- 1 Aralık 2022
- 3.275
- 5.390
- 88
- Konu Sahibi annabelica
- #47.941
oyy erimiştir babası
bende eşimle yapıymda iyice erisin![]()
Yap yap, çok güzel oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy erimiştir babası
bende eşimle yapıymda iyice erisin![]()
Sabahtan beri ütü o bu derken daha yeni bakabildimKizlar ayni dusunceye ben de dusmustum ama sonra chatgptye sordum, renk ayirici mendillerde az da olsa kimyasal oldugu icin bebek kiyafetlerinde kullanilmasini tavsiye etmiyorum dediaklinizda bulunsun
morcelestial
almadım ama ilk zamanlar için waterwipes alacamsen onu bosver de islak mendil aldin mi![]()
Aşkım yeter hastane çıkışı içindekiler, ekstraya gerek yok bencede, yıkayıp giydirirsin evde zaten derece yüksek olacağı için şapka kullanmayacaksınAa kız bak ben şapka ve eldiven alacaktım, ya almak istemiyorum ama başı üşür falan diyorlar hiç şapkamız ve eldivenimiz yoksadece hastane çıkışı içinde olanlar, annem temas için eldiven takmayalım dedi ama şapka alsam mı ki
![]()
onun müptelası olacağıma eminimBebişlerin kendi kokusu yetiyor ya parfümlü ürünlere gerek yok bence![]()
hadi hayırlı olsun canımKizlar bugun hastane cantasini hazirladim sonundaeksik gedikler var tabi ama aldikca eklerim artik
Sana bunu yazarken ilk aldığım şey şapkayla eldivendiufff bilinçsiz çok gereksiz şeyler aldım
![]()
Ne yaşamış olabilirsin acaba çok merak ettimKanka kızın deneyeceğide varsa denemez benim yazdıklarımdan sonra![]()
Ay bugün burası ne kadar sessizz![]()
Ay bugün burası ne kadar sessizz![]()
evet ya kızlar biraz neşelenelim son bir ayımız kaldı nerdesinizAy bugün burası ne kadar sessizz![]()
Ben şanslıyım kanka o konuda ya, sürekli yazıyorlar arıyorlar, hatta geçen bebek kıyafetlerini yıka bize gönder biz ütüleriz dediler, eve bile gelelim demiyorlarKızlar size soruu madem sessiz buralar
Kalem kağıtları alın
Eşinizin ailesi üstünüze düştümü yardımcı oluyorlar mı bu hamilelik sürecinde yoksa hic sormazlar mı?
Benim eşimin tarafı sormaz yane gecen eşime söyledim hic aramıyorlar diye, onun demesiyle aradı kv
konu acıym dedimm![]()
Soyup soğana çevirdilerNe yaşamış olabilirsin acaba çok merak ettim![]()
yaaa bu nasıl bir VİP aileeBen şanslıyım kanka o konuda ya, sürekli yazıyorlar arıyorlar, hatta geçen bebek kıyafetlerini yıka bize gönder biz ütüleriz dediler, eve bile gelelim demiyorlar![]()
Burdayım be burdayımevet ya kızlar biraz neşelenelim son bir ayımız kaldı nerdesiniz![]()