- 18 Temmuz 2022
- 7.274
- 12.930
- 198
- Konu Sahibi annabelica
- #48.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde elim ayağım titriyor hala karnım sert ama bebeğim hareket etti ondan biraz rahatladım çok kastım kendimi bide çok uzun sürdü ya iyice kastım dizlerimin bağı çözüldüBaşım çok kötü ağrımaya başladı psikolojim hiç iyi değil artık![]()
Sındırgıda değildi değil mi en son annesindeydi diye hatırlıyorumaylemakk nasılsın kuzum
Valla sakin ol da diyemiyorum ki. Ben de hiç iyi değilim. İnsanın elinde olmuyor sakinleşmek. Benim bebeğim de hareketli ama vücudum kaskatı olduBenimde elim ayağım titriyor hala karnım sert ama bebeğim hareket etti ondan biraz rahatladım çok kastım kendimi bide çok uzun sürdü ya iyice kastım dizlerimin bağı çözüldü
Sındırgıdayım demişti en sonSındırgıda değildi değil mi en son annesindeydi diye hatırlıyorum
Öyle canım istesekte sakin olamıyoruzValla sakin ol da diyemiyorum ki. Ben de hiç iyi değilim. İnsanın elinde olmuyor sakinleşmek. Benim bebeğim de hareketli ama vücudum kaskatı oldu
Hadi ya inşallah iyidir en son 9 da girmiş burayadaSındırgıdayım demişti en son
Çok geçmiş olsun canımKızlar çok kötü deprem oldu 6.2 ve aşırı yapmur gök gürültüsü şimşek çakıyo bian hiç bitmicek sandım çok uzun sürdükarnımda çok sertleşti
kızlar sizler nasılsınız
Çok kötüydü ya ev sağlam bizde iyiyiz şükür ama çok korktumaylemakk nasılsın kuzum
Çok şükür canım iyi olmana çok sevindimÇok kötüydü ya ev sağlam bizde iyiyiz şükür ama çok korktumAnnemler almaya geliyo beni sürekli artçı olduğu için eve giremem bi müddet