• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Canım benim sağlıkla kavuşun inşallah, çok sınavlar verdin bu süreçte tüm kalbimiz seninle, çok duygusal dönemlerdeyiz ya valla bugünlere de mi gelecektik 🥹 bizi habersiz bırakma fırsatın oldukça yaz güncelleme yap yarınnnnn 🙏🏻 bu arada oğluşunun ismine karar verdiniz mi 🥰🥰😍biz Alphan koyacağız baya geç oldu ama seçtik şükür isimli hastane çıkışı sipariş verdim geri dönüş yok 😄😄 yoksa hala arada kalacaktım
Canımm benimm 🥰 oy nasil duygusallık var nasil heyecan var hepimizde dimi🥲 cok sagol canım benimmm aminn 🙏 ne zamanlarsan beri tanıyoruz birbirimizi ...
Firsat buldugumda yazacagim canım insallah cok iyi olurum da kolaylikla buraya girebilirim.
Sağlıkla kolaylıkla kavuşun mis kokulunuza 🥰
Aminn aminn😍🥰🙏 çok teşekkür ediyorum 💙
Dualar bizden güzel bir bebiş doğurması senden canım :KK68: :KK68:
🥰😍 kirazım.. aminnn güzel bebiş gelecek dualara karşılık 🥰
rabbim yardımcın olsun canım guzel hayirli haberler yaz bize de
Allahım saglikli bir sekilde sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah
Amin canım Allah razı olsun 😍🙏 saglikla kavusalim bebegimize de size müjde vermeye geleyim🙏🥰
tüm dualarımız seninle aşkoo😍 inşallah saati bellimi? 😌
🥰😍 sepidemm teşekkür ederim aminnn aminn🙏😊 saat 11.30 da olacak kuzum belki az erken olabilir ama 🙏

Canımm benimm 🥰 oy nasil duygusallık var nasil heyecan var hepimizde dimi🥲 cok sagol canım benimmm aminn 🙏 ne zamanlarsan beri tanıyoruz birbirimizi ...
Firsat buldugumda yazacagim canım insallah cok iyi olurum da kolaylikla buraya girebilirim.

Aminn aminn😍🥰🙏 çok teşekkür ediyorum 💙

🥰😍 kirazım.. aminnn güzel bebiş gelecek dualara karşılık 🥰

Amin canım Allah razı olsun 😍🙏 saglikla kavusalim bebegimize de size müjde vermeye geleyim🙏🥰

🥰😍 sepidemm teşekkür ederim aminnn aminn🙏😊 saat 11.30 da olacak kuzum belki az erken olabilir ama 🙏
Sağlıkla güzel haberlerle gel babyy 😍😍 dört gözle seni bekliyor olacağız 🥹🙏

Ay evet olacak, sabah 6’da hastanede olucaz. Ben hazırlığımı son güne bıraktığım için onlarla ilgilendim 🙈 resmen çantamı bugün kızkardeşimin yardımıyla hazırladık 🤣 heyecanlıyım ve stresliyim, dua edin benim için 🙏 müsait olunca yazarım size 🌸
Ay aşkım su gibi geçsin inşallah dualarımız seninle, Allah kimseyi o yolda sıkıştırmasın😍
Kizlar selam, daha once soylemistim bi deniycem diye ben iki gun once amerikaya geldim 🫢 35+2de dogru kiyafet secimi sayesinde pasaporttan gecebildim 😅 12 saat yol + saat farki beni iki gundur aptal etti ama.
Yarin burada doktor kontrolum olacak, cocugumun dogmadan 3.doktoru resmen 😅 artik sancilar, agrilar cok fazla korkutmuyor ama yuruyus ve masajlara 36+5ten sonra hiz vermeyi dusunuyorum, dayansin azcik daha. bi buradaki doktora da soracagim tabii.
Çocuk hayata 1-0 önden başladı 😆😆😆

Ay evet olacak, sabah 6’da hastanede olucaz. Ben hazırlığımı son güne bıraktığım için onlarla ilgilendim 🙈 resmen çantamı bugün kızkardeşimin yardımıyla hazırladık 🤣 heyecanlıyım ve stresliyim, dua edin benim için 🙏 müsait olunca yazarım size 🌸
Dualarımız seninle canım her şey güzel geçecek Allahın izniyle🤲🤲🧡🧡

Asko burda doona alcam galiba, hem gezmesi kolay olur hem de gelirken getirmesi. Sen almis miydin, baska model mi almistin?
Kuzu doona bana çok ağır geldiği için cybex aldım. Evet çok pratik ama bebek içindeyken taşıması çok zorlardı beni

Back
X