- 20 Nisan 2025
- 636
- 596
- 18
- 22
- Konu Sahibi annabelica
- #47.641
Çok hareketlenmeden yapılması öneriliyor aslındaBizim çocuk doktoru tam tersini söylüyor ya 3 ay civarı ancak diyor:/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hareketlenmeden yapılması öneriliyor aslındaBizim çocuk doktoru tam tersini söylüyor ya 3 ay civarı ancak diyor:/
Daha çabuk iyileşiyor dediler ama kabul etmedim şuan kıyamamMakalelerde şöyle diyor en uygun zaman 0-2 ay, bunun içinde bir zaman seçilecekse de en uygunu 15-45 gün aralığı. Ki bunda da sarılık olmamış olacak, kilo 3'ün üzeri olacak, herhangi bir enfeksiyon vs olmayacak. İlk 48 saat diyeni ilk kez duydum
Canım naçizane tavsiyem çok fazla araştırdım bu konuyu 15-45 gün arası en uygun deniliyor. Hatta ben sağlıksal bir şey olmazsa ve doktorumuz uygun görürse 40'ı çıkınca hemen yaptırmak istiyorumDaha çabuk iyileşiyor dediler ama kabul etmedim şuan kıyamam
Gün sayma listesine hoşgeldin cnm çok sevindim adınaKızlar yazılanları okuyamadım kusura bakmayın kaçırdığım birsey varsa![]()
Herkes iyidir umarım..
Bugun bizim kontrolümüz vardı, tansiyon ilacımı günde 2ye çıkardı doktorum,insülin de doz artırdı yine. Bebegimin kilosu yine zayif alt sınırda ilerliyor. Durumlarımız böyle amaa önemli bazi gelişmeler vaar kii,
Bebeğimin doğum tarihi belli oldu teyzeleeriii
Doktorum Kasım ayında bebegimi artik doğuralım dedi![]()
Tarihimiz 26 Kasım
Hala çok şaşkın ve heyecanlıyım sizlerle de paylaşmak istedim
Allahım sag salimm kolaylıkla yavrumuzu kucağımıza almayi nasip etsin![]()
Pazartesi gününe randevu aldım o zaman doktora soracağım bir sorun yoksa bende 1 aylıkken yaptırmak istiyorumCanım naçizane tavsiyem çok fazla araştırdım bu konuyu 15-45 gün arası en uygun deniliyor. Hatta ben sağlıksal bir şey olmazsa ve doktorumuz uygun görürse 40'ı çıkınca hemen yaptırmak istiyorum
Gebe okulunda çocuk cerrahı da 40ı çıktıktan sonra eğer bebek muayenesi uygunsa 2 aya kadar ideal bir zaman dedi.Canım naçizane tavsiyem çok fazla araştırdım bu konuyu 15-45 gün arası en uygun deniliyor. Hatta ben sağlıksal bir şey olmazsa ve doktorumuz uygun görürse 40'ı çıkınca hemen yaptırmak istiyorum
Yaaa çok duygulandım şimdi tarih gelmek bilmezKızlar yazılanları okuyamadım kusura bakmayın kaçırdığım birsey varsa
Herkes iyidir umarım..
Bugun bizim kontrolümüz vardı, tansiyon ilacımı günde 2ye çıkardı doktorum,insülin de doz artırdı yine. Bebegimin kilosu yine zayif alt sınırda ilerliyor. Durumlarımız böyle amaa önemli bazi gelişmeler vaar kii,
Doktorum Kasım ayında bebegimi artik doğuralım dedi
Tarihimiz 26 Kasım
Ay ne güzel bir haber tarih belli olunca da insan heyecanlanıyorKızlar yazılanları okuyamadım kusura bakmayın kaçırdığım birsey varsa
Herkes iyidir umarım..
Tarihimiz 26 Kasım
Kaç haftalık oluyorsun Ozamn cnmGebe okulunda çocuk cerrahı da 40ı çıktıktan sonra eğer bebek muayenesi uygunsa 2 aya kadar ideal bir zaman dedi.![]()
Büyüyünce cerrah olacağımGebe okulunda çocuk cerrahı da 40ı çıktıktan sonra eğer bebek muayenesi uygunsa 2 aya kadar ideal bir zaman dedi.![]()
Canım sanırım karışıklık oldu doğum yapacak ben değilim, yani yapıcam daKaç haftalık oluyorsun Ozamn cnm
Bizim isim Mete olacak@miranne @suheddaaaa N normal1insansevimliturta canolar karar verdiniz mi bebişin isimlerine?
listeyi dolduralım kızlar
![]()
İyiyiz canım benim çok sevindim tarih almana sağlıkla gelsin bebişimizKızlar yazılanları okuyamadım kusura bakmayın kaçırdığım birsey varsa![]()
Herkes iyidir umarım..
Doktorum Kasım ayında bebegimi artik doğuralım dedi![]()
Tarihimiz 26 Kasım
Cinsiyeti söylemeyenleri sildim şimdilik canım. Onlar bayadır aktif değil belli ki. Başka kim var bilmiyorum1kere yazmış uzun zamandır olmayan arkadaşları silelim bence sizde kovalamamş olun canım
Yaaa çok duygulandım canım en başından beri daha hamile kalmak için açılan aylık gruplarda tanımıştım seniKızlar yazılanları okuyamadım kusura bakmayın kaçırdığım birsey varsa
Herkes iyidir umarım..
Tarihimiz 26 Kasım
Mutlaka 60 yıkıyorum kuzum hijyen içinKızlar çamaşır makinemde bebek programı var ama 60° yüksek geldi bana, kaçta yıkıyorsunuz siz
Yaa şimdi gördüm kuzum hayırlı olsun çok heyecanlandımKızlar yazılanları okuyamadım kusura bakmayın kaçırdığım birsey varsa
Herkes iyidir umarım..
Tarihimiz 26 Kasım
Belki 26 kasımda önce suni sancı ve fitille vajinal başlatır sonrasında sezeryan denerCanımmm çok çok sagol
Amin sağlıkla gelsin oğluşum
Canım benim şeker tansiyon serklaj falan derken artik doktorum benimde baya yiprandigimi soyledi. Sana çok yüklendik dedi.
O nedenle biraz erkende olsa alacagim dedi.
Benim özellikle bir dogum tercihim yok kuzum ama vajinal dogumdan bir tık çekindiğim de bir gercek tabi![]()