- 23 Mart 2016
- 32.153
- 94.995
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #52.981
Maşallah geçti gitti çok şükür,bundan sonra doya doya sarıl kuzunaBiz taburcu olduk teyzeleri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah geçti gitti çok şükür,bundan sonra doya doya sarıl kuzunaBiz taburcu olduk teyzeleri![]()
Doğumu başlattığına değil de rahmi yumuşatıp kasılmaları desteklediğine inanıyorum, zaten bilimsel olarak da kanıtlanmış. Ben 37 itibariyle doktorumun onayıyla perine masajı, pilates egzersizleri, hurma, ananas, yürüyüş ilerliyorumKizlar doğumu başlatmak için yapılan bir takım şeyler var ya denicekmisiniz sancı gelmesi için inanıyormusunuz işe yaricana yada yarar diyorsanız en alttan üstte bir tur tirmanim binanın normal merdiveniniama bana naparsak yapalım vaktini bekler gibi geliyor
![]()
Bizim ebe de böyle demişti suyunuz gelince beklemeyin hemen gelin çünkü size damardan antibiyotik veriyoruz diyeCanım zamanında sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Geceleri benimde regl ağrısı gibi bel kasık ağrım oluyor çözümü yok ne zaman geçmek isterse geçiyortuvalete gittiğimde farkediyorum genellikle öyle uykudan uyandıran cinsten ağrım bir kez oldu onun dışındakiler ara ara gelip gidiyor
Ayyyynenn öyle şunun şurasında 10 gün kaldı 37. Haftama biraz daha beklesin
Canım öncelikle gözün aydın bebeğine kavuşmuşsunsu gelmesi durumunda kesinlikle anneye damardan antibiyotik veriliyor diye biliyorum ben doktorunun bunu bilmemesi imkansız nasıl böyle bir ihmalkarlıkta bulunmuş anlayamadım umarım bebeğin bir an önce toparlanır
![]()
Benim de suyum az ama bebeğin gelişimi güzel. Sızıntı olmasa da su azlığı olabiliyor. Sürekli azalmıyor hep öyle devam etti benim. Havuç suyu artırıyor bu arada her gün bir bardak içiyorumKızlar merhabalar, perşembe günü kontrole gittiğimde amniyon sıvısında azalma olduğunu söyledik doktor ama ben herhangi bir ıslaklık vs hissetmiyorum, böyle ıslaklık hissetmesem de azalma devam ediyor mudur? Salı günü kontrolüm var tekrar ama merak ediyorum.
Hahaha bence de tüm tuşlara basmak lazım geçen eşim ananas almış haberi yok tabi hiç bişeyden dedim ki benim onu yemeye daha 2-3 haftam var, niye ki diyor ajajsjsj bazen böyle tertemiz herşeyden habersiz yaşamak istiyorumDoğumu başlattığına değil de rahmi yumuşatıp kasılmaları desteklediğine inanıyorum, zaten bilimsel olarak da kanıtlanmış. Ben 37 itibariyle doktorumun onayıyla perine masajı, pilates egzersizleri, hurma, ananas, yürüyüş ilerliyorumbirkaç güne de merdiveni, aksak ördek yürümesini falan eklerim
Bizim ebe de böyle demişti suyunuz gelince beklemeyin hemen gelin çünkü size damardan antibiyotik veriyoruz diye![]()
Allahımmm ne karası pamuk gibi maşallah maşallah allahım nazarlardan korusunSelam teyzeleri biz dün evimize geldikallahım elimde oyuncak gibi bırakamıyorum
içime geri sokasım geliyor çocumu
Buda benim kara kızım teyzeleri ellerinizden öper
allahım bütün arkadaşlarımıda sağlıkla kurtarsın inşallah
eeeee sırada kimler var bu hafta
![]()
maşallah prenseseeeSelam teyzeleri biz dün evimize geldikallahım elimde oyuncak gibi bırakamıyorum
![]()
Anladım teşekkür ederimBen normal doğum yapmadım, suni sancı da almadım ama ablam almıştı, yine de açılması olmadı, sezaryene aldılar. Öyle dayanılmayacak gibi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bünyeye göre değişiyordur bence bu. Normal istiyorsan korkutma kendini, en azından denersin. Tam hakim değilim ama epidural ağrı kesici isteyebilirsin, suni sancı ile açılman olmaya başlarsa. Çekincelerini doktorunla konuş bence, en net bilgiyi o verir.
