• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar nasılsınız ?
Benim hala bazı eksiklerim var sizler ne durumdasınız merak ediyorum. Kıyafet yıkama ütüleme işlerini Kasım ayında yapmayı düşünüyorum. Kapı süsü ve takı yastığı yaptırmadım. Aranızda yaptıran memnun kalan varsa örnek atabilir mi ?
Bende aynı durumdayım ama haftam küçük diye böyle rahatım🥲

Kizlar idrar kulturumde candida spp turedi yaziyor.koloni vs kisminda birsey yazmiyor ama ne demek bu.doktoruma yazdim daha donmedi
Canım muhtemelen mantar olmussun ama doktorun daha dogru yorumlar tabi bildigim kadarıyla candida mantar. Doktorun yazdiginda bize de bilgi ver

Benim sürekli değil bacaklarım biraz kurudu dediğin gibi genelde oralarda oluyor arada. Gebelik zehirlenmesindeki kaşıntı nasıl oluyor acaba ? Sürekli mi kaşınıyor ??
Genelde akşam ve geceleri oluyormus
🙁🙁 gerçekten cok haklısın kadın olmak ne büyük fedakarlık..
Sanmam ki çoğu erkek bunu basarabilsin.
Biz kadınlarda bu fıtrat var iste. Söz konusu karnimizdaki bebegimiz olunca ne igneden ne ilactan hicbirseyden cekinmez oluyoruz..
Kolaylikla dogursun inşallah kadın da🙏 kaç haftalikmis canım
38 bitmek üzere. Çok erken değil yani, kaşıntı olunca hemen sebebine bakıyorlar bazen riskli oluyor bazen normal oluyor. Bu kız da persembeden beri yatıyor. Suni sancı verebilirler yarın ama öncelikle balonu deniyorlarmıs cocuk için daha iyiymiş sanki,onu daha az strese sokuyormus
Eşime diyorum sen yaşasan keşke benim yerime😇 balondur ilaçtır gördükçe hafiften gerildim. Sancı süresini falan sayıyorlar

Canım yalnız degilsin daha benimde eksikler var ama isimli seyler ozellikle. Birde ayakli tulumlardan 2 3 alayim dedim kararsızım ama tabi hala. Illa lazım mı diye. Çok kararsiz kaliyor insan..
Bide bebek bezi alt acma vs onlar hic yok bizde henüz . Atesolcer icin fln Kasım indirimi umuduyla bekliyorum.
Bide kendime emzirme sutyeni alacagim atlet aldim da.
Eksik bitmiyor bence 😁
Bitmiyor bitmiyor valla 😅
Canım bebek bezi ben molfix premium 1 numara aldım 1 paket. Bi deneyelim dedim sonrası duruma göre devam ederiz. Ayaklı tulum derken canım ben 4 tane 3 ay 3 tane yenidoğan aldım. Sende istersen iki gruptandan az az al doğduktan sonra bidaha boyuna kilosuna göre yine alırız. Ateş ölçer bende vardı evde almıycam o yüzden. Benimde banyo termometrem yok onu kasımda alcam. Emzirme sütyenim 1 tane var H&M onu beğendim. Bebek alt açma örtüsünden mi bahsediyorsun canım ??

38 bitmek üzere. Çok erken değil yani, kaşıntı olunca hemen sebebine bakıyorlar bazen riskli oluyor bazen normal oluyor. Bu kız da persembeden beri yatıyor. Suni sancı verebilirler yarın ama öncelikle balonu deniyorlarmıs cocuk için daha iyiymiş sanki,onu daha az strese sokuyormus
Eşime diyorum sen yaşasan keşke benim yerime😇 balondur ilaçtır gördükçe hafiften gerildim. Sancı süresini falan sayıyorlar
Gebelik zehirlenmesi için tek belirti kaşıntı mı ??
Benim bildiğim kadarıyla ellerin ve ayakların çok fazla şişmesi tansiyon yüksekliği ? Yani o arkadaş nasıl anlamış gebelik zehirlenmesi olduğunu onu merak ettim

Bak bizim doktorun ennn sevdigim yanı buuu. Asla ama asla gereksiz birsey kullandirmiyor. Sikayetin olana kadar magnezyum bile baslamiyor. Benim sikayetlerim olunca başlatmıştı mesela 😍
Birde mesela ben bazen görüyorum biri bilmem ne kullaniyormus iyi geliyormus soruyorum, hayır hic gerek yok sen benim verdiklerimi kullan yeter diyor. Mesela belli markalarin ürünlerini asla kullandirmiyor kac kere baska baska urunlerini sordum bir markanin hic birsekilde önermiyor. Tamamen bitkisel icerikli takviyeler veriyor hep. Hafif enfeksiyon varsa antibiyotik de vermiyor. Gerek yok vucuduna yüklenmeye diyor. Bilmiyorum bazısı sever bazısı sevmez ama ben cok seviyorum bu durumu😍😁

😂😂 bizim doktor da mesela soruyor kullaniyor musun hala bırak tamam artik diyor.
gecen hafta antibiyotik başlamıştık bu hafta hemen sordu antibiyotigi biraktin demi diye. Yani 1 tane fazla içmeni istemiyor. Dozunu aldın mi tamam.
Aynen canım ben de o özelliğini çok seviyorum zaten bişey kullanamıyorum 🤣 tam benlik.

