• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Açılma yok sanırım alttan kontrol etti, normal doğum yapabilirsin dedi sadece. NST için de önemli değil o şu an dedi

😂 yok kuzum bel ağrısı yok, daha gelmemiş

Aşko sıkıntı yokmuş daha doğurmuyorum 😅

Hahaha 😂😂 daha gelen giden yok merak etme 😇

Gün vermedi ama kasım bitmesine daha çok var 😇 Doktorum da her an olabilir artık gibi mesaj verdi 🥰
1 hafta daha dayan kanka 😂 sık dişini

Açılma yok sanırım alttan kontrol etti, normal doğum yapabilirsin dedi sadece. NST için de önemli değil o şu an dedi

😂 yok kuzum bel ağrısı yok, daha gelmemiş

Aşko sıkıntı yokmuş daha doğurmuyorum 😅

Hahaha 😂😂 daha gelen giden yok merak etme 😇

Gün vermedi ama kasım bitmesine daha çok var 😇 Doktorum da her an olabilir artık gibi mesaj verdi 🥰
ayhh peki o sancılar neymiş ne dedi doktor?

Bu arada bizde bugün gittik kontrole. Doktorum açılma vs var mı diye kontrol etmedi çatı muayenesi de yapmamıştı bebiş biraz büyük başı da öyle sezaryen düşünmen daha uygun olur ki öyle düşünürsen 36.haftadan itibaren istediğin zaman doğurabilirsin ama 38.hafta ilk 3-4günü doğum için en iyisi olur demişti geçen hafta. o yüzden bende sezaryen olsun demiştim bugünkü kontrolde de tarihi 3aralık olarak verdi. Bende kısmet olursa 3aralıkta yapacağım doğumu az bişey kaldı yani 😅🥹

Bu arada bizde bugün gittik kontrole. Doktorum açılma vs var mı diye kontrol etmedi çatı muayenesi de yapmamıştı bebiş biraz büyük başı da öyle sezaryen düşünmen daha uygun olur ki öyle düşünürsen 36.haftadan itibaren istediğin zaman doğurabilirsin ama 38.hafta ilk 3-4günü doğum için en iyisi olur demişti geçen hafta. o yüzden bende sezaryen olsun demiştim bugünkü kontrolde de tarihi 3aralık olarak verdi. Bende kısmet olursa 3aralıkta yapacağım doğumu az bişey kaldı yani 😅🥹
3.Aralıkda favori tarih😍🤩🥹🤌🏼

Ay çok iyi, Allahım doğum yapacağın tarihi bilmek çok heyecanlı🥹😍😍

Oğluşum 3130 gram olmuş, 48-49 cm dedi 🥰 Suyu, kordonu vs yolundaymış. Çatı kontrolü yaptı, biraz acıdı benim ağzımı kapattım bağırmayım diye 😅 ama o aleti soktuklarında da acırdı genelde zaten. Normal doğum yapabilirsin, sen istiyor musun dedi. Ben de bu fikre alışıyorum biraz bekleyelim normal olacak gibi kabul edelim dedim. NST değerine öyle çok yorum yapmadı, baktı bıraktı. Ben sordum yüksek değil mi diye. Önemi yok onun dedi geçti. İyi dedim ben de 😅 Doğurmamış olursan haftaya çarşamba görüşelim dedi. Doğurur muyum peki dediğimde artık her an olabilir yorum yapamam dedi 🤷🏻‍♀️ Bakalım ne kadar duracak oğlum içerde 😇 Her an olabileceğini bilmek sürekli aklımı meşgul ediyor, rüyalarıma giriyor artık 😅
Bende durumlar böyle kızlar 🌸

Oğluşum 3130 gram olmuş, 48-49 cm dedi 🥰 Suyu, kordonu vs yolundaymış. Çatı kontrolü yaptı, biraz acıdı benim ağzımı kapattım bağırmayım diye 😅 ama o aleti soktuklarında da acırdı genelde zaten. Normal doğum yapabilirsin, sen istiyor musun dedi. Ben de bu fikre alışıyorum biraz bekleyelim normal olacak gibi kabul edelim dedim. NST değerine öyle çok yorum yapmadı, baktı bıraktı. Ben sordum yüksek değil mi diye. Önemi yok onun dedi geçti. İyi dedim ben de 😅 Doğurmamış olursan haftaya çarşamba görüşelim dedi. Doğurur muyum peki dediğimde artık her an olabilir yorum yapamam dedi 🤷🏻‍♀️ Bakalım ne kadar duracak oğlum içerde 😇 Her an olabileceğini bilmek sürekli aklımı meşgul ediyor, rüyalarıma giriyor artık 😅
Ay maşallah ona 🧿😍
Kanka normal doğumda epidural falan düşünüyormusun peki

maşallah yakışıklıya😍🧿

ayy doğurunca haber et inşallah heycandan bende doğurmam🤣

Kesinlikle öyle 😅 ama ilk ya korkuyorum mu rahat mıyım bilemiyorum 😂😂canım kv’de korkulcak bişey yok herkes doğuruyor sen stres olma yeter herşey rahat güzel olcak diye düşün diyor 😂😂
Kesinlikle öyle 😍
Ay bence az heyecan az korku az stres hepimizde var, kim ne derse desin ilk yolculuğumuz 🥹🥹

Ay maşallah ona 🧿😍
Kanka normal doğumda epidural falan düşünüyormusun peki
Canım normal yaparsam eğer hiç düşünmeden epidural yaptırırım. Zaten normal doğuma böyle yaklaştım, psikolojimi epidural seçeneği ile rahatlatıyorum 😂 Ama şartlar farklı gelişir başka şeyler olur kendiliğinden çıkıverir ona bir şey diyemem 😂

Yaa neye göre her an doğurabilirsin yorumu yapıyo bu doktorlar çok merak ediyoruumm. Mesela canım seninki şu an kaç haftalık ve kanala girmiş mi bişey dedi mii

Back
X