Ayy Allah korusun bende hic anlamiyorum kokusundan falan oyle seyleri bi kere bozuk peynir yedim neyse ki iki dilim yemistim bir sey olmadi yedikten sonra kaldirirken fark ettim ama cok korktum o zamandan beri de takintiliyimO da bir şey mi ben dün akşam ekşimiş yeşil mercimekli erişte yedim burnum tıkalı olduğu için kokusundan da anlamadım ağzımda da tat.yok tabi sonradan fark ettim de şükür bir şey olmadı![]()
Peki hiç sancın yokken mi suni sancı aldın normal doğum için ? Birde suni sancıdan kaç saat sonra doğum gerçekleştiBen suni sancı ile vajinal doğum yaptım dayanılmayacak gibi değil ama tabi herkesin acı eşiği farklı korkacak bişey yok bebeğini kucağına aldığın al bitiyor her şey
35+1 de yaptım erken geldi benim kızım![]()
Ay 34 te geldigini dusunemiyorumm suan 32 lerdeyim 2 haftaya dogurdugumu dusunemiyorum resmen ahahah peki 34-35 haftalarda kuvoze girme sorunu oluyor mu olursa kac gun kaliyorlarBizim burası 34 te basladi cnm![]()
İlk gelenler ikiz ve sabırsızlar oldumaşallah prenseseee
bu hafta baya doğumlar var![]()
Valla canım daha 1 gece beraber geçirdik. Eşime diyorum ki ben bu zamana kadar yaşamamışımAllahımmm ne karası pamuk gibi maşallah maşallah allahım nazarlardan korusunoyyy böyle görünce doğurasım geliyor
Selam canım sağol bakalım deneyeceğiz şansımızıSelam canım bence açılmana göre bunu dr una konuş hiç açılması olmayan kişide sunide işe yaramıyor yorulduğuyla kalıyor diye duymuştum.ama biraz açılman olursa suni ile güzelce ilerler hakkında hayırlısı olsun
amin canımmİlk gelenler ikiz ve sabırsızlar oldu![]()
Allahım hepinize su gibi doğurup hemen evinize gitmeyi nasip etsin![]()
Aaa öyle mi o zaman bende kendime inanıp alayım suni sancıyı en azından denedim oldu derim@Ezmu0810 Canım bebeğinin hem haftası hem kilosu çok iyiydi. Ciğer geliştirici de olmuş. Artık gelmek isterse de hayırlısı böyleymiş diyelim
@Azraemre o kadar büyük mutluluk yaşadık ki hepimiz gözün aydın canım. Abileriyle de kavuştu ne mutlu size
S simurgdc Allah analı babalı büyütsün canım büyük talihsizlik yaşamışsınız ama çok büyük bir sıkıntı yok diye anladım. En yakın zamanda yavrun evine gelecek inşallah
F flowergunes ilk doğumumu hiç açılma ve sancım yokken tamamen suniyle yapmıştım. Çok hızlı ve kolay bir doğumum oldu. Denemekten korkma bence![]()
Maşallahh minik kuşa çokkk tatlı yuvasına da gelmişSelam teyzeleri biz dün evimize geldikallahım elimde oyuncak gibi bırakamıyorum
![]()
Gülsem başıma bir şey gelir miCanım merak ettiğin sorduğun için teşekkür ederimiyyim çok şükür buralardayım aslında okuyorum grubu takip ediyorum. Ama son ayda daha önce hiç denk gelmediğim kişilerde yazınca bazen konulara hakim olamıyorum yazamıyorum ortadan
Çantamız hazır bekliyoruz biz de heran. Grupta bi sürü bebişimiz olduçok şükür onları gördükçe mutlu oluyorum. Darısı bize inşallah
Ay senin tarihte belli olmuş görünce çok sevindim
sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Isminiz belli değildi en son sanki karar verebildiniz mi?
