• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Ah keşke o zamanlarda doğurup dalinle yıkasaydım😆😆

Evet aşko şu an öyle sonra bir süpriz yapmazsa 🥹

psikolojik ağrı gelecek bu gidişle 😂🤣 aşkım olmazmı heyecan var tabi 🥹 ama pozitif olmaya çalışıyorum, aynıyız be demetim😆😆

ay şifa olsun inşallah bir an önce atlatsın minik kuşum , emzirme danışmanlarını videolarını falan izle kanka meme reddiyle ilgili

eridim bittim 😍😍🧿🧿
Ben genede yaptım bir takım bilgisiz seçimler amannn n'olacak sanki diğerinede kullandım diye slepy ıslak mendil unu.baby.camasir deterjanı ama şampuan siveno pişik kremi bebantol yani karıştır karıştır yaptım 😂😂

Tavsiye alabilirim emzirme danışmanı konusunda 😍 göbek bağımız düştü banyo yaptık tek göğsü boşalttı diğerini sağıyorum mecbur.
Aşkım peki sütünü biberonla içiyor sıkıntı yok dimi
Ben bu kadını takip ediyorum

Eklentiler

• IMG_6600.webp
    IMG_6600.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 20
Canım ben zaten progestan kullanıyordum yeni bıraktım 2 gün oldu. Doktorun kullan diyorsa kullanabilirsin bence.
Benim ağrılarım bebegimin başı asagida fazla baskı yapıyor ve bende serklaj var onunda agriya etkisi oluyor.
Bugunde cok ayakta kaldım normalde hep yatiyorum o nedenle oldu ağrılarım ekstra amaa normalde de boool bol agri çekiyorum bene

Canım ben zaten progestan kullanıyordum yeni bıraktım 2 gün oldu. Doktorun kullan diyorsa kullanabilirsin bence.
Benim ağrılarım bebegimin başı asagida fazla baskı yapıyor ve bende serklaj var onunda agriya etkisi oluyor.
Bugunde cok ayakta kaldım normalde hep yatiyorum o nedenle oldu ağrılarım ekstra amaa normalde de boool bol agri çekiyorum ben alıştım bu ağrılara 😁

Benim özellikle hece sağa sola dönerken alt tarafımda özellikle solda ağrı oluyor ama bebek sağ konumlu olduğu için soldaki pelvis ağırlığı dengelemeye çalıştığı için oluyormuş diye okudum doktorumda normal dedi bu haftalarda. Bende şuan 36+5teyim
Doğrudur zaten wc'dende cıkamıyoruz baskı yaptıgı icin 😅 ama benimki biraz da enfeksiyonla alakalı sanırım doktor fitil verdi bir kac güne kurtulurum insaallah

Ben genede yaptım bir takım bilgisiz seçimler amannn n'olacak sanki diğerinede kullandım diye slepy ıslak mendil unu.baby.camasir deterjanı ama şampuan siveno pişik kremi bebantol yani karıştır karıştır yaptım 😂😂
Kanka aldığın şeyleri herkes kullanıyor valla 😂 biz ekstra pimpiriklendik bence😵‍💫

Kızlar iki gün önce gece uyurken tuvalete kalktım ve müthiş bel ağrısı hissettim uyanır uyanmaz, hangisi uyandırdı bilmiyorum. Sol bacağıma vuran bir ağrıydı, sancı mı öylesine bir ağrı mı kestiremedim. Kalkıp yürüyünce geçti. Aynı ağrı sabah uyanırken de oldu, kalkana kadar baya zorluyor yürüyünce geçiyor

Dün üzerinde durmadım doktora söylemedim çünkü tekrarlanmadı. Bugün haber vermek istedim ne düşünüyor diye, geçmeyen ağrı olursa bebek hareketlerinde azalma olursa gel dedi. Sizin de bilginiz olsun, hiç böyle tarif ettiğim gibi ağrı yaşayan oldu mu aramızda?

Aşkım peki sütünü biberonla içiyor sıkıntı yok dimi
Ben bu kadını takip ediyorum
Biberonla içiyor ama ben şırıngayla da verdim 10luk şırıngadan rahat içiyor☺️
kız bana kadar mis kokusu geldi bücürün🥹😍🧿
Mis teyzesi bu😍
Kizlar meme buyuklugu sut olayini etkiliyor mu ya 🥹 en buyuk guncel kaygim bu 🥹🥹
Yeni doğum yapmış ve 70b olan biri olarak asla etkilemiyor hayatım. 85 oldu benimkiler doğumdan sonra sakın kaygılanma

Mis teyzesi bu😍

Yeni doğum yapmış ve 70b olan biri olarak asla etkilemiyor hayatım. 85 oldu benimkiler doğumdan sonra sakın kaygılanma
Yaaa oyle mi ben de 70b giyiyorum ama hamilelikte pek buyumedi ins senin gibi olur benim de 🥹😍

Ben de chatgptye sordum o da oyle diyo ama insan yine de korkuyo 😅
canım o kadar cok bebegi cocugu olan var ki etrafımda herkezin memesini gordum sayılır😅😅 yanımda emzirdikleri icin
ben 90 95 takıyorum cok rahat emzirdim
kuzenim 75 takıyo o rahat emzirdi
sadece gogus ucu kuuck olunca o birazcik sıkıntı olabiliyor ki ona da uç var satılıyor bizzat kendim kullandm zaten
sonrası bebek emdikce uçta cıkıyor

canım o kadar cok bebegi cocugu olan var ki etrafımda herkezin memesini gordum sayılır😅😅 yanımda emzirdikleri icin
ben 90 95 takıyorum cok rahat emzirdim
kuzenim 75 takıyo o rahat emzirdi
sadece gogus ucu kuuck olunca o birazcik sıkıntı olabiliyor ki ona da uç var satılıyor bizzat kendim kullandm zaten
sonrası bebek emdikce uçta cıkıyor
Yaaa sagol valla icimi rahatlattin 😍 benim uclari ve o kahverengi kismi buyudu bi zaten ama cozumu varsa da yine iyi yeterli gelmezse vs 🥹

Mis teyzesi bu😍

canım neden memeyi tutmuyor o kısmı kaçırdm ben galiba
oglumda 1 memeden emip digerini tutmuyordu sakın stres yapma o kadar cok etkileniyorlar ki her emzirmede sakin ol muhakkak tutucaktır
bende cok agladm cok ısrar ettim tutsun diye stres yaptim sonra ben sakinleyince tutmaya basladi

Yaaa sagol valla icimi rahatlattin 😍 benim uclari ve o kahverengi kismi buyudu bi zaten ama cozumu varsa da yine iyi yeterli gelmezse vs 🥹
Allahın mucizesi buyuk emzirmeye geçince anlıycaksın canım😍 o kanallar oyle bir süt üretiyor ki sen bir gogusten emzirirken diger gögsünden akıyor buyuk kucuk hic fark etmiyor insallahhh bol sütlü gazsız gunlerimiz olur

Back
X