Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Günaydın kızlar,
Kasılma olayı konuşulmuş, ben de bu kontrol de soracağım, magnezyum bir tık sırt ağrılarım vs geçirdi ama yinede korkuyorum doktoruma soracağım, çoğunluk bu konudan muzdarib sanırım 😔
Benim de 2 gündür epey kasılmam vardı şimdi biraz azaldı canım. Magnezyum iyi geliyor gerçekten. Geçmese ben de randevuyu öne alacaktım nerdeyse ama normal sanırım 🥲

Benim de 2 gündür epey kasılmam vardı şimdi biraz azaldı canım. Magnezyum iyi geliyor gerçekten. Geçmese ben de randevuyu öne alacaktım nerdeyse ama normal sanırım 🥲

Evet canım, ben de öyle düşündüm öne mi çeksem diye de vazgeçtim sonra rapor da alacağım o gün gitmişken onuda hallederim dedim

Aşkım benim dr magnezyumu öyle durumlarda sabah akşam iç dedi , sen 2 tane alırsan sıkıntı olurmu senin için? Birde kaçlık seninki?

Canım hiç bilmiyorum bakarım, aslında doktorum kaç hafta önceden sabah ayrı bir marka akşam ayrı bir marka magnezyum vermişti bana ben korktuğum için 2 gündür içiyorum henüz, herhalde içsem sorun olmaz gibi ama sorarım doktoruma tabi, sanırım 16. Haftada vermişti bunları ya da 20 hatırlamıyorum evdeydiler içtim ben de magnezyumum omedevit magnezyum galiba emin olamadım 🥲

Canım hiç bilmiyorum bakarım, aslında doktorum kaç hafta önceden sabah ayrı bir marka akşam ayrı bir marka magnezyum vermişti bana ben korktuğum için 2 gündür içiyorum henüz, herhalde içsem sorun olmaz gibi ama sorarım doktoruma tabi, sanırım 16. Haftada vermişti bunları ya da 20 hatırlamıyorum evdeydiler içtim ben de magnezyumum omedevit magnezyum galiba emin olamadım 🥲
Tamam canım sen ona evde bir bak, eğer mg yeterli değilse dr sıkıntı görmezse birkaç gün 2 tane al çok rahatlarsın

Ben de akşam 1 tane içtim zaten kahvaltıda sadece kaşarlı tost yiyebiliyorum onu da yediğim gibi çıkardım ve sonrası da akşam oldu hâlâ çok midem bulanıyor. 12. haftadan sonra azalır demişlerdi ama benim pek umudumu yok.
Akşam 1 tane içip gündüz içmezsem bende hiç bir etkisi olmuyor gün boyu bulantı ve kusmayla devam ediyorum kabullendim artık doğuma kadar içicem ilaçları ☹️ kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama 18-19lara kadar geçmediyse sonuna kadar öyle gidiyor genelde 😔

Günaydın kızlaaar 😍 bez konuşulmuş, ben 1 paket sleepy bionatural almıştım 1 numara. Bebeği olan bir arkadaşım var onun elinde kalan sleepy ler varmış onları sana vereyim dedi. Şuan bez almıcam doğduktan sonra pişik olursa yeni bir beze geçerim. Aklımda prima vardı ama böyle denk geldi dediğim gibi bebişin popişine bağlı olarak şekil alacağız artık 🥰

Olcak hayatım hepinize gelecek bu güncelleme, bir hafta 10 gün veriyorum max 😅
Günaydın güzel hamişler 🌸 03 Ekim'de kasılmalar için hepinize 10 gün vermişim. Siz biraz geç geldiniz buraya 🙂 Elbette doktorunuza sorun, yanlış yönlendirmek istemem böyle bir konuda kimseyi. Ama bu dönemde bu kasılma ve sertleşmeleri yaşamamız çok normal. Ben çook erken sertleşmeye başladığım için artık hamileliğimin bir parçası haline geldi 😇 Beraberinde sancı, ağrı, akıntı, kanama vs yok ise bununla yaşamaya öğreneceksiniz sizlerde. Farklı bir durum hissettiğinizde doktorunuza başvurun tabi. Sadece günlük olarak bu yalancı kasılmaları hissetmeniz oldukça normal. Ve lütfen sevgili hamişlerim x kişinin ( örneğin sepidenin 😅) doktoru magnezyumu günde 2 tane vermiş diyip 2.yi içmeyin. Dozu çok önemli. 2 tane içenlerin dozu düşük doz. Benim içtiğim 365 mg mesela. Bir doz daha alsam çok fena şeyler olabilir, ciddi yan etkileri var. Dikkat please.