Doğum yapan kızlar bazen arada kaçırabiliyorum
o eskidendiBen desepide yi merak ettim, eskiden çok aktifti göbüş fotosu vs de atardı. Şimdilerde çok denk gelemiyorum çok az giriyo sanki. Iyisin demi canım?
çok geçmiş olsun, Allah size bağışlasın, inşallah kısa sürede annesine babasına kavuşsun sağlıklaÇarşamba günü doğum yaptım ama maalesef bebeğimi yoğun bakıma aldılar ilk günden itibaren, şuan hala hastanede ama durumu çok şükür iyi
Benim salı günü sabah suyum gelmeye başladı ama sızıntı şeklinde, gerizekalı doktoruma söyledim, onu normal su gelmesi gibi düşünme yukarlardan bir yerlerden sızıyor sadece dedi, problem olmaz mı dedim hayır olmaz dedi, yarına kadar sancın gelmezse çarşamba suni sancı veririz dedi. Sonra ara ara gelmeye devam etti ve hepsini de söyledim kadına arttı felan dedim yine de sabaha kadar bekleyelim dedi, sabah gittim hastaneye suni sancı verdiler ama doğum olana kadar saat 16:30 olmuştu. Sonra bebek doğunca hemen çocuk doktoru kontrol etti. Çok hızlı nefes alıp veriyordu, ilk başlarda normal bir durum, ciğerlerindeki suyu atamamıştır felan diye düşündü doktor sonra suyumun ne zaman geldiğini öğrenince enfeksiyon olduğunu anladı hemen tedaviye başladı felan. Bugün çok şükür oksijen desteğini çıkarmışlar kendi kendine nefes alabiliyor ve normal ağızdan besleniyor.
Kızlar suyu gelen hastaneye koşsun, doktoru felan dinlemeyin, benim aptallığım gerizekalı doktora inanmak oldu. Doğum kendi başlasın diye tutturdu. Suyum geldiği anda sezeryana alsaydı yada suni sancıyı erken verseydi bunlar olmayacaktı.
Çocuk doktoruda aynı şeyi söyledi, içeriden dışarıya sızan bir şey varsa, dışarıdan da içeriye sızabilir dedi.
geliyor gelmekte olanKızlarr iki üç gün bakmadım yine doğumlar olmuşş kaçırdımgözünüz aydınn tek tek etiketleyemedim allah analı babalı büyütsünn
Bir enerji patlaması yaşıyorum 2 gündür anlatamam boğa devircek kadar enerjiğim ahahahah maşallaaah diyelim napıyosunuzz
aşkım çok sevindim, Allah bir daha ayırmasınSağol canımm![]()
Allahım size bağışlasın inşallahSelam teyzeleri biz dün evimize geldikallahım elimde oyuncak gibi bırakamıyorum
![]()
Çok şükür iyiyiz, dediğim gibi artık oksijensiz kendi kendine nefes alabiliyor, solunumu düzeldi ama enfeksiyon tedavilerinde 2-3 günde iyileşse min 5 gün yatırıyorlarmış o yüzden eve getireceğim günü bekliyorum dört gözle, bu hafta ortası kavuşacağız inşallahCanım benim neler yaşamıssın bu doktorların her dediğine inanmayın cevremde benimde böyle benzer şeyler olmuştu..
3cm acılmam oldu yazmıştın en son oyüzden merak ettim çünki doğum başlar o acılmadan sonra bi kac günde sürse
şuan iyimisiniz gercekten herşey yolunda demi canım?![]()
Her 6 ayda yeni yıldan sonra ve temmuzda zam geliyor fiyatlara, paket almanız sizin için daha avantajlı olur, paketsiz acıbadem sadece doğuma cart curt 150 K alıyor kontroller hariçÜsküdar kadikoy taraflarinda donaninli ozellerden bahsediyorum, acibadem, medipol falan, fiyat araligi fln yok hastaneden beklentim de sag salim dogum yapmak yani, sezaryen mi vajinal mi belirsiz tabiki suan, 2026 nisanda olucak dogum kismetse, fiyatlari merak ettim sadece