• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Benim beşikle beraber geldi ama ayrıyetten almak istersen egebaby sayfasına bakabilirsin canım uyku seti yatak yorgan korumalik dahil satılıyor
Canım teşekkür ederim, yatağı yataş cottony aldım ondan sebep ege babye bakmadım, yoksa instagramda gördüm tavşanlı çok tatlı seti var; ben de yalnızca beşiği buradan aldım ama işte yatağı almış bulunduğum için o set benim için gereksiz oluyor

simdi fitilin recetesine baktım anormal akıntı varsa sende de doktora git büyük ihtimalle enfeksiyondan sisme agri yasıyoruz. cogu hamilelikte son zamanlarda yasanıyormus enfeksiyon
Canım ben zaten progestan kullanıyordum yeni bıraktım 2 gün oldu. Doktorun kullan diyorsa kullanabilirsin bence.
Benim ağrılarım bebegimin başı asagida fazla baskı yapıyor ve bende serklaj var onunda agriya etkisi oluyor.
Bugunde cok ayakta kaldım normalde hep yatiyorum o nedenle oldu ağrılarım ekstra amaa normalde de boool bol agri çekiyorum ben alıştım bu ağrılara 😁

Kızlar reklam değil sadece bilgi amaçlı yazıyorum, yaşam kordon bankası ile anlaştık, bebek kordon ve kani saklanıyor, 23 bin tl verdik bize bir kutu verdiler onunla dogumhaneye girdik doktor kordon dokusunu kanını o kutuya koydu sonra banka çalışanı gelip aldı kutuyu, bundan sonra her yıl 5 bin tl vereceğiz her yıl enflasyon kadar artacak 5 bin tl.
Diğer konuda ben valizden bebeğe hiç bir şey kullanmadım sanırım hastaneye gore değişiyor bu tarz şeyler, emek emek valiz yapmadan önce sorun bence 😃

Canım teşekkür ederim, yatağı yataş cottony aldım ondan sebep ege babye bakmadım, yoksa instagramda gördüm tavşanlı çok tatlı seti var; ben de yalnızca beşiği buradan aldım ama işte yatağı almış bulunduğum için o set benim için gereksiz oluyor
Benimde beşik 70x110 olduğu için internette düzgün korumalık hiç bulamadım ☹️hepsi 60x120 idi, sırf o yüzden beşiğin setini almak zorunda kaldım 😒

Kızlar reklam değil sadece bilgi amaçlı yazıyorum, yaşam kordon bankası ile anlaştık, bebek kordon ve kani saklanıyor, 23 bin tl verdik bize bir kutu verdiler onunla dogumhaneye girdik doktor kordon dokusunu kanını o kutuya koydu sonra banka çalışanı gelip aldı kutuyu, bundan sonra her yıl 5 bin tl vereceğiz her yıl enflasyon kadar artacak 5 bin tl.
Diğer konuda ben valizden bebeğe hiç bir şey kullanmadım sanırım hastaneye gore değişiyor bu tarz şeyler, emek emek valiz yapmadan önce sorun bence 😃
Sen hangi hastanede yaptın canım doğumunu😍

Kızlar 36+4 oldum genital bölgede ya da vajinada agrı yaşayan var mı daha bugün doktor tam 40 haftayı doldurmayabilir daha erken gelebilir hazırlıklı ol dedi :olamaz: bu haftalarda normal mi bu tip agrılar yada enfeksiyondan dolayımı agrı yasıyorum acaba
Benim özellikle hece sağa sola dönerken alt tarafımda özellikle solda ağrı oluyor ama bebek sağ konumlu olduğu için soldaki pelvis ağırlığı dengelemeye çalıştığı için oluyormuş diye okudum doktorumda normal dedi bu haftalarda. Bende şuan 36+5teyim

Kızlar çok şükür kızım dünyaya geldi ☺️ çok tatlı çok güzel bir his herkes sağlıkla kucağına aldır insallah 🥰 sezeryan doğum oldu ben de biraz zorlandılar uyustururken yerini bulmakta bu kisim biraz acılıydı ama korkmayın kısa süreli aci 5-10 saniye falan, bir de kesilirken biraz baskı hissediyorsunuz çok normal korkmayın ben biraz korktum sakinleştirici yaptılar geçti gitti, son bir korku noktası da odaya çıkınca karina bastırıyorlar içerde kan kalmışsa çıksın diye o da kısa süreli gelip geçiyor, şimdi çok şükür iyiyim henüz ayağa kalkmadım bir de ilk kalkış zor diyorlardı bakalım, her şey yolunda mutluyum hafif bir ağrım var ağrı kesiciler zaten kesiyor baya 😄
Canım hoşgelmişş kızına maşallah 🥰🥰 çok sevindim sağlıkla kavuşmana Allah sizlere bağışlasın🥰

