Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Çok kötüydü ya ev sağlam bizde iyiyiz şükür ama çok korktum :( Annemler almaya geliyo beni sürekli artçı olduğu için eve giremem bi müddet
Gitmen iyi olmuş kuzum ben de uyuyamadım sabaha kadar blk merkezde bile mahvolduk sındırgı düşünemiyorum. Umarım bu kabus biter bi an önce çok geçmiş olsun 🙏

Kızlar günaydın, yazılanları okuyamadım, depremi hissettim ve korktum çok, kendimi kastığımdan mı nedir bilmiyorum gece karnım taş kesildi sancım vardı gibi hissettim, gün içinde de eğer tekrarlarsa doktoruma gideceğim, normalde haftaya kontrolüm, Allah korusun hisseden herkese geçmiş olsun aylemakk aylemakk ve annabelica annabelica sizin için çok üzüldüm gerçekten, biz böyle korktuysak siz kimbilir ne kadar korktunuz

Kızlar günaydın, yazılanları okuyamadım, depremi hissettim ve korktum çok, kendimi kastığımdan mı nedir bilmiyorum gece karnım taş kesildi sancım vardı gibi hissettim, gün içinde de eğer tekrarlarsa doktoruma gideceğim, normalde haftaya kontrolüm, Allah korusun hisseden herkese geçmiş olsun aylemakk aylemakk ve annabelica annabelica sizin için çok üzüldüm gerçekten, biz böyle korktuysak siz kimbilir ne kadar korktunuz
İhmal etme kuzum tekrar ederse mutlaka doktora git hemen. Umarım bebeklerimiz bizim bu ruh halimizden etkilenmez 😕🙏

Geçmiş olsun hepimize kızlar 😔 biz de epey sallandık. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah. Bugün rapor almak için devletteki doktora gideceğim. Cihazı çok kötü ama en azından bebişimin kalp atışını duyar biraz rahatlarım. Karnımda sabahtan beri kasılmalar var. Belki nst ye alırlar. Dua edin bana da 🤲🏻

Çok çok geçmiş olsun kızlar deprem gerçekten korkuttu. Benim en büyük fobimdir deprem çok da bilimsel yaklaşıp en ufak sarsıntı da çök kapan tutun yaparım. Hamileyken daha önceki depremlerde zorlanmamıştım ama dün gece göbekten dolayı baya kendimi kastım sanırım zor yaptım hareketi de benim de ağrılarım oldu başım falan döndü korkudan. Ki biz istanbulda az hissettik merkeze yakın olanları düşünemiyorum bile. Allah beterinden korusun

Ben de bundan aldım P pinosko ama agir bence 🤣 bebek arabasina takmadan kullanmakta zorlanirim gibi geliyo
Şimdi baktım ağırlığına, 4,5 kg diyor. Evet yani hem bebiş hem pusetin ağırlığı uzun süreli taşımak zor olabilir. Bebek arabalarına bile hafif olsun diye bakıyoruz ki onları sürüyoruz😅
Bebek arabası aldıysan ona uyumlu bir anakucağı (puset) almanı tavsiye ederim. Ya da sonra alacaksan uyumlu marka olursa bebek arabasına takarsın. Hastaneden çıkış için puset yeterli, dediğin gibi hem taşımak için hem de oto koltuğu olarak kullanılıyor. Kemerle sabitliyorsun koltuğa. Ben maxi-cosi almıştım, bebek arabasına aparatla takılabiliyordu, yine onu kullanırım.
Sanırım ben de maxi cosilere bakacağım. Ben bebek arabası inglesina aldım kabin boy, ona da puset takılamıyor bunu bilerek aldım. Hafif olsun istedim. Bakalım dediğin gibi yaparım o zaman, taşımak için ilk zamanlarda puset şart bir de araba yolculuklarında tabii

ohoo ben oğlumda 25kg aldım kız🤣 hepsinide verdim sadece uzun sürdü😂 busefer az aldık oyüzden takmıyorum kafama gider ye gitsin kuzum sende şifa olsun bebişine😍
Ben de 32.haftamdayım 11 kilo aldım diye üzülüyordum. Bazen aynaya bile bakmak istemiyorum açıkçası 25 kg gittiyse demek ki doğum kiloları da kalıcı değil.

