Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Kizlar ayni dusunceye ben de dusmustum ama sonra chatgptye sordum, renk ayirici mendillerde az da olsa kimyasal oldugu icin bebek kiyafetlerinde kullanilmasini tavsiye etmiyorum dedi 😕 aklinizda bulunsun morcelestial morcelestial
Sabahtan beri ütü o bu derken daha yeni bakabildim 😂 geçmiş olsun toplam 5 makina çalıştırdım beyaz, renkli, yünlüler/battaniyeleri, nevresimleri, bide kalan ıvır zıvır şeyler. Kurutmamın bebek ayarına attım ama programın bitmesini beklemeden biraz ıslaklığı gidince askıya astım kurudu çekme de yapmadı böylece. Mendil de kullanmış oldum 🥲

Aa kız bak ben şapka ve eldiven alacaktım, ya almak istemiyorum ama başı üşür falan diyorlar hiç şapkamız ve eldivenimiz yok 🤔 sadece hastane çıkışı içinde olanlar, annem temas için eldiven takmayalım dedi ama şapka alsam mı ki 🥹
Aşkım yeter hastane çıkışı içindekiler, ekstraya gerek yok bencede, yıkayıp giydirirsin evde zaten derece yüksek olacağı için şapka kullanmayacaksın
Eldiven konusundada annen çok haklı, ilk günlerde giydiririm, sonra hemen tırnaklarını törpü yapıp açık bırakıcam, ayak ve el temas çok önemliymiş

Arkadaşlar çalıstıgım için her mesajı okuyamıyorum hakkınızı helal edın. Ögretmen arkadaşlara bır sorum olacak.Yarın 28 ekım yarım gün resmi tatil ya öğleden sonra dersı olanlar 3 saat yapacak mı? Benden öğleden önceye çekip 3 saat yapmam istendi

Kızlar size soruu madem sessiz buralar🧐
Kalem kağıtları alın📚🖍️

Eşinizin ailesi üstünüze düştümü yardımcı oluyorlar mı bu hamilelik sürecinde yoksa hic sormazlar mı?

Benim eşimin tarafı sormaz yane gecen eşime söyledim hic aramıyorlar diye, onun demesiyle aradı kv😒

konu acıym dedimm😂🤌🏼

Kızlar size soruu madem sessiz buralar🧐
Kalem kağıtları alın📚🖍️

Eşinizin ailesi üstünüze düştümü yardımcı oluyorlar mı bu hamilelik sürecinde yoksa hic sormazlar mı?

Benim eşimin tarafı sormaz yane gecen eşime söyledim hic aramıyorlar diye, onun demesiyle aradı kv😒

konu acıym dedimm😂🤌🏼
Ben şanslıyım kanka o konuda ya, sürekli yazıyorlar arıyorlar, hatta geçen bebek kıyafetlerini yıka bize gönder biz ütüleriz dediler, eve bile gelelim demiyorlar 🥹🥹

Back
X