• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Bu arada bizde bugün gittik kontrole. Doktorum açılma vs var mı diye kontrol etmedi çatı muayenesi de yapmamıştı bebiş biraz büyük başı da öyle sezaryen düşünmen daha uygun olur ki öyle düşünürsen 36.haftadan itibaren istediğin zaman doğurabilirsin ama 38.hafta ilk 3-4günü doğum için en iyisi olur demişti geçen hafta. o yüzden bende sezaryen olsun demiştim bugünkü kontrolde de tarihi 3aralık olarak verdi. Bende kısmet olursa 3aralıkta yapacağım doğumu az bişey kaldı yani 😅🥹
Sen alışverişi tamamladin miii ondan haber verr. 3 Aralık bi sekilde gelir çünkü 😂
Gözün aydın canım cok sevindim tarihinin belli olmasına geri sayım basladii😍

Kızlar bebeğinin başı aşağı inmeyen var mı ya.
Benimki de en son makat gelişti 3 haftadır filan öyle duruyor kafası sol kaburgamin altında doktor 37 ye kadar kesin sezeryan veya kesin normal diyemeyiz dedi su an 35+3 üm you tube da videolar var onları biraz yapmaya başladım yavaş yavaş bi de bebekler sesleri duydugundan dolayi alt karnınıza müzik koyun diyolar ışık tutun filan diyorlar deniyorum kendimce biseyler

içimizi ferahlattın 😅😅 sayende daha çok korkmaya başlıyoruz 😅 şaka bir yana bazen bazı şeyleri bilmemek daha iyi be 😅
Senin nasıl geciyor canım hamislik bi varsın bir yoksuuun. Dogumla ilgili konustunuz mu sizde doktorunla ne diyor

Benimki de en son makat gelişti 3 haftadır filan öyle duruyor kafası sol kaburgamin altında doktor 37 ye kadar kesin sezeryan veya kesin normal diyemeyiz dedi su an 35+3 üm you tube da videolar var onları biraz yapmaya başladım yavaş yavaş bi de bebekler sesleri duydugundan dolayi alt karnınıza müzik koyun diyolar ışık tutun filan diyorlar deniyorum kendimce biseyler
İlk defa geçen hafta doğumla ilgili yorum yaptı ters duruyor dönerse normal deneyeceğiz dönmezse sezaryen günü planlarız dedi bu hafta biraz daha netleşecek. Ben erken diye düşündüğüm için hiç bakmamıştım dün baktım da 32 haftada falan dönüyormuş bebeklerin büyük bir kısmı o yüzden bi sorayım dedim

İlk defa geçen hafta doğumla ilgili yorum yaptı ters duruyor dönerse normal deneyeceğiz dönmezse sezaryen günü planlarız dedi bu hafta biraz daha netleşecek. Ben erken diye düşündüğüm için hiç bakmamıştım dün baktım da 32 haftada falan dönüyormuş bebeklerin büyük bir kısmı o yüzden bi sorayım dedim
Bazen sancı gelince bile dönüyormuş ama tabi ufak bir ihtimal

Canım Allah yardımcın olsun. Göğüs ucuna süt sürün falan birseyler diyorlardi ama tabi pek bilgim yok meme reddi durumu icin. Bebis biraz yaramazlik yapmak istiyor anlaşılan
Amin canım 🙏🏻 süt istemsizce akıyor zaten günde kaç kez göğüs pedi değiştiriyorum sayamadım😅 yaramaz tosbik belliydi böyle olacağı ama canı sağolsun her sıkıntıya değermiş. Kokusunu gönderiyorum size☺️☺️

Eklentiler

• IMG_8772.webp
    IMG_8772.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 62
Senin nasıl geciyor canım hamislik bi varsın bir yoksuuun. Dogumla ilgili konustunuz mu sizde doktorunla ne diyor
İyi diyelim iyi olsun kuzu be çok ağırlaştım bence yatakta dönmek de ölüm gibi bişey ama buna da şükür diyelim 😅 çalışıyorm hala ve yoğun ama kısmetse bu cuma bitecek rapor alcam yeter 😅 doktora sordum da net bişey söyleyemiyor ama şeker olduğu için en geç 39. haftaya kadar gelmezse sezeryan yapıyoruz dedi. ben de bekliyorm 38 de 😅senin az kaldı dimiiiii 🥰 nasıl gidiyor ağrın var mı

geçen hafta kontrole gittigim de kafası baya aşagıda duruyordu zor ölçtü
yarın kontrolum var bakalm kızım ne durumda ben gününde gelsin istiyorum
bu 3.dogumum olucak nasipse ama hic su gelmesi yada sancıyla falan gitmedim hic doguma
o yuzden cok paniklerim oyle seyler olursa plan insanıym ben gununde saatinde sakince hazırlanıp gitmek istiyorum🤣
ilk 2 dogumum 38.haftaydi
bu nasipse 38+5 olcak o 5 gunluk ekleme bile geriyor beni ya evde başıma birsey gelirse diye🥲

Amin canım 🙏🏻 süt istemsizce akıyor zaten günde kaç kez göğüs pedi değiştiriyorum sayamadım😅 yaramaz tosbik belliydi böyle olacağı ama canı sağolsun her sıkıntıya değermiş. Kokusunu gönderiyorum size☺️☺️
ohhh maşallahhhh kuzum Allah hepimize süt bolluğu versin 🥰 buralarrr mis koktu resmen 🥰 :nazar:

Kız ikinci olanlar daha çok korkuyor kesin ben mesela başıma geleceği biliyoz biz gerçi şimdiki annisler bizim ilki kadar bilinçsiz değil o yüzden korku çoktur sizde benim cahil cuhela dönemimde olmuştu bilmeden patt diye😂😂😂🫢
Ah keşke o zamanlarda doğurup dalinle yıkasaydım😆😆
Senin doğumun normal gözüküyor şuan degilmi canım
Evet aşko şu an öyle sonra bir süpriz yapmazsa 🥹
zaten normalde de beklenen aralık 36-40 hafta aralığı bence. o haftalarda her an hazırlıklı olmalıyız. az kalmış kız senin de 😅 heyecan var mı 😅 çok rahat görünüyorsun ağrın sızın da yok kıskanıyorm 😅😅 şaka maka maşallah tütütütütüt :nazar:
psikolojik ağrı gelecek bu gidişle 😂🤣 aşkım olmazmı heyecan var tabi 🥹 ama pozitif olmaya çalışıyorum, aynıyız be demetim😆😆
Aptamil prematil yazdı canım
ay şifa olsun inşallah bir an önce atlatsın minik kuşum , emzirme danışmanlarını videolarını falan izle kanka meme reddiyle ilgili
eridim bittim 😍😍🧿🧿

Ah keşke o zamanlarda doğurup dalinle yıkasaydım😆😆

Evet aşko şu an öyle sonra bir süpriz yapmazsa 🥹

psikolojik ağrı gelecek bu gidişle 😂🤣 aşkım olmazmı heyecan var tabi 🥹 ama pozitif olmaya çalışıyorum, aynıyız be demetim😆😆

ay şifa olsun inşallah bir an önce atlatsın minik kuşum , emzirme danışmanlarını videolarını falan izle kanka meme reddiyle ilgili

eridim bittim 😍😍🧿🧿
Tavsiye alabilirim emzirme danışmanı konusunda 😍 göbek bağımız düştü banyo yaptık tek göğsü boşalttı diğerini sağıyorum mecbur.

Back
X