- Konu Sahibi annabelica
 - #49.481

36 canımHaftan kaçtı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
36 canımHaftan kaçtı canım
Aşkım ben 70x110 tam sipariş verdim çünkü öyle okumuştum, ben burdan sipariş verdim bir tane gelince bakıp tekrar sipariş ederim diye düşündümKızlar beşiğimiz 70x110 odasındaki yatağımız da 100x200 bunlar için alez nevresim bakıyorum siz neler aldınız? Birde alezi tam ölçü mü yoksa biraz büyük mü almalı? Benim yatak odasında kullandığım alez tam ölçü ama bebekte nasıl olmalı emin olamadım
Benim geçmiyor ya senin iyi geçiyorsa tırnağımı geçiriyorum ayak bileğime resmen içine çöküyor hemende eski haline dönmüyor öyle kalıyoellerim daha şişmedi ama ayaklarım çok ayakta durunca şişiyorama normalde aynılar oturup dinlenirsem
![]()
kuzum senin ki ciddi ciddi ödemBenim geçmiyor ya senin iyi geçiyorsa tırnağımı geçiriyorum ayak bileğime resmen içine çöküyor hemende eski haline dönmüyor öyle kalıyoinşallah benim gibi olmazsın
![]()
Gerçekten çok zormuş ya bide ayaklarım yanıyor resmenAblamın 2 gebeliği de böyle geçti kuzum kışın terlikle gezerdi. 40 haftalık doğdu ikisi de tansiyonu da normaldi. Çok zor oluyor anlıyorum seni Allah yardımcın olsun![]()
Hoşbuldum teşekkür ederimmTabiki canım ekleyeyim hemen hoşgeldin![]()
Bakıyorum hemen aşkım çok sağolAşkım ben 70x110 tam sipariş verdim çünkü öyle okumuştum, ben burdan sipariş verdim bir tane gelince bakıp tekrar sipariş ederim diye düşündüm
Vionel Home %100 Pamuk Kapitone, Full Kenar Fitted, Su & Sıvı Geçirmez Bebek, Kreş Anaokulu Alezi ve Çocuk Yatak Koruyucu Alez 70 x 110
Canım su içme durumun ne? Yeterli içiyor musun ödeme en iyi gelen şey su diyorlar. Birde ayaklarına duş sonrası önce soğuk sonra sıcak sonra tekrar soğuk su tutarak ödemi azaltabilirsin. Ayaklarını tuzlu sıcak suda bekletmekte yararlı olabilirBenim geçmiyor ya senin iyi geçiyorsa tırnağımı geçiriyorum ayak bileğime resmen içine çöküyor hemende eski haline dönmüyor öyle kalıyoinşallah benim gibi olmazsın
![]()
İlk Sınırdaydı şeker ama ölçüm yapıyorum sorun yok gibi gözüküyor diyetede devam ediyorum uzun zamandır bakalım çarşamba doktoruma söyleyeceğim durumukuzum senin ki ciddi ciddi ödem
şekerin varmıydı senin?
Süper kolaylıkla almışsınAy bebiş o kadar kastımdı kendimi yok almazsa yok ben seni tanımıyom derse falan diye 3 dakika sürdü vermesihangisini istiyosun dedi söyledim sekreteri yazdı çıktım
tahliller yeni yapılmıştı ama bidaha gitmem gerekirse bu adama gitcem
![]()
Çok içiyorum canım hiç azaltma olmadı en başından beri annem dedi bugün senin dediğini tuzlu sıcak su iyi geliyormuş diye yatmadan önce deneyeceğim bakalım inşallah işe yarar çünkü uyku dahi girmiyor gözüme gece kaldırıyor ağrısı inşallah işe yararBakıyorum hemen aşkım çok sağol
Canım su içme durumun ne? Yeterli içiyor musun ödeme en iyi gelen şey su diyorlar. Birde ayaklarına duş sonrası önce soğuk sonra sıcak sonra tekrar soğuk su tutarak ödemi azaltabilirsin. Ayaklarını tuzlu sıcak suda bekletmekte yararlı olabilir![]()
Çok içiyorum canım hiç azaltma olmadı en başından beri annem dedi bugün senin dediğini tuzlu sıcak su iyi geliyormuş diye yatmadan önce deneyeceğim bakalım inşallah işe yarar çünkü uyku dahi girmiyor gözüme gece kaldırıyor ağrısı inşallah işe yarar![]()
ayaga kalinca,oturunca yatakta donerken de rahat etmiyorum bi baski hissediyorum ama tuvalet en kotusu. hemoroid de var ama haklisinPelvisteki oturup kalkınca yatakta dönerken falan olurmuş, klozet dışında normalde otururken yada kalkarken ağrın oluyor mu? Hemoroid olmasın
Kuzu tam ölçü alınmalı diye biliyorum.Kızlar beşiğimiz 70x110 odasındaki yatağımız da 100x200 bunlar için alez nevresim bakıyorum siz neler aldınız? Birde alezi tam ölçü mü yoksa biraz büyük mü almalı? Benim yatak odasında kullandığım alez tam ölçü ama bebekte nasıl olmalı emin olamadım

Her gittiğimde doktor idrar testi istiyor çünkü oda protein kaçağı olabilir dedi ama hiç çıkmadı canım büyük ihitmal çarşamba yine isteyecek bakalım bu sefer çıkıcak mı bilmiyorumCanım sen hiç idrar testi verdin mi? İdrar da protein bakıldı mı bazen protein kaçağı olunca da ödem olabiliyor ama genel olarak ödem hamilelikte beklenen bir şeydir, bazı hamileler çok ödem tutuyor ki haftalarımız da ödeme çok müsait şu an
Aynn bende aynı durumdayım elim ayağım ve yüzüm ödem oluştuCanım sen hiç idrar testi verdin mi? İdrar da protein bakıldı mı bazen protein kaçağı olunca da ödem olabiliyor ama genel olarak ödem hamilelikte beklenen bir şeydir, bazı hamileler çok ödem tutuyor ki haftalarımız da ödeme çok müsait şu an
Haftan da iyiymiş canım en hayırlı zamanda gelsin bebeğin36 canım
Havalar da çok soğuk değil canım idare edilir canını sıkma hiç az kaldı biraz daha sabırGerçekten çok zormuş ya bide ayaklarım yanıyor resmenBende terlik alcam yarın terliklerimde olmuyor
bide eşimin kuzenının düğünü var perşembe cuma hiçbir ayakkabım olmuyor galiba terlikle gidicem yada babet alcam büyük numara oda vurursa diye korkuyorum en iyisi terlik gibi
![]()
Her gittiğimde doktor idrar testi istiyor çünkü oda protein kaçağı olabilir dedi ama hiç çıkmadı canım büyük ihitmal çarşamba yine isteyecek bakalım bu sefer çıkıcak mı bilmiyorumdediğin gibi ödem olması normalmiş daha kötüye gitmesin diye dua etmekten başka çarem yok gibi duruyor
Aynn bende aynı durumdayım elim ayağım ve yüzüm ödem oluştu![]()
Teşekkür ederim kuzucumm bende tam ölçü alayımKuzu tam ölçü alınmalı diye biliyorum.
Aldığımı ekliyorum şu an yıkanıyor yarın takacağız yataklara inşallah
![]()
Vionel Home %100 Pamuk | Kapitone Sıvı Geçirmez Bebek Alezi | Çocuk, Park Beşik Yatak Koruyucu Alez - Fiyatı, Yorumları
Vionel Home %100 Pamuk | Kapitone Sıvı Geçirmez Bebek Alezi | Çocuk, Park Beşik Yatak Koruyucu Alez yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl