• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kizlar disarida muhatap oldugum, ozellikle bi yas ustundeki herkesin agzinda “allah kurtarsin” var ve bu beni cok gicik ediyor 🤣 hamilelik boyle kotu anilacak, kotu enerjiler beslenecek bir sey degil ki tamam cok kolay degil ama cok da guzel 🥹
Sonra burada bakiyorum herkes birbirine saglikla kucagina al gibi iyi temennilerde buluyor, destek oluyor, sakinlestirmeye calisiyor, iyi yanlarini gosteriyor vs mutluluk duyuyorum ve insanliga olan inancim tazeleniyor 🥰 dunyayi biz ve bizim yetistirecegimiz cocuklar guzellestirecek o yuzden iyi ki varsiniz, her mesajiniz icin tesekkur ederim 💐🥹 (hamilelik duygusalligi)
Cok guzel bir pazar gunu gecirelim ❤️❤️
Büyüklerin hamileliği zor geçmiş, kötü anılarla dolu, Rabbim جل جلاله bizlere kolay ve güzel hatırlanacak hamilelik ve doğumlar nasip etsin 🥰

Kizlar disarida muhatap oldugum, ozellikle bi yas ustundeki herkesin agzinda “allah kurtarsin” var ve bu beni cok gicik ediyor 🤣 hamilelik boyle kotu anilacak, kotu enerjiler beslenecek bir sey degil ki tamam cok kolay degil ama cok da guzel 🥹
Sonra burada bakiyorum herkes birbirine saglikla kucagina al gibi iyi temennilerde buluyor, destek oluyor, sakinlestirmeye calisiyor, iyi yanlarini gosteriyor vs mutluluk duyuyorum ve insanliga olan inancim tazeleniyor 🥰 dunyayi biz ve bizim yetistirecegimiz cocuklar guzellestirecek o yuzden iyi ki varsiniz, her mesajiniz icin tesekkur ederim 💐🥹 (hamilelik duygusalligi)
Hamilelikde doğumda okadar güzel bir sürecki ben çok seviyorum kendimi özel hissediyorum bu sürecte heleki doğum yapın bebeğinizi kucağınıza alın yeniden dünyaya geliyorsunuz onunla😍
etrafdaki insanların dediklerine hic takılmayın negatif konuşmalara karşıda kulağınızı kapatın☺️
benim kv martda bebiş istediğimizi dile getirdiğimde sen daha birtanesine bakamıyorsun diyerek zaten en kötü konuşmayı yaparken cevabını vererek hayatıma baktım kimse umrumda değil sizinde olmasın☺️❤️

Tecrübeli annelerim cevaplarsa çok sevinirim 🤍
1- Hemşireye bebek için kıyafet, bez vs. verirken kendimiz için de eşya veriyor muyuz ve içinde neler olmalı?
2- Hastane ortamı sıcak oluyor ama yine de kendimiz için yelek, hırka tarzı bir şey almalı mıyız 🌸

Ay bu lafa ben de ayar oluyorum ya tek değilmişim demek ki. Özellikle hastanede asansörde denk gelen teyzeler Allah kurtarsın deyip duruyor. Ben de senin gibi kötü bir şey değil ki bu diye düşünüyorum. Ama onların zamanından kalma bir şey galiba. Allah sağlıcakla kucağına alsın demek daha güzel değil mi? Neden yani Allah kurtarsın 🤯

Anladım kuzumm. Bilgisayarın tarihi geri kalmıştır belki yoksa dün gittm doktora. Sata göre 27+5 oluyorum sanırım ama ga ya göre 29+4. Bakalım pazartesi doktoruma yazayım. Çünkü 37. Haftada işten ayrılmayı planlıyorum erkenden ayrılmak da istemiyorumm
anladım canım hafta hesabını google üzerinden de çok rahat yaparsın tarihi girince direkt çıkıyor zaten. Transfer oldun diye okudum eğer karıştırmıyosam, o durumda bi farklılık olmuyorsa dediğim gibi orda ölçüme göre haftan her kontrolde değişir. Rapor alınırken son adet tarihin üzerinden alınıyor. Çünkü bebeğin 30 olabilir ama senin gebelik süren 40 hafta üzerinden hesaplanıyor. İznin de 6 hafta veya 3 hafta üzerinden veriliyor

