• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Açılma yok sanırım alttan kontrol etti, normal doğum yapabilirsin dedi sadece. NST için de önemli değil o şu an dedi

😂 yok kuzum bel ağrısı yok, daha gelmemiş

Aşko sıkıntı yokmuş daha doğurmuyorum 😅

Hahaha 😂😂 daha gelen giden yok merak etme 😇

Gün vermedi ama kasım bitmesine daha çok var 😇 Doktorum da her an olabilir artık gibi mesaj verdi 🥰

Hiç sallamadı canım valla, herhalde haftamdan dolayı diye düşünüyorum. Önemi yok bu sancının dedi geçti
Açılma olmayınca sancıyı pek önemsemiyorlar canım benim doktorumda önemsemedi
Amin canım 🙏🏻 süt istemsizce akıyor zaten günde kaç kez göğüs pedi değiştiriyorum sayamadım😅 yaramaz tosbik belliydi böyle olacağı ama canı sağolsun her sıkıntıya değermiş. Kokusunu gönderiyorum size☺️☺️
Oyy maşallah allah nazarlardan korusun 🥹🥹😍

Yaaa sagol valla icimi rahatlattin 😍 benim uclari ve o kahverengi kismi buyudu bi zaten ama cozumu varsa da yine iyi yeterli gelmezse vs 🥹
Yok yok hiç meme büyüklüğüyle alakası yok için rahat olsun böyle stres yapma ama 😁 ben hiç emzirmedim henüz, bizim aile genetik küçük göğüslü herkes gayet güzel emzirdi o yüzden içim çok rahat, benim göğsüm de minnak 😁

Amin canım 🙏🏻 süt istemsizce akıyor zaten günde kaç kez göğüs pedi değiştiriyorum sayamadım😅 yaramaz tosbik belliydi böyle olacağı ama canı sağolsun her sıkıntıya değermiş. Kokusunu gönderiyorum size☺️☺️
Yaaa çektik içimize maşallah 😍😍

Yaa neye göre her an doğurabilirsin yorumu yapıyo bu doktorlar çok merak ediyoruumm. Mesela canım seninki şu an kaç haftalık ve kanala girmiş mi bişey dedi mii
Benim zamanım geldiği için canım 37+2 deyim. Ne zaman gelir bir şey diyemem dedi. Bundan sonra ne zaman gelirse normal sorun olmaz dedi. Başı aşağıda ama kanala girdiğini söylemedi. Ben girmediğini biliyorum ama
Bende biraz epidural kısmından dolayı rahatlıyorum sanki😂 bu sefer konuşacam bu konuyu, sen konuştunmu hiç
Bugün işte epidural seçeneği olduğu için vajinal doğuma sıcak bakıyorum dedim. O da evet bu seçeneğin var her zaman dedi. Başka neyi konuşmamız gerek canım sen ne konuşacaksın kopya çekeyim 😅
Ayyy çok heyecanlı yaaa her an beklemek 🥰 ayy sağlıkla gelsin miniğin 🥰 ama bence bir iki gün içerisinde olacak, açılma muayenesi sonrası çabuk açılma oluyor bence 😅 haber ver bize 😅 bir de nasıl bir hisle gittin ki sancı nasıldı kasılma da değil diyorsun belin mi ağrıyordu nasıldı of 😅
Yaa hem heyecanlı hem kaygılı oluyor zamanı bilmediğin için hep acaba şimdi mi diyorum 😅 ayy bilmiyorum daha gelecek gibi hissetmiyorum ama sürekli tetikteyim tabi 🥰 belimde ağrı hiç yok canım ben bu kadar sancı çıkacağını düşünmüyordum yani her zamankinden daha bile ağrısız kasılmasızdı. Ben de anlamadım gerçekten bu sertleşmeyle sancı kesinlikle bende paralel ilerlemiyor 🙂
Ay canım yaa bi an dedim doguruyorsun galiba bu mesajina gelene kadar😂
Ben 36 yı görünce karnımın icinde acı hissetmistim. Maşallah sen 100leri hissetmemissin😳😁
Hahaa ben de acaba mı dedim ama doktora kadar 😂 çok ilginç gerçekten bu doğum sancısı geldiğinde anlayacağım ne demek olduğunu. Ben çok erken haftalarda sertleşme ve buna bağlı ağrılar yaşamaya başladım ya sanırım artık alıştım bir seviyeye kadar. Bu her zaman olan ağrı diye beynim sinyal vermiyor 😅

Oyyy yerim yaaa 🥲😍😍 maşallah annesi ne güzellik böyle 🥰 mis mis koktu buralar bebek kokusunu sevdiklerim🥰🧿
Kalkanlar işe yaramıyor mu kuzum hem sütler ziyan olmaz toplamış olursun 😍

geçen hafta kontrole gittigim de kafası baya aşagıda duruyordu zor ölçtü
yarın kontrolum var bakalm kızım ne durumda ben gününde gelsin istiyorum
bu 3.dogumum olucak nasipse ama hic su gelmesi yada sancıyla falan gitmedim hic doguma
o yuzden cok paniklerim oyle seyler olursa plan insanıym ben gununde saatinde sakince hazırlanıp gitmek istiyorum🤣
ilk 2 dogumum 38.haftaydi
bu nasipse 38+5 olcak o 5 gunluk ekleme bile geriyor beni ya evde başıma birsey gelirse diye🥲
Ne zaman belli olacak tarihinnn yarin belli olur belki😍 ay heyecan yaptim🙈

