• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
se25lin se25lin kuzum şimdi okudum yazdıklarını rahatladım sancı bitmiş tansiyonun düşmüş çok şükür. Stresle geldim son sayfalara. Sen daha baya beklersin iyi ki erken farkedildi açılman. Tutarlar bebişi daha içeride 😍😍 nöbetçi doktor kimdi merak ettim. Bir de nolur nolmaz diye doğum yapma ihtimalin olursa diye aç bırakmışlar seni bence. Doğum yaparken de aç bırakıyorlar sezaryene dönerse diye. Öyle bir mantık yürüttüm ☺️

Çoğu satıcı erken davranmış indirime girmiş ürünler, 1 saat önce kadife tulum aldım ebebk markalı 190 tl ye, şimdi fıyatı 427 tl olmuş 🤷‍♀️
O nasil bir fiyat farkiymis yaa😳
Bazi satıcılar fiyat düşürüyor sonra eskisinden de yükseltiyorlar bu defa da yalandan bir indirim yapip eski haline sokuyorlar. Insanin kafası karisiyor ya

Rennie ve gaviscon işe yaramadı tahin önerildi ilk zamanlar perfect sonra tırt 😞

Ayy benim normalde de reflü gastritim vardı nexium kullanıyodum eskiden ama hamileyken hiç demedi bişey sorayım mutkala ölüyorum çünkü
Benimde aynı şekilde reflü vardı hamilelik öncesi başka mide koruyucuları içerdim ama hamilelikte mahvoldum yani artık dayanamadım tabi ilaç kullanmamak daha iyi ama artık yiyemeyince mecbur kaldım bana da doğum yapmış bi arkadaşım söylemişti doktoruna sor bu ilacı diye o da son aylarında çok ciddi mide problemi yaşamış kullanmış eğer doktorun uygun görürse şikayetini geçirecektir seninde

Rennie ve gaviscon işe yaramadı tahin önerildi ilk zamanlar perfect sonra tırt 😞

Ayy benim normalde de reflü gastritim vardı nexium kullanıyodum eskiden ama hamileyken hiç demedi bişey sorayım mutkala ölüyorum çünkü

Benimde aynı şekilde reflü vardı hamilelik öncesi başka mide koruyucuları içerdim ama hamilelikte mahvoldum yani artık dayanamadım tabi ilaç kullanmamak daha iyi ama artık yiyemeyince mecbur kaldım bana da doğum yapmış bi arkadaşım söylemişti doktoruna sor bu ilacı diye o da son aylarında çok ciddi mide problemi yaşamış kullanmış eğer doktorun uygun görürse şikayetini geçirecektir seninde
merhaba kızlar bazen devletin ödediği demir ilaçları da mide yanması çok yapıyor mideniz hassassa bir de aç karnına içiyorsanız gerçekten çok yakıyor bende öyle olmuştu doktoruma söyledim değiştirdi.Şimdi çok daha iyiyim hatta gaviskon almıştım çok kötü olursam içerim diye ama ilacı değitirdikten sonra gerek kalmadı.

Canım babylovee babylovee aç ölçümlerin kaç çıkıyor senin. Benim sıvım yine arttığı için aç ölçümlerimi 105 e kadar müsade etmişti ama şimdi 100 ve üstü açlık insülin değerlerimi arttırdı 😩aslında açlık ve tokluk değerlerim gayet iyi ama sıvı neden fazlalaştı anlamış değilim 😭 bide pazartesiden perşembeye kadar izinli olacakmış 😵‍💫 inşallah doğurmazsın bu suyla çok fazla ilerleyemeyeceğiz sanırım diyor 😑

Kızlar doktor 35. Haftadan sonra lansinoha başlamamı önerdi. Yara olduktan sonra iyileşmesi zor olduğu için öncesinde önlem almak faydalıymış. Ben şimdilik balmını aldım amazondan. Fiyatı iyi düşmüştü. Kremini de alacağım

Back
X