- 17 Nisan 2019
- 3.693
- 4.470
- 133
- Konu Sahibi annabelica
- #48.401
Çok tercih ediliyor sanırım bende zor buldum hele 1 numara hiç yok gibiAktif ben hiç bir yerde görmüyorum kanka ya hep pc var yoksa alacaktım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tercih ediliyor sanırım bende zor buldum hele 1 numara hiç yok gibiAktif ben hiç bir yerde görmüyorum kanka ya hep pc var yoksa alacaktım![]()
Iste canım benim dedigimde o duzensizlik bile bir düzendir.Teşekkür ederim canım hormonlara da 2 kere bakıldı hiçbir sorun yok diyorlar en son gittiği doktor bazen düzensizlikler belki bir düzendir gibi bir söz söylemiş duphaston daha mı etkili oluyor bende önceden tarlusal kullanmıştım 2-3 gün sonra olmuştum o ilacı bilmiyordum genelde hep 35ten fazlası anormal dedikleri için normal değilim ben diyip duruyor ama hiçbir sorun yok denip gecikmesi ve ağrısı olması can sıkıyor bir teşhis olsa tedavisi olur en azından
Bence yeterli ne fazla ne az günde 10 tane 20 gün kullansan yeter hastanede bebek hemşiresi 15-20 gün 1 numara bez kullanılır demişti 3 kilonun üstünde doğanlardaAşkım toplam 210 adet var elimde fazlamı?
Ay harikaBence yeterli ne fazla ne az günde 10 tane 20 gün kullansan yeter hastanede bebek hemşiresi 15-20 gün 1 numara bez kullanılır demişti 3 kilonun üstünde doğanlarda
Progesteron bakılmış 1,5 çıkmış ama düşük veya yüksek diye yorum yapmamış östrojen yüksekmiş diğer hormonlar normal demiş en son gittiğiIste canım benim dedigimde o duzensizlik bile bir düzendir.
45 günde bir oluyorsa bu da bir düzendir.
Canım duphaston biraz daha aslında hormonlari cok etkilemiyor regl duzensizliginde etkili de oluyor. Tarlusal biraz fazla hormonlu bir ilac bence. Etki etmedigi dönemler de oluyor tabi.
Progesteron degerine bakılmaksıni rica etsin doktorlardan.
Bildigim kadariyla östrojen yüksek olunca progesteron düşük oluyordu. Tavuk fln tüketmesin bir süre.Progesteron bakılmış 1,5 çıkmış ama düşük veya yüksek diye yorum yapmamış östrojen yüksekmiş diğer hormonlar normal demiş en son gittiği
Prima aktif, premiumdan daha iyi çıkıyor diye düşünmekteyim naçizane![]()
Ben de aktifçiyim ama aktif yok migrosta bayadır pc aldım o yüzden. Başka yerde var mıdır bilmiyorum en uygun migros diye bakmıyorum bileAktif ben hiç bir yerde görmüyorum kanka ya hep pc var yoksa alacaktım![]()
bende olamadım bugün buralarda alış verişdeyim dünden beriKızlar nerdesiniz ya
E bebekte yakaladım ben kuzu mağazadan aldım online değilBen de aktifçiyim ama aktif yok migrosta bayadır pc aldım o yüzden. Başka yerde var mıdır bilmiyorum en uygun migros diye bakmıyorum bile![]()
Kaçlı paket ve fiyatı neydi hatırlıyor musunE bebekte yakaladım ben kuzu mağazadan aldım online değil
Sağol canım inşallah bir an önce düzelir bende çok üzülüyorumBildigim kadariyla östrojen yüksek olunca progesteron düşük oluyordu. Tavuk fln tüketmesin bir süre.
Östrojen yuksekligine uygun beslensin biraz.
Prima aktif kullanıyorduk canım ,bize bir tek o iyi geldiPrimanın neyini kullanıyordun canım
Derin bir nefes aldin dimiAy kızlar baktım üretim tarihiymişüretim tarihinden 3 seneye kadar zamanı varmış
2028 yani
Kanka elimde kalacak diye ödüm koptu bide 2 numaradanda almışım 2 paketDerin bir nefes aldin dimi![]()
bende 3 paket aldım sadece benimki 70li paketde değilAşkım toplam 210 adet var elimde fazlamı?
Gündemimizde bezbende 3 paket aldım sadece benimki 70li paketde değil![]()