Çarşamba günü doğum yaptım ama maalesef bebeğimi yoğun bakıma aldılar ilk günden itibaren, şuan hala hastanede ama durumu çok şükür iyi
Benim salı günü sabah suyum gelmeye başladı ama sızıntı şeklinde, gerizekalı doktoruma söyledim, onu normal su gelmesi gibi düşünme yukarlardan bir yerlerden sızıyor sadece dedi, problem olmaz mı dedim hayır olmaz dedi, yarına kadar sancın gelmezse çarşamba suni sancı veririz dedi. Sonra ara ara gelmeye devam etti ve hepsini de söyledim kadına arttı felan dedim yine de sabaha kadar bekleyelim dedi, sabah gittim hastaneye suni sancı verdiler ama doğum olana kadar saat 16:30 olmuştu. Sonra bebek doğunca hemen çocuk doktoru kontrol etti. Çok hızlı nefes alıp veriyordu, ilk başlarda normal bir durum, ciğerlerindeki suyu atamamıştır felan diye düşündü doktor sonra suyumun ne zaman geldiğini öğrenince enfeksiyon olduğunu anladı hemen tedaviye başladı felan. Bugün çok şükür oksijen desteğini çıkarmışlar kendi kendine nefes alabiliyor ve normal ağızdan besleniyor.
Kızlar suyu gelen hastaneye koşsun, doktoru felan dinlemeyin, benim aptallığım gerizekalı doktora inanmak oldu. Doğum kendi başlasın diye tutturdu. Suyum geldiği anda sezeryana alsaydı yada suni sancıyı erken verseydi bunlar olmayacaktı.
Çocuk doktoruda aynı şeyi söyledi, içeriden dışarıya sızan bir şey varsa, dışarıdan da içeriye sızabilir dedi.