• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aşkım allianz yatarak var bende, ama eğer hem yatarak hem ayakta birlikte alsaydı eşim kuruş ödemicektim muayenelerde ☹️ ama işte sigortayı yapan kadın doğumda indirim daha iyi oluyor sadece yatarak önermiş, ama bindirmiş bize 🤣🤣 kesin Acıbademle anlaşmalı😂😂 birde ben tc vatandaşı değilim bilmiyorum oda etkiliyor mu fiyatları ☹️☹️
Anaa bende her seferinde bu kız niye çok ödüyor diyorum 😏 o sigortacıyı bırakın hemen, mantığa bak ya 🙄 benim hem yatarak hem ayakta sigortam ve dediğin gibi ne doğuma ne muayenede tek kuruş yok
Evet bunu bende hatırlatacaktım size unuttum benim 1.cocuk sezeryan olmamda etken bence buydu ozaman osteocare kullanıyordum cidden baya ağrı sancıyı alan bir ilaç 39 küsür olmuştum dr kesmeyi unutmuş ben bitti diye yazdırayım dedim aaa onu kesmedik mi sende eyvah dedi 🤣🤣 sonrada zaten geç oldu kesince 3 4 güne hafif sancılar başlamıştı ama suyum azalmıştı bu seferde:KK14:
Daha da içmem magnezyumuuuu
Baktım şimdi bu düzenleyiciyi de almışım kızlar 🙈 K _Kestane_ canım bundan aldın mı acaba nasıl ?

Ay ben de bundan aldım bej, güzel geldi 🌸

Baktım şimdi bu düzenleyiciyi de almışım kızlar 🙈 K _Kestane_ canım bundan aldın mı acaba nasıl ?

Aynı markanın pembe çizgilisinden aldım 4lüsünden 4 set. Çok güzel çıktı o da canım. Önce 2 tane aldım beğenince 2 daha aldım çok tok.

Evet bunu bende hatırlatacaktım size unuttum benim 1.cocuk sezeryan olmamda etken bence buydu ozaman osteocare kullanıyordum cidden baya ağrı sancıyı alan bir ilaç 39 küsür olmuştum dr kesmeyi unutmuş ben bitti diye yazdırayım dedim aaa onu kesmedik mi sende eyvah dedi 🤣🤣 sonrada zaten geç oldu kesince 3 4 güne hafif sancılar başlamıştı ama suyum azalmıştı bu seferde:KK14:
Kirazım ne diyorsun yavv bende aynı magnezyumu kullanıyorum hatırlatayım o zaman doktoruma sonradan

Ben bunu yeni gördüm, doktorun ne diyecek acaba mutlaka bilgilendir bizi
Doktoruma henüz yazmadım Canım çıkmayan sonuçlarım da var onları bekliyorum
33.haftaya bugün itibarı ile girmiş bulunuyorum🙏🏽🙏🏽
Buarada benim tenim çok kuruyor buaralar. Nemlendirici,el kremi,dudak kremi unutmayın hastane için. Bir gün kalacaklar için büyük sorun değil de, sonrası için🤗

Doktora ne zaman göstereceksin sonucları?
Bugün gün sonuna mesaj atcam doktora canım diğer sonuçlarım da çıksın diye bekliyorum

Merhaba sevgili anneler ve anne adayları. Ben de 30+4 günlük hamileyim. Burayı okuyordum sürekli, ben de üye olmak istedim. Benim sizlere bir sorum olacak; bebek alışverişinde neyi ne kadar almalıyız? Yani 3 tane hastane çıkışı aldım alt pijamalar zıbınlar falan ama Yenidoğan çok giyilmiyor diyorlar. 3 6 aylık olanlardan mı almak lazım ya da doğunca ihtiyaca göre mi almak lazım?
Merhaba, bir ebeyi takip ediyorum böyle bir gönderisi var ben buna göre alacağım :KK24:

Eklentiler

• IMG_4649.webp
    IMG_4649.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 28
Yanimda yatan gebede gebelik zehirlenmesi var,kaşınıyor.bebege risk diye dogumu gerçekleşecek.prostoglandin verildi 2 gündür. Şimdi de balon takıldı rahmin açılması için. Aman ya kadın olmak dogum yapmak ne büyük fedakarlık, herkesin süreci ne kadar da farklı. Burda staj yapıyorum resmen

Yanimda yatan gebede gebelik zehirlenmesi var,kaşınıyor.bebege risk diye dogumu gerçekleşecek.prostoglandin verildi 2 gündür. Şimdi de balon takıldı rahmin açılması için. Aman ya kadın olmak dogum yapmak ne büyük fedakarlık, herkesin süreci ne kadar da farklı. Burda staj yapıyorum resmen

Allah kolaylık versin, gerçekten çok kutsal bir yolculuk şu süreç, sonu güzel olsun inşallah🙏🌷

Back
X