Ay iyi bari haftasi güzelmiş erken gelen bir bebis degilmis. Balon dedigin acaba nasil birsey ay hem merak ediyorum hem öğrenmek istemiyorum😂😂 cok kaosmatik bir durum😂
Sen duymamaya calis kulaklık falan tak kulağına vallahi ordan çıkınca bir sigum ebesi tecrüben olacak bu gidisle 😍 kendi dogumunu kendin de yaparsin sen😍😅

Kuzum dikiştir başka işlemlerdir vardı arada, bi de doktor kararı vs derken geç başladım o zaman paket almayalım bakalım ne yaparız devam eder miyiz dedik kararsızdık, bize bayağı pahalıya mal oldu paketin 2 katını sadece muayenelere verdik nerdeyse 😕😕
Anladım canım neyse az kaldı 🙈
Daha da içmem magnezyumuuuu
Deli misin kuzum iç😅😅 37 de bıraksan 39 da mük sancılar gelir işte :))
Kirazım ne diyorsun yavv bende aynı magnezyumu kullanıyorum hatırlatayım o zaman doktoruma sonradan
Evt doğuma yakın devam edeyim mi diye sor canım o zamn dur durma der zaten
@Bklmnn bu kız niye ortaya bombayı bırakp sonra kayboldu😂 nerdesin huu
Kaos istiyorsun demi 🤣🤣🤣🤣

Bitmiyor bitmiyor valla 😅
Canım bebek bezi ben molfix premium 1 numara aldım 1 paket. Bi deneyelim dedim sonrası duruma göre devam ederiz. Ayaklı tulum derken canım ben 4 tane 3 ay 3 tane yenidoğan aldım. Sende istersen iki gruptandan az az al doğduktan sonra bidaha boyuna kilosuna göre yine alırız. Ateş ölçer bende vardı evde almıycam o yüzden. Benimde banyo termometrem yok onu kasımda alcam. Emzirme sütyenim 1 tane var H&M onu beğendim. Bebek alt açma örtüsünden mi bahsediyorsun canım ??
Canım prima alcam ben bezini. Onunda indirimi olcak onu bekliyorum.
Patikli tulumlar varya, onlardan almadım pek. 2 3 tane var sadece. Patiksizlerden de var ama ekstra alsam mi patikli diye bi düşündüm.
Yoksa inanmazsin aşırı abartmisiz zıbın konusunu. Güzel buldukca almisiz. Galiba toplam 25 tane fln vardir. Zıbınlı takımlar haricc.. alt üst gakimlar falan haric. Sadece bunlar kollu kolsuz yarim kol olarak ayriliyor😅
Evet bizimde termometremiz yok bide. Küveti yokk. Sampianı bile yok çocugumun😅
Evet canim bebis alt acma örtüsü de alcam daha alt silme pamugu daa onalrda yok.
Gebelik zehirlenmesi için tek belirti kaşıntı mı ??
Benim bildiğim kadarıyla ellerin ve ayakların çok fazla şişmesi tansiyon yüksekliği ? Yani o arkadaş nasıl anlamış gebelik zehirlenmesi olduğunu onu merak ettim
Canim senin de dedigin gibi yüksek tansiyon kaşıntı sisme bas agrisi vs vs bunlar da belirtiler. Ama aşırı kaşıntı var demek ki o kadında. Ordan anlamıştır.

Anladım canım neyse az kaldı 🙈

Deli misin kuzum iç😅😅 37 de bıraksan 39 da mük sancılar gelir işte :))

Evt doğuma yakın devam edeyim mi diye sor canım o zamn dur durma der zaten

Kaos istiyorsun demi 🤣🤣🤣🤣
Sorcam kuzum sagol vallahi iyiki söyledin. Nerdeyse hicbirimiz bilmiyormusuz.

Canım prima alcam ben bezini. Onunda indirimi olcak onu bekliyorum.
Patikli tulumlar varya, onlardan almadım pek. 2 3 tane var sadece. Patiksizlerden de var ama ekstra alsam mi patikli diye bi düşündüm.
Yoksa inanmazsin aşırı abartmisiz zıbın konusunu. Güzel buldukca almisiz. Galiba toplam 25 tane fln vardir. Zıbınlı takımlar haricc.. alt üst gakimlar falan haric. Sadece bunlar kollu kolsuz yarim kol olarak ayriliyor😅
Evet bizimde termometremiz yok bide. Küveti yokk. Sampianı bile yok çocugumun😅
Evet canim bebis alt acma örtüsü de alcam daha alt silme pamugu daa onalrda yok.

Canim senin de dedigin gibi yüksek tansiyon kaşıntı sisme bas agrisi vs vs bunlar da belirtiler. Ama aşırı kaşıntı var demek ki o kadında. Ordan anlamıştır.
Temizleme pamuğu kesinlikle uni Baby al, ben hala Pamuk kullanıyorum en memnun kaldığım o oldu

Back
X