
33.haftaya bugün itibarı ile girmiş bulunuyorum🙏🏽🙏🏽
Buarada benim tenim çok kuruyor buaralar. Nemlendirici,el kremi,dudak kremi unutmayın hastane için. Bir gün kalacaklar için büyük sorun değil de, sonrası için🤗

Doktora ne zaman göstereceksin sonucları?

Maşallah canım, ben de yarın 30’ a gireceğim 🥹 Zaman su misali

33.haftaya bugün itibarı ile girmiş bulunuyorum🙏🏽🙏🏽
Buarada benim tenim çok kuruyor buaralar. Nemlendirici,el kremi,dudak kremi unutmayın hastane için. Bir gün kalacaklar için büyük sorun değil de, sonrası için🤗

Doktora ne zaman göstereceksin sonucları?
Mevsimden dolayı canım, benimde bacaklarım ellerim kuruyor akşamları kremleniyorum 😒

seninki kasımın sonuna mı denk geliyor ozaman canım?🤔 benim ikinci evet, niye beklemiyor kiz korkutmayin😂 normal doğum
seninki sezeryanmı olcak?
Benim doğum 30 kasım 1 Aralık gibi gözüküyordu ama ne zaman gelir bakıcaz. 😁 Maşallah ben de normal istiyorum sonrasında kolay toparlanmak adına ama doktorla daha konuşmadık doğumu.

Kızlar hastane çantası şu huçlardan sipariş verdim, daha önce grisini almıştım memnun kaldım inşallah bunlar da iyidir, aslında desenli olanları çok çok ciciydi ama be böyle delikli görünsün istiyorum hangisinde ne olduğunu anlayayım diye 🥹

Bende bu hurçtan aldım cnm

Kızlar hastane çantası şu huçlardan sipariş verdim, daha önce grisini almıştım memnun kaldım inşallah bunlar da iyidir, aslında desenli olanları çok çok ciciydi ama be böyle delikli görünsün istiyorum hangisinde ne olduğunu anlayayım diye 🥹

Ben de buradan aldım canım, gayet güzel çıktı. Annem makineye de attı yıkadı kısa programda hiçbişey olmadı haberiniz olsun sepide sepide

Kız sus yarım iştahim var onuda kapatıcaksın şimdi 🤣🤣

kapı gibi liste verdiler elime 🤣🤣 sen konuştun mu? Bak 1000 tlye doğum yapıyorum dersen bir daha girmem buraya 🤣🤣

Hemşirenin ev ziyareti,
Lohusa şerbeti ve fön olmazsa olmazlardan demekki 😂 bebeği de altın suyuyla yıkıyorlar kesin bunlar yoksa bu fiyat tövbest 😅

Aşko benim dr muayenesi en son zamlı 7.5K idi 8e yakın bir fiyat söylediler ama tam aklımda tutmadım, ama benim Allianz sigortayla indirimli ödeme yapıyorum 3K 🥹🥹
Beterin beteri var sepideee ne sigortası ne paketi olan ben her muayeneye 10günde bir 6600 ödüyorum 🤣

Kızlar seyfettin vural normal doğum isteyenler için 34.haftadan sonra magnezyumu kestiriyorum diyor kasılmalar başlasın diye 😬😬 sezeryan olacaklar devam edebilir diyor
Kuzu benim doktorumda son gittiğimde çok kramp filan girmiyorsa magnezyumu bırak dedi bende bayadır kullanmıyorum çok nadir de olsa gece uyurken ayağıma kramp giriyor ama yinede kullanmıyorum

Kızlar seyfettin vural normal doğum isteyenler için 34.haftadan sonra magnezyumu kestiriyorum diyor kasılmalar başlasın diye 😬😬 sezeryan olacaklar devam edebilir diyor
Evet bunu bende hatırlatacaktım size unuttum benim 1.cocuk sezeryan olmamda etken bence buydu ozaman osteocare kullanıyordum cidden baya ağrı sancıyı alan bir ilaç 39 küsür olmuştum dr kesmeyi unutmuş ben bitti diye yazdırayım dedim aaa onu kesmedik mi sende eyvah dedi 🤣🤣 sonrada zaten geç oldu kesince 3 4 güne hafif sancılar başlamıştı ama suyum azalmıştı bu seferde:KK14:

Merhaba sevgili anneler ve anne adayları. Ben de 30+4 günlük hamileyim. Burayı okuyordum sürekli, ben de üye olmak istedim. Benim sizlere bir sorum olacak; bebek alışverişinde neyi ne kadar almalıyız? Yani 3 tane hastane çıkışı aldım alt pijamalar zıbınlar falan ama Yenidoğan çok giyilmiyor diyorlar. 3 6 aylık olanlardan mı almak lazım ya da doğunca ihtiyaca göre mi almak lazım?

Back
X