• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
Kızlar merhaba bugün tam olarak 36+0 ve ilk nstye girdim 3050 kg ve 48 cm dedi ama 1 hafta 10 gün kadar ilerde dedi ve her zaman gittiğim doktorum değildi ilçe de gidip bilgilerimi kendi doktoruma attım. Suyumun sınıra yaklaştığını söyledi bu da biraz tedirgin etti beni geçen haftaya kadar suyum için normal denmişti . Bu durumu yaşayan var mı acaba aranızda ?

Kendimi çok yetersiz hissediyorum mama verdim, emziremiyorum bebek tutuyor memeyi iki çekip uyuyor ya da reddediyor 10 dk emsin diye 3 saat uğraşıyorum, mama verdiğim için mi ne saf göğsümde artık süt yok, çok tükendim iki günde
Canım sakin ol zaman zaman böyle şeyler çok normal benim de ilk çocuğumda 3 4 gün gram süt gelmedi biz şırınga ile besliyorduk resmen bol bol hurma ye süt artırıcı bitkisel ürünler de var onları al bebeğin zamanla büyüdükçe daha çok acıkıp süt isteyecek emin ol çok fazla da mamaya yükleme

Canim bugun emzirme uzmanı çağırdık eve 3 saat birebir ilgilendi çok şükür şimdi lansinoh ile sagiyorum dediğin gibi şırınga ile veriyorum, çok uykulu uyanmıyor biraz güç toplayınca emer dedi pazar günü yine gelecek emzirme uzmanı çözeceğiz insallah 🙏
Çok iyi yapmışsınız canım tabiki çözeceksin buna emin ol 🤎🤎

Merhaba kızlar şimdi yazabilirim artık 💕 perşembe 10:25 te doğum yaptım epidural sezeryan. Çok tedirgindim günlerdir korku vardı ama herşey yolunda gitti 🙏 oğlumda iyi çok şükür 3500 kg 51 cm 38+2 de dünyaya geldi. Hepinizin bu denli kolay ve keyifli geçer diye dua ediyorum 🤲 biz bugün inş tüm değerlerimiz iyiyse taburcu olucaz 🙏 evde ilk gece de zor olabilir belki ama artık yeni hayatımıza başlıcaz ve çok heycanlıyım 💙 iki gündür telefonu elime alamadım sanıyorum artık bundan sonraki hayatımız böyle 😅 hepiniz takip ediyorum iyi haberlerinizi bekliyorum ❤️❤️

Merhaba kızlar şimdi yazabilirim artık 💕 perşembe 10:25 te doğum yaptım epidural sezeryan. Çok tedirgindim günlerdir korku vardı ama herşey yolunda gitti 🙏 oğlumda iyi çok şükür 3500 kg 51 cm 38+2 de dünyaya geldi. Hepinizin bu denli kolay ve keyifli geçer diye dua ediyorum 🤲 biz bugün inş tüm değerlerimiz iyiyse taburcu olucaz 🙏 evde ilk gece de zor olabilir belki ama artık yeni hayatımıza başlıcaz ve çok heycanlıyım 💙 iki gündür telefonu elime alamadım sanıyorum artık bundan sonraki hayatımız böyle 😅 hepiniz takip ediyorum iyi haberlerinizi bekliyorum ❤️❤️
Canımm maşallah size çok güzel geçmiş sürecin 🥰🙏 çok çok sevindim 🥹 evinizde sağlıklı mutlu bir ömrünüz olsun inşallah 🥰

Nasıl güzel gecmiş herşey😍 pozitiflendimm kız maşallah sana ve oğluşuna🥹🧿❤️

Canım ne güzel maşallah 🥰 yavrucuğunla kavuştun, şimdi mis koku koklama zamanı 🥰

Canim bugun emzirme uzmanı çağırdık eve 3 saat birebir ilgilendi çok şükür şimdi lansinoh ile sagiyorum dediğin gibi şırınga ile veriyorum, çok uykulu uyanmıyor biraz güç toplayınca emer dedi pazar günü yine gelecek emzirme uzmanı çözeceğiz insallah 🙏

Zamanla her şey daha da iyiye gidecek canım, çok şükür, hemen süt gelmeyebilir, gelse bile, bebek emmeyebilir, bu sebeple kendini hırpalama ve üzme, anne olmayı öğrenmeye çalışıyoruz, öğrenme aşamasın da tabiki hatalarımız, eksiklerimiz olabilir ki bize tecrübe kazanmaya çalıştırsın, zamanla olacak 😍 Mis kokulunu hep kokla çok şükür, koyun koyunasınız, amin canım 😍

Back
X