Sen alışverişi tamamladin miii ondan haber verr. 3 Aralık bi sekilde gelir çünkü 😂
Gözün aydın canım cok sevindim tarihinin belli olmasına geri sayım basladii😍
Kıyafetleri halletmiştik zaten benimde ekstra bişeye ihtiyacım yok açıkçası hem hastane hemde doğum sonrası bakım merkezi zaten kıyafet bez biberon mama vs getirmeyin biz herşeyi veriyoruz dediler 😅 hastane çıkışına kadar herşeyi yani tulum kundak örtü vs 😂 bizim şuan için bi gardrop ve yatak kalmıştı onuda görümcelerim alacaktı gün kesinleşince onlarda bugün ücretini gönderdiler siparişi yarın vereceğiz bi hafta içinde teslim oluyor o da🥹 bitti sayılır yani sadece kıyafetleri gardrop gelince yerleştirmek için tekte tekrar makine ve kurutmaya atcam o kadar yani 😂 teşekkür ederim bu arada 😅

Doğrudur zaten wc'dende cıkamıyoruz baskı yaptıgı icin 😅 ama benimki biraz da enfeksiyonla alakalı sanırım doktor fitil verdi bir kac güne kurtulurum insaallah
Bendede varmış bu arada enfeksiyon ama tek içimlik toz verdi onu içeceğim biraz sonra. Bide demiri çocuğum vampir gibi çekiyor damardan verdiler yine yükselmemiş 😂😂 bugün 2 tane tekrar damardan verdiler. Ya şimdi benim bebişin kilosu da 3200 civarı 36. Haftadayım ağır olduğu için daha çok baskı oluyor heralde artık yürürkende penguen gibi yürümeye başladım 😂😂

Sorduğun için teşekkürler kuzum 🥰🙏🏻
Canım bizim nişan işleri var üst üste iki hafta, beni mahvetti 🥹 herkes beni beklemiş nişalanmak için 😂 öyle yoruldum ki, şükür🥹
Bu hafta da son kez çalışıyorum, haftaya pazartesi 35. Hafta kontrolüm var raporumu çalışamaza çevireceğim nasipse 🥹 hem üzülüyorum hem de artık bedenim yoruldu, kilo da alıyorum ağırlaşıyorum ve bedenim de bunu hissediyor 🥲

Sen nasılsın 🥰
Tatlı telaşlar aslında... Ama bız hamıleler için her şey çok zor..Dinlenmek sana da bebısıne de çok iyi gelır. Son zamanlarını rahat gecırirsın.
Ben nasılım? 11 aralığa kadar çalısacagım. Umarım çalısabilirim.Ama bende artık yorulduğumu hissediyorum. Ama sonrası için çalısmak zorundayım. Kolaylıkla geçer inşallah. Oğlum dün ateşlıydı geceyı acılde geçirdik. Ateş 40 ı geçti. Ama bir türlü düşmüyor. 38.5 altına indiremiyoruz. Zatürre dedıler. 3 gün yatıs verdıler. Şuan hastanedeyiz, dua edın hemen düşşün ateşi. Anne benı ısıt artık dıye agladıkça mahvoluyorum 🥲

İyi diyelim iyi olsun kuzu be çok ağırlaştım bence yatakta dönmek de ölüm gibi bişey ama buna da şükür diyelim 😅 çalışıyorm hala ve yoğun ama kısmetse bu cuma bitecek rapor alcam yeter 😅 doktora sordum da net bişey söyleyemiyor ama şeker olduğu için en geç 39. haftaya kadar gelmezse sezeryan yapıyoruz dedi. ben de bekliyorm 38 de 😅senin az kaldı dimiiiii 🥰 nasıl gidiyor ağrın var mı
Ahh o yatakta dönmeler.... 🥴 geçen gece kontrolsüz bir dönüş yapmışım demek ki uyku sersemi, gecenin bir vakti uyandim agriyla oyle bir agri yok.. normalde de agriyor oturmak kalkmak uzanmak saga sola dönmek hepsi birbirinden zor gerçekten 🥲 olsun bebiskolar iyi olsunlar da bizde saglikli olalim yeter🙏🧿
Iyi 39u bekliyorsa doktor. Benim doktorum 38 max dedi insülinde. Bende tansiyonda olunca max 37 dedi.
Evet kuzuuu az kaldı benim 🥲🙏 şükür ki kavuşmaya gün saymaya basladik hepimiz.
Ağrım olmaz miii.. pelvik kemikler varya fena agriyor sol bacagima da vuruyor agri.

Kıyafetleri halletmiştik zaten benimde ekstra bişeye ihtiyacım yok açıkçası hem hastane hemde doğum sonrası bakım merkezi zaten kıyafet bez biberon mama vs getirmeyin biz herşeyi veriyoruz dediler 😅 hastane çıkışına kadar herşeyi yani tulum kundak örtü vs 😂 bizim şuan için bi gardrop ve yatak kalmıştı onuda görümcelerim alacaktı gün kesinleşince onlarda bugün ücretini gönderdiler siparişi yarın vereceğiz bi hafta içinde teslim oluyor o da🥹 bitti sayılır yani sadece kıyafetleri gardrop gelince yerleştirmek için tekte tekrar makine ve kurutmaya atcam o kadar yani 😂 teşekkür ederim bu arada 😅
Ayyy ne güzelmiş yaa bizim uğraştığımız angarya işlerle uğraşmıyorsun 😍😍

Back
X