- 15 Mayıs 2022
- 2.955
- 4.709
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #49.981
Canım çok geçmiş olsunİyiyim canım kendime geldim çok şükür bebişte iyi tansiyonumda iyi şuanlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok geçmiş olsunİyiyim canım kendime geldim çok şükür bebişte iyi tansiyonumda iyi şuanlık
Çoğu satıcı erken davranmış indirime girmiş ürünler, 1 saat önce kadife tulum aldım ebebk markalı 190 tl ye, şimdi fıyatı 427 tl olmuşKızlar Kasım indirimi bugün mü başlıyormuş yarın mı. 6 Kasım diyorlardi ama bugun başlıyor yazanları gördüm![]()
Bende ederim boykot sana tam destekTrendyol çok bekletti güzel bir indirim yapmazsa boykottt![]()
O nasil bir fiyat farkiymis yaaÇoğu satıcı erken davranmış indirime girmiş ürünler, 1 saat önce kadife tulum aldım ebebk markalı 190 tl ye, şimdi fıyatı 427 tl olmuş![]()
Benimde aynı şekilde reflü vardı hamilelik öncesi başka mide koruyucuları içerdim ama hamilelikte mahvoldum yani artık dayanamadım tabi ilaç kullanmamak daha iyi ama artık yiyemeyince mecbur kaldım bana da doğum yapmış bi arkadaşım söylemişti doktoruna sor bu ilacı diye o da son aylarında çok ciddi mide problemi yaşamış kullanmış eğer doktorun uygun görürse şikayetini geçirecektir senindeRennie ve gaviscon işe yaramadı tahin önerildi ilk zamanlar perfect sonra tırt
Ayy benim normalde de reflü gastritim vardı nexium kullanıyodum eskiden ama hamileyken hiç demedi bişey sorayım mutkala ölüyorum çünkü
Rennie ve gaviscon işe yaramadı tahin önerildi ilk zamanlar perfect sonra tırt
Ayy benim normalde de reflü gastritim vardı nexium kullanıyodum eskiden ama hamileyken hiç demedi bişey sorayım mutkala ölüyorum çünkü
merhaba kızlar bazen devletin ödediği demir ilaçları da mide yanması çok yapıyor mideniz hassassa bir de aç karnına içiyorsanız gerçekten çok yakıyor bende öyle olmuştu doktoruma söyledim değiştirdi.Şimdi çok daha iyiyim hatta gaviskon almıştım çok kötü olursam içerim diye ama ilacı değitirdikten sonra gerek kalmadı.Benimde aynı şekilde reflü vardı hamilelik öncesi başka mide koruyucuları içerdim ama hamilelikte mahvoldum yani artık dayanamadım tabi ilaç kullanmamak daha iyi ama artık yiyemeyince mecbur kaldım bana da doğum yapmış bi arkadaşım söylemişti doktoruna sor bu ilacı diye o da son aylarında çok ciddi mide problemi yaşamış kullanmış eğer doktorun uygun görürse şikayetini geçirecektir seninde
Artış ne kadardı ki canım ? Diğer her şey yolunda olmasına rağmen mi öyle söylüyorKızlar eğer benim bu şekilde kilo alımı yavaşlarsa bebeği doktor direk 37de alacağını söyledi
Çok geçmiş olsun canım bebiş korkuttu hepimiziİyiyim canım kendime geldim çok şükür bebişte iyi tansiyonumda iyi şuanlık
Son iki Nst de sancım çıkmadığı için sonrasında bir daha açılmam var mı diye bakmadılar canım bakarlar mı bilmiyormIyi canim ya cok sevindim cok
Peki açılma durumu ne oldu ona bakiyorlar mi ?
Kontrol ne zamandı canımKızlar eğer benim bu şekilde kilo alımı yavaşlarsa bebeği doktor direk 37de alacağını söyledi
Sağol canımCanım çok geçmiş olsunkaç haftalıksın şuan
Ben de öyle ya Kasım gelince çok heyecan sardı beni. Bebişler de rahat durmuyorÇok şükür canım bazen yazışmaları okurken yüreğim ağzıma geliyor sonra rahat bi nefes alıyorum daha doğurmadık diye![]()
Gerçekten rahat durmuyorlar anlıyorlar heralde oyun yapıyorlar hepimizeBen de öyle ya Kasım gelince çok heyecan sardı beni. Bebişler de rahat durmuyor![]()