Offfff kız ağlama seansını 1 saatle kaçırmışımm 🥲

Ben de başta çok üzülüyodum niye kurtarıyo neyden kurtarıyo diye meğer doğum anından bahsediyorlarmış yine de insanı korkutan bi dua 🥲 biz böyle devam. Sen de iyi ki varsınn💕

Çok güzel, bi hafta bile dayansa tam gebelik süresini doldurmuş oluyosun zaten kuşum hiç korkma bolca dinlen doktorunun dediklerini uygula hep 💕
Cesaret ve desteğin için çok teşekkür ederim canım dediğin gibi çok erken değil ama işte insan yine de korkuyor🥹 şimdi biraz daha iyiyim buraya da iyi ki yazmışım çok güzel şeyler yazdınız hepiniz ❤️

Of sorma kuşum ya 😵‍💫 eşim benden daha heyecanlı ve stresli😬 benide strese sokuyor. Nstye giriyorum adam sancıları görünce ishal oluyor 🤣Acaba bilmemek mi bi anda doğurmak mı daha iyi diye bi düşünüyorum 🤷‍♀️
Ay güldürdün beni 😅 kız napsın adamlarda kolay degil yaa.. benimde nst de heyecandan nabzim yüksek çıkıyordu, sonra da baktilar tansiyon yüksek cikti falan. Eve geldikten sonra eşim diyor ki nst deyken benim tansiyonumu ölçseler benimkide yüksek cikardi insan heyecanlanıyor orda diyor 🥲
Biz kadar onlarda yaşıyor bu stresi 🥲
İste bazı sıkıntılar olmasa aslinda sancı gelecek pıt diye doğuma gideceksin ama iste seker tansiyon olunca mecbur her asamadan haberdar oluyoruz

İnşallah canım Allah razı olsun🙏🏼 şu an evdeyim çok şükür
Canım çok geçmiş olsun,haftasi güzelmiş kilosu da güzelmiş hic merak etme dogsa bile sorun yasayacaginizi sanmıyorum bende doktoruna katılıyorum. Sen ferah ol. Bebisine kavusmana zaten az kaldi oyle düşün 🙏 yarın da güzel haberlerle gel 🙏

Ya canım benim🌸 gerçekten belli bir kitle var herrrseyi elestiren olumsuz gören..
Mesela bebegin cinsiyetini söylersin ayy isin zor, bebis dogar mesela babasina benzer, kendine benzetemedin miii.
Dogumun yaklaşır bunlar iyi günlerin daha neler göreceksin..
Hic pozitif gören olumlu konuşan yok. Herkes hamilelikle ilgili dogumla ilgili olumsuzluklardan bahsediyor. Bunu diyenlerde en az 2 tane çocuk yapmış. E madem o kadar kötü birsey siz niye 2 kez yaptiniz ayni seyleri ?

Bide bunlarin evlenirken ortaya cikanlari vardı, kendi evli çocuklu, evlenecegim zaman evlen evlen sanki bu evlilikte ne varsa diye sürekli konusuyorlardi. Bekarlik mis gibi rahatlik vs diye, e madem öyle siz niye hala evlisiniz bu kadar kötü birseyse evlilik ...

O yüzden cok kafaya takmamak lazım o insanları.
Dedigin gibi bu düzeni biz ve bizim yetistirecegimiz cocuklar degistirecek. Bebislerimiz bizim minik mucizelerimiz 🥲💗 ne zorluklar da yaşasak hamilelikte her bir saatine değer.. her zorluguna her duygusal inis çıkışına değer. Sonunda kucagimizda uyuyacak olan dünya tatlısı bir evlat olacak.. Allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏🌸💗

Bu kesinlikle son 10 gündür bizim ev 😅 Eşim polarla oturuyor ben kısa kollularla. Eşimin giydiği polar bile batıyor bana. Bir de bu sıcakta kaloriferleri yakıyorlar diye söylenip duruyorum
hahahahahhaha kız aynıyım aynıı eşim sıpsıcak duş alıyor bu napıyor diyorum🤣

Back
X