Kızlar çok şükür kızım dünyaya geldi ☺️ çok tatlı çok güzel bir his herkes sağlıkla kucağına aldır insallah 🥰 sezeryan doğum oldu ben de biraz zorlandılar uyustururken yerini bulmakta bu kisim biraz acılıydı ama korkmayın kısa süreli aci 5-10 saniye falan, bir de kesilirken biraz baskı hissediyorsunuz çok normal korkmayın ben biraz korktum sakinleştirici yaptılar geçti gitti, son bir korku noktası da odaya çıkınca karina bastırıyorlar içerde kan kalmışsa çıksın diye o da kısa süreli gelip geçiyor, şimdi çok şükür iyiyim henüz ayağa kalkmadım bir de ilk kalkış zor diyorlardı bakalım, her şey yolunda mutluyum hafif bir ağrım var ağrı kesiciler zaten kesiyor baya 😄

Canım benim gözün aydın, Allah analı banalı büyütsün😍 bahtı güzel olsun ☺️

Kızlar 36+4 oldum genital bölgede ya da vajinada agrı yaşayan var mı daha bugün doktor tam 40 haftayı doldurmayabilir daha erken gelebilir hazırlıklı ol dedi :olamaz: bu haftalarda normal mi bu tip agrılar yada enfeksiyondan dolayımı agrı yasıyorum acaba

Benim bu ağrılar hep var canım, başı oradaymış, kafa atıyor doktorum oraya dedi, baskı ve ağrı da o yüzden olacak dedi🥲
Kuzum hala sezaryen ağrılarım var maalesef. Kalkıp yürüyorum tabi ama uzun süre oturduktan sonra yattıktan sonra kalkmak çok zorluyor beni. Bazı kişiler daha rahat atlatmış. Bu benimle ilgili bir şey olabilir. Sezaryen sırasında da zaten bebekler çıktıktan sonra ağrım çok olunca uyuttular beni. İyi ki de unyutmuşlar. Tek bebek olsaydı kesinlikle vajinal isterdim. Sonrasında toparlanması daha kolay oluyormuş.
Annem de kayınvalidem de yanımda şu an. Olmasalarmış o kadar zor olurmuş ki. İlk bir iki gün resmen kendi halime düştüm. Annem Cumartesi gidecek ama kardeşimin ameliyatı için. Ben de o zamana toparlamış olurum inşallah. Ertuğrul hoca 1 hafta sabret, sonra rahatlayacaksın dedi. Ameliyat sonrası nedense Ertuğrul hocadan ayrılmak bi hüzünlendirdi beni. 6 hafta sonra kontrole çağırdı ama.
Biz 6.katta kaldık canım. İlk kaldığımız oda gerçekten çok küçüktü. Bir de iki bebek gelince hareket edecek yer kalmadı neredeyse. Sonrasında geçtiğimiz oda iyiydi ama sadece 2 tane büyük oda varmış galiba. İkisinde de su ısıtıcı, bardak, kapsül kahve makinesi, su gibi şeylerin olduğu bir masa kısmı vardı. Orada yer açılıp çikolata konulabilir. Büyük odada yuvarlak bşr orta sehpa da vardı. Ona da koyulabilir.
Çantama havlu falan da koymuştum hiç gerek kalmadı. Çoğu şeyi kullanmadım bile. Bebekler için hemşireye verilecek bir şey hazırlamayın. İstemiyorlar zaten. Biberon koymuştum. Onu istediler hemen. Ben Philips avent almıştım. Bunu çekmeleri çok zor deyip ekstra delik açtılar. Hatta sonradan daha kolay olması için eczaneden weebaby marka aldırdılar. Ama bu benim bebeklerim küçğk olduğu için de olabilir. Kaşık biberon falan da koymuştum ama hiç kullanmadılar. Kendim için iki tane 3kü takım yetti. Depend falan gerek yok. Kendileri daha kalanını verdiler.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım 🌸
Soracağınız bir şey varsa çekinmeyin 😇

Sezeryan ağrıları kişiden kişiye değişiyor canım benim ilk doğumum da 1 haftayı bulmuştu ama nihayetinde iyileşiyorsun, senin bebelerin iki tane olduğu için zorlanıyorsundur, iki kar enerji harcıyorsun onlar için, dünyanın en güzel enerjisi 🤗😍🥹 ağrılarını onlar da hafifletecek canım 🤗 Verdiğin bilgiler için teşekkürler 🙏🏻

Benim özellikle hece sağa sola dönerken alt tarafımda özellikle solda ağrı oluyor ama bebek sağ konumlu olduğu için soldaki pelvis ağırlığı dengelemeye çalıştığı için oluyormuş diye okudum doktorumda normal dedi bu haftalarda. Bende şuan 36+5teyim
Aynı agri bende de oluyor hic arastirmamistim ama bu bilgi guzel oldu 😅

Canım bayadır yoktun ıyı mısn?

Sorduğun için teşekkürler kuzum 🥰🙏🏻
Canım bizim nişan işleri var üst üste iki hafta, beni mahvetti 🥹 herkes beni beklemiş nişalanmak için 😂 öyle yoruldum ki, şükür🥹
Bu hafta da son kez çalışıyorum, haftaya pazartesi 35. Hafta kontrolüm var raporumu çalışamaza çevireceğim nasipse 🥹 hem üzülüyorum hem de artık bedenim yoruldu, kilo da alıyorum ağırlaşıyorum ve bedenim de bunu hissediyor 🥲

Sen nasılsın 🥰

Back
X