- 15 Ağustos 2024
- 2.563
- 5.283
- 78
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #52.661
Gözün aydın arkadaşım, dünyaya hoş geldi minikoGeldi çok şükür20 kasım doğumlu oldu iyiyiz ikimizde toparladk
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın arkadaşım, dünyaya hoş geldi minikoGeldi çok şükür20 kasım doğumlu oldu iyiyiz ikimizde toparladk
![]()
annabelica kızlar doğum yaptım çok şükür iyiyiz ama bir türlü yazma fırsatım olmadı telfonu alamadım elime
Epidural sezeryan oldum çok güzel geçti lüften korkmayın endişelenmeyin
Şimdi biraz ağrılarım var o kdar
En kısa zamanda detaylı güzel şeyleri anlatıcam sizlere
Amin canım, öyle olacak inanıyorumAmin aminnhepimiz son zamanlarimizi kolaylikla geçirelim
herkesin bir sıkıntısı oluyor ama sonu güzel olacak bu sıkıntılar hic birsey
bebislerimizi kucağımıza alınca tamam unutup gidecegiz
![]()
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsünannabelica kızlar doğum yaptım çok şükür iyiyiz ama bir türlü yazma fırsatım olmadı telfonu alamadım elime
Yaaa sürpriz bir doğum olmuş, gözünüz aydın, sağlıkla büyüsünMerhaba kızlar bende bebişime kavuştum darısı başınıza. Haftalık kontrole gittiğimde kordon dolanması olması sebebi ile bebeğin kalp atışlarında yavaşlama olduğu için acil sezeryana aldılar. Çok şükür kavuştuk ikimizde iyiyiz. Allah en yakın zamanda sizleride kurtarsın![]()
Amin canımmmGözünüz aydın, sağlıkla büyüsün
Yaaa sürpriz bir doğum olmuş, gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün![]()
Evet hala inanamiyorum sizin saatinizle cumartesi gece yarisi olacak dualarinizi bekliyorum , haber edicem
Kız baby nasil tuttun bebisi icerde amaAmin aminnhepimiz son zamanlarimizi kolaylikla geçirelim
herkesin bir sıkıntısı oluyor ama sonu güzel olacak bu sıkıntılar hic birsey
bebislerimizi kucağımıza alınca tamam unutup gidecegiz
![]()
Canım tebrik ediyorum gözünüz aydın sağlıkla anneli babali büyüsün yavrunannabelica kızlar doğum yaptım çok şükür iyiyiz ama bir türlü yazma fırsatım olmadı telfonu alamadım elime
Gözün aydın canım sağlıkla anneli babalı büyüsün inşallahGeldi çok şükür20 kasım doğumlu oldu iyiyiz ikimizde toparladk
![]()
Isim hala iki isim arasindayiz gibiKız baby nasil tuttun bebisi icerde ama25-28-32 derken 35 geldi bile
insallah doktorun belirledigi tarihte de guzel guzel kucagina alacaksin
Bu arada isme karar vermis miydiniz siz![]()
Canım gözünüz aydın iyiki farkedilmis muayenedeMerhaba kızlar bende bebişime kavuştum darısı başınıza. Haftalık kontrole gittiğimde kordon dolanması olması sebebi ile bebeğin kalp atışlarında yavaşlama olduğu için acil sezeryana aldılar. Çok şükür kavuştuk ikimizde iyiyiz. Allah en yakın zamanda sizleride kurtarsın![]()
Allahım kolaylikla saglikla kucağınıza almayi nasip etsin yavrunuzu canım benimEvet hala inanamiyorum sizin saatinizle cumartesi gece yarisi olacak dualarinizi bekliyorum , haber edicem![]()
Hoşgelmiş güzel bebek dünyamıza. Sağlıkla büyüsün inşallahGeldi çok şükür20 kasım doğumlu oldu iyiyiz ikimizde toparladk
![]()
Çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz canım. Sağlıkla büyüsün inşallah. Dün mü doğum yaptınMerhaba kızlar bende bebişime kavuştum darısı başınıza. Haftalık kontrole gittiğimde kordon dolanması olması sebebi ile bebeğin kalp atışlarında yavaşlama olduğu için acil sezeryana aldılar. Çok şükür kavuştuk ikimizde iyiyiz. Allah en yakın zamanda sizleride kurtarsın![]()
Sağol canım iyiki Allah korudu yavrumu. Sizlerde sağlıkla kucağınıza alacaksınız. Ne muhteşem bir duygu.Canım gözünüz aydın iyiki farkedilmis muayenedesaglikla kavusmussunuz cok sevindim
Allah analı babalı büyütsün inşallah
iyi olmanıza çok sevindim
amin canım bizlerde sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
![]()
20. Kasım canım 3.250gr doğduÇok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz canım. Sağlıkla büyüsün inşallah. Dün mü doğum yaptın![]()
Bebişinle sağlıklı uzun ömürler diliyorum çok geçmiş olsunannabelica kızlar doğum yaptım çok şükür iyiyiz ama bir türlü yazma fırsatım olmadı telfonu alamadım elime
Maşallah pek de güzel kilosu. İnşallah biz de 3ü geçeriz artık darısı başımıza20. Kasım canım 3.250gr doğdu
Öyle gerçekten Allah korumuş canımSağol canım iyiki Allah korudu yavrumu. Sizlerde sağlıkla kucağınıza alacaksınız. Ne muhteşem bir duygu.
Oy maşallah kilosu da güzelmiş20. Kasım canım 3.250gr doğdu