- 16 Aralık 2016
- 3.749
- 4.271
- 133
- Konu Sahibi annabelica
- #51.941
canim ben doktoruma hareketler ne zaman azalır diye sorsugumda 36.haftadan sonra azalır demisti37 haftalığız. Haraket çok az sizde öyle misiniz. Kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ben doktoruma hareketler ne zaman azalır diye sorsugumda 36.haftadan sonra azalır demisti37 haftalığız. Haraket çok az sizde öyle misiniz. Kızlar
HoşbuldumCanım hoşgeldin.
Kese kaç hafta+kaç günlük görüldü
Kalp atışı kaç hafta+kaç günlük duyuldu
Bebeğin cinsiyeti
Tahmini doğum tarihi
Bir de son adet tarihini yazabilir misin onu unuttukHoşbuldum
Yaş 31
3. Çocuk
Kese 4+5
Kalp atışı 6+4
Cinsiyet erkek
Tahmini doğum tarihi 26.12.2025
Son adet 22 martBir de son adet tarihini yazabilir misin onu unuttukismine karar verdiniz mi
Hayırlısı olsun canım senin adınaHanımlar sındırgıda ki artçılardan dolayı Annemlerin evinde İstanbul’da doğum yapmaya karar verdimbizim aralık annelerinde medipol mega ya da medipol Bahçelievler’e giden var mı? doktor önerisi olan varsa öneri üzerine gideyim hiç bilmiyorum burda ki doktorları
Teşekkür ederimmm bi bakayım derya hocayaHayırlısı olsun canım senin adınaben medipol bahçelievlere gidiyorum derya hoca bu konuda çok iyi ama ben ona gitmemiştim çok yoğun diye sonradan pişman oldum ama değiştirmedim, Seymin hocaya gidiyorum o da iyi eli çabuk tek sorunu fazla dinlememesi
![]()
Çok şükür ikimizde iyiyiz ilk zamanlar uyku sorunumuz olmuştu geceleri pek uyumuyordu artık yavaş yavaş düzeldi ama bu seferde gaz sorunu başladıCanım nasılsınız![]()
Valla bende zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum artık iyice toparlandık zorlu ilk günleri geride bıraktık çok şükürAyyy çok heyecannsskasım sonu gibi geldi bir ann
Oyy o kadar oldu mu yaa maşallah size nasılsınız ana oğul![]()
Haftaya cumartesi mevlüdümüz var
2-3 sene önce ben asla çocuk doğurmam fiziğimi bozmam derken şimdi iyiki doğurmuşum diyorumMaşallah canım nasıl gidiyor annelik anlatsana içimiz ısınsın şöyle![]()
Canım benimde doktorum 26 yada 27 hafta civarı 34 mm ölçmüştü bana erken doğum riskin var demisti bende cok şaşırmıştim progestan başladı bana daha o haftalarda şuan hala kullanıyorumKızlar bir şey soracağım bir arkadaşımla aynı haftadayız. Doktoru 33. Hafta civarında rahim ağzını 28 mm ölçmüş ve erken doğum riskin var diyip progestan vermiş kız pilatese gidiyormuş onu bıraktırmış hiç bir iş yapmayacaksın sadece yatacaksın demişsonraki kontrolde de 30 mm ölçmüş ve progestana devam demiş en fazla 15 dk yürüyeceksin demiş. Bana çok çok saçma geldi zaten doğum yaklaştıkça rahim ağzında biraz kısalma oluyor diye biliyorum birde bu haftalarda progestan kullandırmasına anlam veremedim. 25 mm altı sıkıntı diye biliyorum benimde 27 çıkmıştı doktorum hiç sorun yok demişti anlayamadım ne diyosunuz
Ahahahah ıhlamur daha iyi bir seçenek olabilirBurnumu açabildim boğazıma lavabo-aç döküp üstüne de kaynar çay içsem düzelcek gibi djndfkmekd
Canım benimde doktorum 26 yada 27 hafta civarı 34 mm ölçmüştü bana erken doğum riskin var demisti bende cok şaşırmıştim progestan başladı bana daha o haftalarda şuan hala kullanıyorum
Aynen canım insanın kafası karışıyor bu yüzden dikkat ettim hep ilk erken doğum deyince bende şok olmuştum biraz araştırdım da 34 mm gayet iyi bir değer aslında ve zaten hafta ilerledikçe kisalmasi normal diye okumuştum bendeAhahahah ıhlamur daha iyi bir seçenek olabilir
benimde 25-26. Haftalarda 27 mm ölçmüştü doktorum sınır 25 onun üzerinde olması yeterli dedi rahim ağzın kapalı bir problem yok dedi hatta. Doktorum perinatolog
34 e nasıl erken doğum diyorlar ay ben çok şaşırıyorum hangi bilgi doğru şimdi
![]()
Hayırlı olsun, güle güle kullanınAy bu ben yaa.. saga sola dönerken kasık degilde pelvik kemik ağrısı.. yani sanki alt taraf kemigim aşırı hassas böyle tek bacagimi hafif yukari kaldirsam ah ah ah diye sesler çıkarıyorum
Canım bende sen gibi iki marka arasinda kaldım sonra artik son karar lansinoh tercih ettim. Ben tekli olani aldım ama benim icin yeterli olacagi için![]()
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun, güle güle kullanınEller serbest olanı mi aldınız?
canım ne oldu biri bişey mi dedi?Kızlar hesabımı kapatmaya karar verdim bu süreçte yardımlarınız için teşekkür ederim hakkınızı helal edin bu siteye içimi dökmek için giriyordum bu grup dışındaki bazı insanlar konuları çok farklı yerlere çekti hepiniz bebeklerinizi sağlıkla büyütün dualarım sizinle![]()
Birde ordanÖyle olunca çok güzel oluyor canım oğluma hiç bişey ödememiştim ben direk üstüme ekletebilmiştim anlaşmaya göre değişir muhtemelen.sünnet vs hep çok uygun geldi.doğuma 500 tl ödemiştimenflasyon sen ne manyak şeysin fiyat farkını görünce sanki 30 yıl öncesi gibi
![]()
bol bol ıhlamur basacan kanka geçmiş olsunCanımm teşekkür ederim. Geçen haftadan beri eşimin boğazı kötüydü bi türlü toplayamamıştı ondan geçti diye düşünüyorum bide bu ara hastaneye git gel falan derken belki o da etkilemiştir bilmiyorum öksürmekten artık karnım ağrıdı başım çatladı
derdimi uyandırmaEvet dinlenmek güzel toparlar ama burun tıkalı olunca da uyunmuyor ki![]()
ya nereye gidiyorsun daha gece hepimizin bebekleri gelince burda gaz sancısı partileri yapacaktıkKızlar hesabımı kapatmaya karar verdim bu süreçte yardımlarınız için teşekkür ederim hakkınızı helal edin bu siteye içimi dökmek için giriyordum bu grup dışındaki bazı insanlar konuları çok farklı yerlere çekti hepiniz bebeklerinizi sağlıkla büyütün dualarım sizinle![]()
Birde ordandesene
bol bol ıhlamur basacan kanka geçmiş olsun
derdimi uyandırma
ya nereye gidiyorsun daha gece hepimizin bebekleri gelince burda gaz sancısı partileri yapacaktık![]()
Canımı sıkan bir olayı yazdım insanlar çok farklı yerlere çekti gerçekten çok canım sıkıldı bu durumacanım ne oldu biri bişey mi dedi?