- 10 Haziran 2024
- 2.671
- 4.040
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #47.681
iki cocuklu hayattan mı? aklıma getirmemeye çalışıyorumAy çok korkuyorum ben şaka bir yana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki cocuklu hayattan mı? aklıma getirmemeye çalışıyorumAy çok korkuyorum ben şaka bir yana![]()
İki çocuk bile değil 2 bebek resmen. Biri 2 yaş biri yenidoğan. Ben 2026da huniyle gezcemiki cocuklu hayattan mı? aklıma getirmemeye çalışıyorumbaksana az önce kızlardan bahs ederken kendimizi unuttum sanki çok kolay bi hayat bekliyormuş gibi bizi
![]()
Aşırı korkanlara beni de yazar mısıniki cocuklu hayattan mı? aklıma getirmemeye çalışıyorumbaksana az önce kızlardan bahs ederken kendimizi unuttum sanki çok kolay bi hayat bekliyormuş gibi bizi
![]()
AhahaHayırlısı olsun kuzum ya çok sevindim şimdiden o tarih gelmiş de doğurmuşsun gibi içim kıpır kıpır oldu![]()
sepide 6 Aralık senle bana kaldı bu kız ekti bizi
![]()
hahahahah ayy çok komik yaİki çocuk bile değil 2 bebek resmen. Biri 2 yaş biri yenidoğan. Ben 2026da huniyle gezcem![]()
yazdımm ekledim bacımAşırı korkanlara beni de yazar mısınyetememe hissi yükleniyor
![]()
Aminnnyazdımm ekledim bacıminşallah beynimizin yarısını biyerlerde bırakmayız
![]()
Aşko sonuçta bir 6 var rakamdaHayırlısı olsun kuzum ya çok sevindim şimdiden o tarih gelmiş de doğurmuşsun gibi içim kıpır kıpır oldu![]()
sepide 6 Aralık senle bana kaldı bu kız ekti bizi
![]()
Canım hoşgeldinBişey soracağım kızlar, ocak grubundayım bende normalde.Ama son bi kaç gündür aralık annelerine sardım, @mevsimbahar18 oğlunu sağlıkla kucağına almana çook sevindim, Rabbim uzun ömürler versin umarım
sepide @Cherry Mom benim şuanda mevcutta eşimden dolayı özel sağlık sigortam var, acıbademe de hiç gitmedim sebebini sormayın bilmiyorum, sanırım karşılamaz diye düşündüm
annelik teminatımda var, sencard üzerinden. Sorum şu aslında, karşılar mı? Yani özel erdem çamlıcaya gittim şu zamana kadar, tek memnun kaldığım doktor Adalet hanım oldu. Ama eşim geçende hiç acıbademe gelmedik bi.gitsen mi acaba deyince aklıma takıldı. Doğumum sezeryan ve devlette olacak büyük ihtimalle sadece şuanda muayene için görünmek istiyorum. Bilginiz var mı yardımcı olabilir misiniz?
Geçmiş olsun bende bilemedim ama tansiyonu takibini yapın mutlaka inşallah bir daha yükselmezKızlar bi anda burnum kanamaya başladı durduk yere tansiyonumu ölçtüm 14-8 çıktı ama kendimi iyi hissediyorum başım falan da dönmüyor bebeğimde hareketli yani normal her geceki hareketlerini yapıyo sizce acile gitmelimiyim ya bilemedim biraz daha bekleyip yine bi tansiyonumu ölçeyim diyorum ona göre hareket etsem daha iyi olcak gibi
Sağol canımGeçmiş olsun bende bilemedim ama tansiyonu takibini yapın mutlaka inşallah bir daha yükselmez
14 tehlikeli bir rakam ama 8 yani küçüğü normal bir daha ölçtün mü canımKızlar bi anda burnum kanamaya başladı durduk yere tansiyonumu ölçtüm 14-8 çıktı ama kendimi iyi hissediyorum başım falan da dönmüyor bebeğimde hareketli yani normal her geceki hareketlerini yapıyo sizce acile gitmelimiyim ya bilemedim biraz daha bekleyip yine bi tansiyonumu ölçeyim diyorum ona göre hareket etsem daha iyi olcak gibi
14-8 den sonra 12-7 oldu daha demin yine ölçtüm 12-8 olmuş o civarda ama hala iyi durumdaym yani vucudum hissetmiyor galiba etki etmiyor yani baş dönmesi veya başka bişey yok yükseldiğinde anlayamıyorum burnum kanamasa aklıma dahi gelmez tansiyon14 tehlikeli bir rakam ama 8 yani küçüğü normal bir daha ölçtün mü canım
Anladım canım geçmiş olsun sen takibini yap tansiyon önemli14-8 den sonra 12-7 oldu daha demin yine ölçtüm 12-8 olmuş o civarda ama hala iyi durumdaym yani vucudum hissetmiyor galiba etki etmiyor yani baş dönmesi veya başka bişey yok yükseldiğinde anlayamıyorum burnum kanamasa aklıma dahi gelmez tansiyon
Ben hemen korkanlar tablosu yapıyorumAşırı korkanlara beni de yazar mısınyetememe hissi yükleniyor
![]()
26sında belki dersiniz bir 10 gün daha duralım diyeAhahadur daha hersey icin vakit var
![]()
Geçmiş olsun canım sık sık ölç sen yineSağol canımİlk defa değil burnum çatlıyordu daha oncede ama ilk defa bildiğin aktı yani ve durmadı ondan tırstım biraz şimdi yine ölçtüm 12-7 ye düşmüş şükür bi 15 dk sonra yine ölçeceğim bakalım