• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
ben de öglenleri de uyuyorum artik

32. haftadasin ama bebek 35. hafta ile mi uyumlu yani? sekerine baksin bakalim yine, cuma biraz daha netlesir belki.gelisimi tamamlaninca nasil sagliklisi olacaksa oyle gelsin insallah
Sekerim normal çıktı cok şükür kilo almamaya ama onu sağlıklı gelistirmeye çaliscam 🙏🏻🌸

Kuşum bilmiyorum akşamüstünden beri kasılma yaşıyodum ama yalancı kasılmalarım gibiydi. Ama son iki saattir yatsam da kasılıyorum, regl olcak gibi bi ağrı hissediyorum. Ayaktayken de karnım yere düşcek gibi baskı yapıyor çok kötü. Sürekli tuvaletteyim bide. Eşimle riske atmayalım bi gidelim dedik inşallah yorgunluğa bağlıdır bi sorun yoktur
Aynı durumdayım bende

Kızlar iyi geceler benimde bugün kontrolüm vardı doğum tarihimde belli oldu şeker olduğu için en geç 39 da doğumu yapalım dedi 30 Kasım dedi bende 30 Kasım düğünümüz var 1 Aralık olsun mu dedim olur dedi yani kızım 39 dan önce kendisi gelmeyi tercih etmezse 39+2 de 1 Aralık ta doğuma girmiş olacağız Allah’ın izniyle 🙏

Kızlar iyi geceler benimde bugün kontrolüm vardı doğum tarihimde belli oldu şeker olduğu için en geç 39 da doğumu yapalım dedi 30 Kasım dedi bende 30 Kasım düğünümüz var 1 Aralık olsun mu dedim olur dedi yani kızım 39 dan önce kendisi gelmeyi tercih etmezse 39+2 de 1 Aralık ta doğuma girmiş olacağız Allah’ın izniyle 🙏
Hayırlı olsun canım🌸💕 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻

Maşallah 🧿

Gece gece gordugum baslik… allahim duam belki duyan belli 🙏🏻🙏🏻🤣🤣

IMG_4466.webp

morcelestial morcelestial canım naptın merak ettim
morcelestial morcelestial canım nasılsın naptın merak ettim bende hastaneye gitmişsin?
morcelestial morcelestial güzel haberlerini bekliyoruz

Kasım annelerinin ilk sayfası neden boş?kim ne zaman doğum yapmış, isimler ne hiçbir şey gözükmüyor 🙈

Kızlar geldim şimdi hastaneden açıklığım yok şükür ki kısalma falan da yok. 25 dakikalık bi nst çekildi bi kez 80 üstüne çıktı ama herhangi bi düzeni yok. Yatış önerdiler ama bişey yapmıyolarmış sadece dinlenme ve serum veriyomuş sıvı takviyesi niyetine. Ben de stres yaşamamak için istemediğimi söyledim imza atıp çıktım. Biraz takip edicem bol bol dinlenicem yarın. Şükür ki iyiyiz kızımın durumu iyi kilosu 2350 olmuş

Back
X