• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Kızlar bu silikon uclardan alan var mı? Türkiye'den sipariş vereceğim ona gore. Ve Bu markadan mi almalıyım?
Bu emzirme için galiba, kalkan da süt biriksin diye mi? Bende sadece gümüş kapak var

Kızlar bu silikon uclardan alan var mı? Türkiye'den sipariş vereceğim ona gore. Ve Bu markadan mi almalıyım?
Bu emzirme için galiba, kalkan da süt biriksin diye mi? Bende sadece gümüş kapak var
Göğüs ucu küçükse, hassassa veya ilk zamanlar bebek tutmakta zorlanıyorsa bunu kullanın diyor ebeler ben de aldım ekledim çantasına süt olur ama ucu tutamazsa veya acır diye emziremezsem diye bi korktum açıkçası 😬

Kızlar ben de henüz pompa almadım şarjlı olanlar için yeterince memeyi boşaltmadığından memeye süte ihtiyaç az mesajı gönderiyor dediler elektrikli daha kuvvetli bebeğin kendisi gibi çekim yapıyormuş 🤔 arada kaldım öneriniz nedir

Kanka soğana iğne falan bir tür ritüel gibi hissettim 🤣🤣
Hamilelikte soğan'dan igrendim kokusu burnuma geldi iğrenç valla odadan çıkıp girince mhvolur insan 😂 durumun icindeyken koku belli olmuyoda odadan çıkıp geri girince eşim salata yese akşamdan koku alıyordum kusuyordum ilk trimesterde

Selam kızlarrrr bir konudan müzdaripim deneyimliler yada benim gibi ilk bebeği olanlara olacaklara bir sorum var. Şimdi herkez sütün var mı sütün var mı diye sorup duruyor. Buda beni geriyor açıkçası. Ve normalde olan sütüm dün ve bugün azaldı 😭 bugün artık birine niye sordun ki bildiğin süt anne mi var dedim 🤬 eşimin teyzesi bu arada. Yok kızım inşallah sütle büyütürsün mamayla değil diyor. Eşimde diyor ki sana şimdi herşey kötü geliyor bak kötü bişey demedi ki inşallah sütünle büyüt diye dua ediyor diyor 🤬 böyle soranlara öyle bi şey bulalım ki sonra bütün sülale gelin bize böyle söyledi bidaha kimse bu geline süt sormasın diye dedikodumuzu yapsınlar arkamızdan ya 😤 yeto yeto yeto daraldım ya 😭😭😭
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Canım beim yaaa. Bana da sürekli doğunca emzir çok önemli diyip duruyorlar. Çok fena sıkıldım bu muhabbetten. Birde senin daha iyi günlerin lafını duyunca ağzının üstüne vurasım geliyor. Kv bile her gördüğünde sen doğunca görürsün diyor. Ama karar verdim. Lohusalığa verip ağzıma geleni söylicem. Ben üzüleceğime onlar üzülsün. Adım da cadı gelin olsun umrumda değil🫣🤣

Bizim doğum yarın olacak Allahın izniyle 🙏🥹
Çok duygusal ve çok heyecanlıyım 🥹 sağlıkla kolaylıkla geçsin doğumumuz bebişimizi kucağımıza alıp gelelim 🙏
Dualarınızı bekleriz.
Canım bak daha çok küçük daha erken üzülüyorum diye diye bu haftaya geldin 🥰 yarın da kucağına alınca her şeyi unutacaksın inşallah sağlıkla gelsin hep mutlu günlerini gör 😍🙏🙏

Çok duygusal ve çok heyecanlıyım 🥹 sağlıkla kolaylıkla geçsin doğumumuz bebişimizi kucağımıza alıp gelelim 🙏
Dualarınızı bekleriz.
Sağlıcakla sorunsuzca kucağına alacaksın inşallah bıcırığı 💕 saat kaçta gireceksin sezeryana dualarımız seninle 🤲🏻

Aynen öyle Allah bize sabır versin 🤲 ben yaktım gemileri laf söylicemde ne böyle okkalı bişey arıyorum 🤣 dumur olsun soran herkez 🤣 kız sepide sepide sen miydin hazır cevap olan kv karşı. Bacım önerini bekliyorum 🙈 bi destek at bana ☺️
Sütün var mı diye sorarlarsa mememi uzatıp çok var emcen mi diyim bari bende ahahahsjs

Dualarınızı bekleriz.
Aşkoo nasıl gidyor hazırlıklar 😍 ben de senin yerine çok heyecanlıyım yaa 🤗 saat kaçta olack? Bizi merakta bırakma sağlıcakla al kucağına inşallah öp kokla sonra bize de haber ver 😍 güzel hayırlı haberlerle gel inşallah 🙏 tecrübelerinden faydalanalım sonra 🤗😍♥️

Kızlar şu an online gebe okulundayım, yenidoğan saç kazıtma hakkında konuşuyoruz
Sizce gerekli mi? Daha gür çıkmasını sağlıyor mu gerçekten? Erkek bebekler için kazıtması kolay ama kızım için bilemedim 🥲 ben yeni doğduğunda saçlı olmasını çok isterim, kazıtırsam allah bilir kaç aya uzar

Dualarınızı bekleriz.
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini 🫶🏻 dualarımızla seni bekleyeceğiz 🌸 benim de yarın kontrolüm olduğu için heyecanlanıyorum sonra aklıma sen geliyorsun usgde görmek bile bu kadar mutlu ediyorsa babylove kim bilir ne kadar heyecanlıdır yavrusuyla kavuşacağı için diyorum 😍 çok şükür sona yaklaşıyoruz

Dualarınızı bekleriz.
Ay inş dualarımız senle sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Kızlar şu an online gebe okulundayım, yenidoğan saç kazıtma hakkında konuşuyoruz
Sizce gerekli mi? Daha gür çıkmasını sağlıyor mu gerçekten? Erkek bebekler için kazıtması kolay ama kızım için bilemedim 🥲 ben yeni doğduğunda saçlı olmasını çok isterim, kazıtırsam allah bilir kaç aya uzar
Ben iki oğlumda da kestirmedim kestirince çok sert telli oluyor dediler iyikide kestirmemişim ipek gibi saçları var kızımda kestirmeyi düşünmüyorum kestirenlerde var çevremde saçları çok sert telli

Back
X