• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
annabelica annabelica kızlar doğum yaptım çok şükür iyiyiz ama bir türlü yazma fırsatım olmadı telfonu alamadım elime
Epidural sezeryan oldum çok güzel geçti lüften korkmayın endişelenmeyin
Şimdi biraz ağrılarım var o kdar
En kısa zamanda detaylı güzel şeyleri anlatıcam sizlere

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🥰🥹

Merhaba kızlar bende bebişime kavuştum darısı başınıza. Haftalık kontrole gittiğimde kordon dolanması olması sebebi ile bebeğin kalp atışlarında yavaşlama olduğu için acil sezeryana aldılar. Çok şükür kavuştuk ikimizde iyiyiz. Allah en yakın zamanda sizleride kurtarsın 🤲💗

annabelica annabelica kızlar doğum yaptım çok şükür iyiyiz ama bir türlü yazma fırsatım olmadı telfonu alamadım elime
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün 🌺

Merhaba kızlar bende bebişime kavuştum darısı başınıza. Haftalık kontrole gittiğimde kordon dolanması olması sebebi ile bebeğin kalp atışlarında yavaşlama olduğu için acil sezeryana aldılar. Çok şükür kavuştuk ikimizde iyiyiz. Allah en yakın zamanda sizleride kurtarsın 🤲💗
Yaaa sürpriz bir doğum olmuş, gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün 💐

Amin aminn 🙏 hepimiz son zamanlarimizi kolaylikla geçirelim 🙏🥰 herkesin bir sıkıntısı oluyor ama sonu güzel olacak bu sıkıntılar hic birsey 🥲 bebislerimizi kucağımıza alınca tamam unutup gidecegiz💙
Kız baby nasil tuttun bebisi icerde ama 🧿🧿 25-28-32 derken 35 geldi bile 🥹 insallah doktorun belirledigi tarihte de guzel guzel kucagina alacaksin 🙏🏻
Bu arada isme karar vermis miydiniz siz 😍

Canım tebrik ediyorum gözünüz aydın sağlıkla anneli babali büyüsün yavrun 🙏🥰
En kisa zamanda kendini iyi hissettiginde hikayeni bekliyoruuuz🙏 mis kokusuna kavuştuun🥲

Kız baby nasil tuttun bebisi icerde ama 🧿🧿 25-28-32 derken 35 geldi bile 🥹 insallah doktorun belirledigi tarihte de guzel guzel kucagina alacaksin 🙏🏻
Bu arada isme karar vermis miydiniz siz 😍
Isim hala iki isim arasindayiz gibi 😁
Ya kuzum şükürler olsun ki yavrumda annesiyle birlikte çabaladı ve çabalıyor 🙏💙🧿
Ne zor günlerden geçtik ne sıkıntılar yaşadık ama Allahıma binlerce şükür ki yavrum da bizle birlikte hep devam etti mücadeleye🥲 aşırı duygulanıyorum anlatamm... amiiinn doktorumun dedigi tarihte 26 kasimda sağlıkla kucağımıza alalim yavrumuzu🙏💗💙 heyecan merak hersey bir arada 🥰

Canım gözünüz aydın iyiki farkedilmis muayenede 🙏 saglikla kavusmussunuz cok sevindim🙏 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌸🥰 iyi olmanıza çok sevindim😍 amin canım bizlerde sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🙏

Çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz canım. Sağlıkla büyüsün inşallah. Dün mü doğum yaptın ❤️

Canım gözünüz aydın iyiki farkedilmis muayenede 🙏 saglikla kavusmussunuz cok sevindim🙏 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌸🥰 iyi olmanıza çok sevindim😍 amin canım bizlerde sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🙏
Sağol canım iyiki Allah korudu yavrumu. Sizlerde sağlıkla kucağınıza alacaksınız. Ne muhteşem bir duygu.

Bebişinle sağlıklı uzun ömürler diliyorum çok geçmiş olsun 🥰 birimiz daha atlattı çok şükür doğumun güzel geçmesine çok sevindim

Sağol canım iyiki Allah korudu yavrumu. Sizlerde sağlıkla kucağınıza alacaksınız. Ne muhteşem bir duygu.
Öyle gerçekten Allah korumuş canım 🙏 ayy aminn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi o muhteşem duyguyu hepimiz sağlıkla kolaylıkla tadalım..
20. Kasım canım 3.250gr doğdu
Oy maşallah kilosu da güzelmiş 😍 uzun saglikli ömürleri olsun yavrularımızın..

Back
X