Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Teşekkür ederim canım hormonlara da 2 kere bakıldı hiçbir sorun yok diyorlar en son gittiği doktor bazen düzensizlikler belki bir düzendir gibi bir söz söylemiş duphaston daha mı etkili oluyor bende önceden tarlusal kullanmıştım 2-3 gün sonra olmuştum o ilacı bilmiyordum genelde hep 35ten fazlası anormal dedikleri için normal değilim ben diyip duruyor ama hiçbir sorun yok denip gecikmesi ve ağrısı olması can sıkıyor bir teşhis olsa tedavisi olur en azından
Iste canım benim dedigimde o duzensizlik bile bir düzendir.
45 günde bir oluyorsa bu da bir düzendir.
Canım duphaston biraz daha aslında hormonlari cok etkilemiyor regl duzensizliginde etkili de oluyor. Tarlusal biraz fazla hormonlu bir ilac bence. Etki etmedigi dönemler de oluyor tabi.
Progesteron degerine bakılmaksıni rica etsin doktorlardan.

Iste canım benim dedigimde o duzensizlik bile bir düzendir.
45 günde bir oluyorsa bu da bir düzendir.
Canım duphaston biraz daha aslında hormonlari cok etkilemiyor regl duzensizliginde etkili de oluyor. Tarlusal biraz fazla hormonlu bir ilac bence. Etki etmedigi dönemler de oluyor tabi.
Progesteron degerine bakılmaksıni rica etsin doktorlardan.
Progesteron bakılmış 1,5 çıkmış ama düşük veya yüksek diye yorum yapmamış östrojen yüksekmiş diğer hormonlar normal demiş en son gittiği

Progesteron bakılmış 1,5 çıkmış ama düşük veya yüksek diye yorum yapmamış östrojen yüksekmiş diğer hormonlar normal demiş en son gittiği
Bildigim kadariyla östrojen yüksek olunca progesteron düşük oluyordu. Tavuk fln tüketmesin bir süre.
Östrojen yuksekligine uygun beslensin biraz.

Kızlar bu skt değil diyin 🥲 ağustosta almıştım, e bebekten, haziran bitmiş olamaz herhalde skt

Eklentiler

• IMG_6317.webp
    IMG_6317.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 44
Ay kızlar baktım üretim tarihiymiş 😂😂🥲 üretim tarihinden 3 seneye kadar zamanı varmış 🥹 2028 yani

Back
X