- 10 Haziran 2024
- 2.811
- 4.443
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #50.561
evde biz böyleyiz ya siz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyüklerin hamileliği zor geçmiş, kötü anılarla dolu, Rabbim جل جلاله bizlere kolay ve güzel hatırlanacak hamilelik ve doğumlar nasip etsinKizlar disarida muhatap oldugum, ozellikle bi yas ustundeki herkesin agzinda “allah kurtarsin” var ve bu beni cok gicik ediyorhamilelik boyle kotu anilacak, kotu enerjiler beslenecek bir sey degil ki tamam cok kolay degil ama cok da guzel
Sonra burada bakiyorum herkes birbirine saglikla kucagina al gibi iyi temennilerde buluyor, destek oluyor, sakinlestirmeye calisiyor, iyi yanlarini gosteriyor vs mutluluk duyuyorum ve insanliga olan inancim tazeleniyordunyayi biz ve bizim yetistirecegimiz cocuklar guzellestirecek o yuzden iyi ki varsiniz, her mesajiniz icin tesekkur ederim
(hamilelik duygusalligi)
Cok guzel bir pazar gunu gecirelim![]()
Hamilelikde doğumda okadar güzel bir sürecki ben çok seviyorum kendimi özel hissediyorum bu sürecte heleki doğum yapın bebeğinizi kucağınıza alın yeniden dünyaya geliyorsunuz onunlaKizlar disarida muhatap oldugum, ozellikle bi yas ustundeki herkesin agzinda “allah kurtarsin” var ve bu beni cok gicik ediyorhamilelik boyle kotu anilacak, kotu enerjiler beslenecek bir sey degil ki tamam cok kolay degil ama cok da guzel
Sonra burada bakiyorum herkes birbirine saglikla kucagina al gibi iyi temennilerde buluyor, destek oluyor, sakinlestirmeye calisiyor, iyi yanlarini gosteriyor vs mutluluk duyuyorum ve insanliga olan inancim tazeleniyordunyayi biz ve bizim yetistirecegimiz cocuklar guzellestirecek o yuzden iyi ki varsiniz, her mesajiniz icin tesekkur ederim
(hamilelik duygusalligi)
Ay bu lafa ben de ayar oluyorum ya tek değilmişim demek ki. Özellikle hastanede asansörde denk gelen teyzeler Allah kurtarsın deyip duruyor. Ben de senin gibi kötü bir şey değil ki bu diye düşünüyorum. Ama onların zamanından kalma bir şey galiba. Allah sağlıcakla kucağına alsın demek daha güzel değil mi? Neden yani Allah kurtarsınKizlar disarida muhatap oldugum, ozellikle bi yas ustundeki herkesin agzinda “allah kurtarsin” var ve bu beni cok gicik ediyorhamilelik boyle kotu anilacak, kotu enerjiler beslenecek bir sey degil ki tamam cok kolay degil ama cok da guzel
(hamilelik duygusalligi)
evde biz böyleyiz ya siz?
anladım canım hafta hesabını google üzerinden de çok rahat yaparsın tarihi girince direkt çıkıyor zaten. Transfer oldun diye okudum eğer karıştırmıyosam, o durumda bi farklılık olmuyorsa dediğim gibi orda ölçüme göre haftan her kontrolde değişir. Rapor alınırken son adet tarihin üzerinden alınıyor. Çünkü bebeğin 30 olabilir ama senin gebelik süren 40 hafta üzerinden hesaplanıyor. İznin de 6 hafta veya 3 hafta üzerinden veriliyorAnladım kuzumm. Bilgisayarın tarihi geri kalmıştır belki yoksa dün gittm doktora. Sata göre 27+5 oluyorum sanırım ama ga ya göre 29+4. Bakalım pazartesi doktoruma yazayım. Çünkü 37. Haftada işten ayrılmayı planlıyorum erkenden ayrılmak da istemiyorumm
Offfff kız ağlama seansını 1 saatle kaçırmışımmKizlar disarida muhatap oldugum, ozellikle bi yas ustundeki herkesin agzinda “allah kurtarsin” var ve bu beni cok gicik ediyorhamilelik boyle kotu anilacak, kotu enerjiler beslenecek bir sey degil ki tamam cok kolay degil ama cok da guzel
(hamilelik duygusalligi)
Çok güzel, bi hafta bile dayansa tam gebelik süresini doldurmuş oluyosun zaten kuşum hiç korkma bolca dinlen doktorunun dediklerini uygula hep36 canım bebeğin kilosu da 2600gr çıkıyor ultrasonda
Cesaret ve desteğin için çok teşekkür ederim canım dediğin gibi çok erken değil ama işte insan yine de korkuyorÇok güzel, bi hafta bile dayansa tam gebelik süresini doldurmuş oluyosun zaten kuşum hiç korkma bolca dinlen doktorunun dediklerini uygula hep![]()
Braun 6525Kuzlar ateş ölçer önerisi alabilir miyim
Ay güldürdün beniOf sorma kuşum yaeşim benden daha heyecanlı ve stresli
benide strese sokuyor. Nstye giriyorum adam sancıları görünce ishal oluyor
Acaba bilmemek mi bi anda doğurmak mı daha iyi diye bi düşünüyorum
![]()
Canım bende almayacağım yaa. Ihtiyaca göre ilerleriz diye düşünüyorum.Kızlar sizce sterilizatör gerekli mi şu an?
Canım çok geçmiş olsun,haftasi güzelmiş kilosu da güzelmiş hic merak etme dogsa bile sorun yasayacaginizi sanmıyorum bende doktoruna katılıyorum. Sen ferah ol. Bebisine kavusmana zaten az kaldi oyle düşünİnşallah canım Allah razı olsunşu an evdeyim çok şükür
Ya canım benimKizlar disarida muhatap oldugum, ozellikle bi yas ustundeki herkesin agzinda “allah kurtarsin” var ve bu beni cok gicik ediyorhamilelik boyle kotu anilacak, kotu enerjiler beslenecek bir sey degil ki tamam cok kolay degil ama cok da guzel
(hamilelik duygusalligi)
hahahahahhaha kız aynıyım aynıı eşim sıpsıcak duş alıyor bu napıyor diyorumBu kesinlikle son 10 gündür bizim evEşim polarla oturuyor ben kısa kollularla. Eşimin giydiği polar bile batıyor bana. Bir de bu sıcakta kaloriferleri yakıyorlar diye söylenip duruyorum
Allah Allah çok garip yaEvet canim fazla dediler![]()
Canım benim dün yapmaya çalıştı sonra vazgeçtiCanlar doktorlarınız çatı muayenenizi ne zaman yapacak