Günaydın güzel hamişler 🌸 03 Ekim'de kasılmalar için hepinize 10 gün vermişim. Siz biraz geç geldiniz buraya 🙂 Elbette doktorunuza sorun, yanlış yönlendirmek istemem böyle bir konuda kimseyi. Ama bu dönemde bu kasılma ve sertleşmeleri yaşamamız çok normal. Ben çook erken sertleşmeye başladığım için artık hamileliğimin bir parçası haline geldi 😇 Beraberinde sancı, ağrı, akıntı, kanama vs yok ise bununla yaşamaya öğreneceksiniz sizlerde. Farklı bir durum hissettiğinizde doktorunuza başvurun tabi. Sadece günlük olarak bu yalancı kasılmaları hissetmeniz oldukça normal. Ve lütfen sevgili hamişlerim x kişinin ( örneğin sepidenin 😅) doktoru magnezyumu günde 2 tane vermiş diyip 2.yi içmeyin. Dozu çok önemli. 2 tane içenlerin dozu düşük doz. Benim içtiğim 365 mg mesela. Bir doz daha alsam çok fena şeyler olabilir, ciddi yan etkileri var. Dikkat please.
Canım dikkat ettiysen bende dozunu soruyorum kaçlık olduğunu birde ekledim dr konuşmasını, daha öncede konuşulmuştu bu konu, mg yeterli değilse diye :)

Canım dikkat ettiysen bende dozunu soruyorum kaçlık olduğunu birde ekledim dr konuşmasını, daha öncede konuşulmuştu bu konu, mg yeterli değilse diye :)

Zaten banada aslında 2 farklı markadan biri sabah biri akşam vermişti doktor ben de söyledim canım 🥰 sormadan kimse içmez zaten herkesin ilacı farklı E erkekbebek

Gördüm hayatım, yanlışlık olmasın sen yanlış yönlendirdin anlamında söylemedim 😘 Daha önce de burada magnezyum iki tane içiyorum konusu oldu. Ve bazı arkadaşlar aa ben de içeyim o zaman gibi düşüncelere kapıldı gibi hissetmiştim. Şimdi de kendisini çaresiz hissedenler dur ben de iki tane içeyim demesin araştırmadan. Çünkü bazı şeylerde ben bile etkileniyorum doktorum söyledi denildiğinde. Ki kolay kolay ikna olmam doktorumdan duymadıkça. Dozunu bilmeden araştırmadan hop atmasın kimse ağzına diye yazdım. Özellikle magnezyumun yan etkileri ciddi olabiliyor.

Kızlar, emzirme yastığı ne aldınız?
Kuzum ben bunu aldım gayet dolu dolu içi hoşuma gitti ama görsel olarak da alttakini çok beğendim almış olmuştum aklım kalmadı değil😅

Kuzum ben bunu aldım gayet dolu dolu içi hoşuma gitti ama görsel olarak da alttakini çok beğendim almış olmuştum aklım kalmadı değil😅

Aklında kalacağına dolabında kalsın😂😂😂

Benim de 12. Haftadan itibaren günde 2 tane sabah akşam 365 mg magosit verdi canım. Ben kramp ya da kasılma sorunu yaşamadığım için hep tek doz içtim. Kasılmalar artarsa tekrar sorup 2 tane içebilirim.

Ay lütfen kimse kimsenin dediğiyle iş yapmasın zaten herkesin bünyesi hamileliği hatta haftası bile farklı 🤷‍♀️ burada tabi ki fikir alıyoruz ama hiçbirimiz doktor değiliz kimsenin geçmişini de bilmiyoruz örneğin bana da doktorum magnezyumu bırak dedi. Başka bir doktor günde 2 tane iç diyor. İkisi de yanlış değil doktorların bizim bebeğimizi, rahmimizi, durumumuzu bilmesi olayın rengini değiştiriyor. Burda kaç arkadaşımla doktorum aynı ama mesela onlara dediği şeyle bana dediği arasında bile fark var. Soru sorulunca, ne yaptın böyle bir durumda denilince tabi ki doktorum bunu önerdi diye fikir belirtiyoruz 🤷‍♀️

Zaten banada aslında 2 farklı markadan biri sabah biri akşam vermişti doktor ben de söyledim canım 🥰 sormadan kimse içmez zaten herkesin ilacı farklı E erkekbebek
Canım ben sizin yazışmanız üzerinden genel bir yorum yaptım aslında, siz böyle yapıyorsunuz diye değil 🙂 kimimiz daha kolay ikna oluyor, kimimiz daha az araştırabiliyor, kimimiz uğraşmak istemiyor çare arıyor vs. Burada hepimiz birbibirimize güveniyoruz 🌸 Bu yüzden yanlış bir algı oluşmasın bu vitamin konuları daha önce de geçti, ben de onu içeyim ben de bunu içeyim gibi bişeyler oldu konuşmalar üzerine. Herkesin ihtiyacı olan değerler başka. Hemen ikna olacak arkadaşım varsa olmasın işte bunu hatırlatmak istiyorum 🙂

Back
X