Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Hemen ikna oldum sepete attım 2 tane 🤣
Azcıkta sen al benim dediklerimi 🤣🤣🤣
Alez almayı düşünmüyordum canım çünkü yatağın kılıfı zaten çıkarılıyor yani hemen çıkarıp yıkayabiliriz. Hem çarşaf kullanacağız 🧐
aşkım takip ettiğim ebeler hep kullanmış🥹 şimdi kaka çiş alezden birde lekesiz rahat çıkar, yatağın dışını yıkarken yine yaparsa napcaz 🤣🤣 en kötü senaryoyu ekliyorum😂

Bu ara ara olan tedirginlikler doğuma kadar gidecek ne kadar rahatlatsak da kendimizi. Ama çok da normal ya anayız biz 😅
Valla yeri de var bence ya daha çok yukarıya çıkmadı sanki karnım, göğsümün altı boş, ne zaman yukarı çıkacak da sonra tekrar aşağıya inecek ben anlamadım 🤷🏻‍♀️
anayım ben anaa. bilmiyorum ki canım ille yukarı çıkması gerekiyor mu acaba

Benim de o kadar yukarıda değil sanki arada kaburgama tekme hissediyorum sonra yine ortalara doğru gidiyor 🧐nefes darlığı ve mide problemleri açısından rahat aslında 🫠
Bu ara ara olan tedirginlikler doğuma kadar gidecek ne kadar rahatlatsak da kendimizi. Ama çok da normal ya anayız biz 😅
Valla yeri de var bence ya daha çok yukarıya çıkmadı sanki karnım, göğsümün altı boş, ne zaman yukarı çıkacak da sonra tekrar aşağıya inecek ben anlamadım 🤷🏻‍♀️

Ne kadar çıkıyor hiç fikrim yok ama doğuma yakın aşağı iniyormuş, bebek kanala düşüyor 😅 yukarısı boşalıyor biraz, hatta nefes alamayanlar falan rahatlıyor o dönemde. Ama benimki aşağıda işte ondan kafam karıştı 🤣 Gerçi daha minnoşlar. Karnım bir yandan kocaman ama hala sanki o kadar büyük bebek varmış gibi hissetmiyorum 🙂

Kızlar benim yemek yiyesim hic gelmiyor hep böyle abur cubur veya meyve hep tatlı icecek fln bence ben iyi değilim😂 kgları normal aldım bugüne kadar ama sanki artık hızlanır böyle tatlı yersem

Back
X