• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Kızlar merhaba, magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum sürekli devletin karşıladığı ilaçları yazmakta ısrarcı o sebeple ben magvital kullanıyordum. Ama eczacı kuzenim ocean extramag veya magnimore all day alabileceğimi bunların emilim ve faydalanımlarının çok daha fazla olduğunu söyledi. Siz bu dediklerimi kullanıyor musunuz veya ne kullanıyorsunuz?
Canım ben Osteocare kullanıyorum. Piyasada bulmak biraz zordu ama ben alırken.
Baya etkili bir magnezyum tavsiye ederim.

Kızlar, sol gözümde son birkaç gündür bir bulanıklık söz konusu 😕 kan iniyor, normal mi acaba diyorum, tansiyon desem, düzenli ölçüyorum tansiyonum normal, tek taraflı kapatınca, sol gözüm çok bulanık görüyor, geçen hamilelik uygulamasında, gözler de görme kaybı yaşanabilir yazıyordu 😑 hiç böyle tuhaf bir şey yaşayan var mı

En son bence öyle yap, sen gir nst ye lütfen 🙏🏻 olur ya son haftalar ne olur ne olur Allah korusun 🥹
Allah korusun vaktinde sağlıkla kavuşalım hepimiz🙏🏻
Benim dr iyisin iyisin hiç 2. Gibi değil çok iyi gidiyosun falan filan habire gazlıyor valla pozitif diye seçtim evet ama beklediğiminde üstünde çıktı🥲

Kızlar merhaba, magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum sürekli devletin karşıladığı ilaçları yazmakta ısrarcı o sebeple ben magvital kullanıyordum. Ama eczacı kuzenim ocean extramag veya magnimore all day alabileceğimi bunların emilim ve faydalanımlarının çok daha fazla olduğunu söyledi. Siz bu dediklerimi kullanıyor musunuz veya ne kullanıyorsunuz?
Canım ben gebelik öncesi magnimore kullanmıştım ondan da memnundum, gebelikle birlikte içeriği daha iyi diye doktorum ocean extramag verdi o da gayet iyiydi 37 itibariyle bıraktık zaten

Kızlarr ben NST deyim şu an. Sancı 100 lere vuruyor dedi ama bende tık yok. Düzensizmiş gerçi daha göremiyorum ekranı ama, bakalım doktor ne diyecek bugün doğumu konuşacağız sanırım çok heyecanlı 😍

Böyle çıktı, NST yorumlayabilen var mı aramızda 😅
1000142072.webp

Kızlar, sol gözümde son birkaç gündür bir bulanıklık söz konusu 😕 kan iniyor, normal mi acaba diyorum, tansiyon desem, düzenli ölçüyorum tansiyonum normal, tek taraflı kapatınca, sol gözüm çok bulanık görüyor, geçen hamilelik uygulamasında, gözler de görme kaybı yaşanabilir yazıyordu 😑 hiç böyle tuhaf bir şey yaşayan var mı
Ben ilk haftalarımda göz doktoruna gittiğimde derecen hamilelikten dolayı artabilir doğurana kadar gözlüğünü değiştirme normal demişti, ama yine de bi göz doktoruna danışın bence

Askim sen bu 100leri hissetmiyor musun hic 😅 ben agri olarak degil de kasilma olarak hissediyordum. Muhtemelen serum verip dusup dusmedigini takip edeceklerdir biraz fazla geldi bana sıklığı 🥹 bol su iciyor musun gunde 3-3,5 lt civari?
Ya ben günde 5 lt falan su içiyorum 😅 hiç hissetmedim sancı olarak. Normal hareket gibiydi hep. Ki sertleşmem çok olur rahatsız eder, onun gibi bile değildi. Sıra bekliyorum meraktan çatlayacağım ben de 😇

Yüksek ama düzensiz galiba, artık fal gibi NST yorumlamayı öğreneceğiz 😂 Bana düzenli gibi gelmişti ama ebe çok düzenli değil bence dedi. Ter içinde kaldım bakalım doktor neler diyecek 🤷🏻‍♀️
Yani bu tip nst ile 4 hafta geçirmişliğim var ondan öyle dedim ama açılma eşlik ederse kısa sürede doğum olur🥰

Back
X