• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Doğuma da kendimizi götürürüz gibi geliyor, eşler işteyken denk gelirse 😅😅
Uzun süre ayakta durunca karnım böyle aşağıya doğru yırtılıyor gibi oluyordu hemen yan yatıp dinleniyordum. Bu yürüyememe durumu yeni yüklendi, 2-3 gün oluyor. Adımlarım çok küçüldü ağrıdan, sanki aşağıdan çıkıp gidecekmiş gibi oluyor bazen 😂 Ahh off yapa yapa hareket ediyorum artık
Esim is yerinden eve gelene kadar ben dogururum zaten muhtemelen o yuzden kendim gitmem daha mantikli olabilir 🤣 🤣
Ayy benim de ayakta durunca oyle oluyor o zaman diger guncelleme henuz gelmedi. Her gun yepyeni bir agri cesidiyle tanisiyoruz zaten 🤣

Canım bence pahalı kundaklar yerine aşağıda linklediğim ürün iş görür. Çok pratik ve en azından bebeğin kundak sevip sevmediğini görürüz. Benim için togsuz tulumlar anlamlı değil. O yüzden bunu buldum aldım ben. Siz de bir göz atın derim
Sevi Bebe Kemer Kundak - ebebek
Bunu aldım bugün ben ayaklar serbest kollar kundaklı ilk 3 ay yapmayı düşünüyorum

Esim is yerinden eve gelene kadar ben dogururum zaten muhtemelen o yuzden kendim gitmem daha mantikli olabilir 🤣 🤣
Ayy benim de ayakta durunca oyle oluyor o zaman diger guncelleme henuz gelmedi. Her gun yepyeni bir agri cesidiyle tanisiyoruz zaten 🤣
Ayy yok kuzum ya doğuma inşallah birileri götürür bizi 😅😅
Ağrıları azaltmak için 3 gündür yatalak oldum, bu sefer de kalçam ağrıyor 😬 ne yapsak olmuyor yani çekeceğiz bunları bebişlerimizin kokusu hatrına 😍

İkeadan şifonyer bakıyoruz alanlar hangi modeli aldı ya da öneriniz var mı?
Ben bu model yaptırdım apaynısını sadece resimdeki instagramdan bir görsel, bunlar dolabı boyamış ben beyaz aldım dolabı canım

Eklentiler

• IMG_3144.webp
    IMG_3144.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 64
Ben yorgan örttüm başlarda. 4 aylıkken dönmeye başladı havalar ısındı ince tulum giydirdim. Sonra da çıplak uyudu. Kış gelince de tulumla devam ettik
Cnm birsey soracam.29+5komtrole.gittm doktor kizdi 5 6 haftadir kontrole.gelmedim diye suan 31 haftamdayim 32 mi yoksa 33 temi komtrole.gitmelyim doktor su haftada gel demedi ve bende acemiyim bilmiyorum ne zaman gitmeliym siz kac hafta arayla.gittiniz bu haftalarda

Cnm birsey soracam.29+5komtrole.gittm doktor kizdi 5 6 haftadir kontrole.gelmedim diye suan 31 haftamdayim 32 mi yoksa 33 temi komtrole.gitmelyim doktor su haftada gel demedi ve bende acemiyim bilmiyorum ne zaman gitmeliym siz kac hafta arayla.gittiniz bu haftalarda
Doktor neden bir sonraki randevuyu vermiyor ki? Benim kontrollerim 30a kadar 4 haftada birdi.bence 33te git. Sonra da 2 haftada bir gittiginde sonraki randevuyu sor

Doktor neden bir sonraki randevuyu vermiyor ki? Benim kontrollerim 30a kadar 4 haftada birdi.bence 33te git. Sonra da 2 haftada bir. gittiginde sonraki randevuyu sorabilirsin belki canım

4 haftada bir çağırırlar genelde ama bilemedim ki şimdi. Bence sen başka bir doktordan randevu al yine 32de gitsen olur diye düşünüyorum. Bu doktor tuhafmış biraz

Back
X