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Kıyafet alışverişi yapacağım da yeni doğan ne kadar almalıyım 3 aylık mı almalıyım? Çok bir şey de almak istemiyorum. Neyden ne kadar almalıyız

Çok çok geçmiş olsun kızlar deprem gerçekten korkuttu. Benim en büyük fobimdir deprem çok da bilimsel yaklaşıp en ufak sarsıntı da çök kapan tutun yaparım. Hamileyken daha önceki depremlerde zorlanmamıştım ama dün gece göbekten dolayı baya kendimi kastım sanırım zor yaptım hareketi de benim de ağrılarım oldu başım falan döndü korkudan. Ki biz istanbulda az hissettik merkeze yakın olanları düşünemiyorum bile. Allah beterinden korusun
Ay evet depremden bir süre sonra benimde başım döndü 😔 17.katta olduğumuz için baya hissettik, eşime hatta hala devam ediyormu başım dönüyor diye sordum
annabelica annabelica Peripellas Peripellas aylemakk aylemakk
se25lin se25lin canlarım size ve tüm hisseden kızlara tekrardan geçmiş olsun ❤️‍🩹 Allah beterinden korusun

Doktor kasılmam olduğunu söyledim diye progestan fitil verdi çok saçma değil mi bu haftalarda kullanılıyor mu ki ? Nst ye de 34 te başlıyorlarmış burdaki devlet hastanesinde. Usgde bir sıkıntı çıkmadı haftasıyla uyumlu. Kalp atışı dinletmedi bile cihaz da o kadar kötüydü ki hiçbir şey anlamadım muayene olmasam sadece rapor alsam daha iyiydi boşuna kafam karıştı 🥲

Doktor kasılmam olduğunu söyledim diye progestan fitil verdi çok saçma değil mi bu haftalarda kullanılıyor mu ki ? Nst ye de 34 te başlıyorlarmış burdaki devlet hastanesinde. Usgde bir sıkıntı çıkmadı haftasıyla uyumlu. Kalp atışı dinletmedi bile cihaz da o kadar kötüydü ki hiçbir şey anlamadım muayene olmasam sadece rapor alsam daha iyiydi boşuna kafam karıştı 🥲
Kullanma canım kendi doktoruna sor bence 🙄 düşük riski kanama var sanki ne alaka 🫣

Kullanma canım kendi doktoruna sor bence 🙄 düşük riski kanama var sanki ne alaka 🫣
Kullanmayacağım canım zaten haftaya kendi doktorumda randevum var ama kafamı da karıştırdı haftaya kadar bir şey olursa diye korktum şimdi 😔 nst ye falan da almadı orda sancı çıksa neyse diyeceğim ama öyle bir şey de yok

Kullanmayacağım canım zaten haftaya kendi doktorumda randevum var ama kafamı da karıştırdı haftaya kadar bir şey olursa diye korktum şimdi 😔 nst ye falan da almadı orda sancı çıksa neyse diyeceğim ama öyle bir şey de yok
Şimdi ne desem bilmiyorum canım kasılma sana tuhaf geldiyse üzerine düş bence doktoruna git.e şansın sorma şansın yokmu kasilmam fazla desen

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Kıyafet alışverişi yapacağım da yeni doğan ne kadar almalıyım 3 aylık mı almalıyım? Çok bir şey de almak istemiyorum. Neyden ne kadar almalıyız
Canım inan herkes rastgele aldı bence tam olarak şu kadar aldık diyemeyiz de 0-3 aylık bir iki ay yetecek kadar al diğer alacaklarinida büyük al 0-3 0-6 aya kadar hesapla ama 6 aydan sonra yaz bebeği oluyorlar Aralık ta doğanlar 6 aya kadar al yani gözüne yeterli gelecek şekilde 🫣

Canım inan herkes rastgele aldı bence tam olarak şu kadar aldık diyemeyiz de 0-3 aylık bir iki ay yetecek kadar al diğer alacaklarinida büyük al 0-3 0-6 aya kadar hesapla ama 6 aydan sonra yaz bebeği oluyorlar Aralık ta doğanlar 6 aya kadar al yani gözüne yeterli gelecek şekilde 🫣
Üç aydan sonra dışarı çıkarım alırım diyosanda üç aya yetecek kadar al ben 6 aya kadar tamamlamayı düşünüyorum

Back
X