• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Yani düzenli aralıklarla kasılmaya eşlik eden regl ağrısı vajina batması yaşarsak doğuruyoruz 😂 peki böyle geçici süreli gelip giderse kısa sürede düzene gircek diyebilir miyiz apla 🥲😂😂😂❤️
Aşkım 1 saat içinde rahatlamıyorsan endişelenmen lazım, ılık duş alıp 1 saat takip et dedi bana ebe

Kızlar 2 gün önce sabah pijamanın göğüs bölümünde leke görmüştüm anlamadım neyse dedim bu sabah yine gördüm bi garipsedim şimdi uzanmış haldeyken bi ıslaklık hissettim baktım süt gelmiş yani 3 gündür geceleri geliyormuş şimdi uyanık gelince farkettim sizde de oldu mu normal mi

Yani düzenli aralıklarla kasılmaya eşlik eden regl ağrısı vajina batması yaşarsak doğuruyoruz 😂 peki böyle geçici süreli gelip giderse kısa sürede düzene gircek diyebilir miyiz apla 🥲😂😂😂❤️
onuda yaz kızım🖍️ zaten ilk düzensiz olur saatler gectikce düzene girer sonra dakikaların arası kısalırsa doğuma git bacım🧐❤️

Canım sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
iyi olacaksınız, güzel dualarımız seninle 🙏🏻🤗 bize haber vermeyi unutma lütfen 🙏🏻 🥰
Canımm çok teşekkür ediyorumm🙏🥰 haber vercem size de inşallah 🥰 aminnn sağlıkla gelsin yavrumuz🙏😍
Canımm dualarımız seninle inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini 🙏🏻 🌸
🙏 canım benim amin aminn sağlıkla gelsin bebegimiz de sag salim evimize gelelim 3 kisi🙏🥰

Kızlar 2 gün önce sabah pijamanın göğüs bölümünde leke görmüştüm anlamadım neyse dedim bu sabah yine gördüm bi garipsedim şimdi uzanmış haldeyken bi ıslaklık hissettim baktım süt gelmiş yani 3 gündür geceleri geliyormuş şimdi uyanık gelince farkettim sizde de oldu mu normal mi
5.aydan beri yaşıyorum Dr normal dedi, sadece sıkmayacaksın

Sağlıkla güzel haberlerle gel babyy 😍😍 dört gözle seni bekliyor olacağız 🥹🙏
Amin pamlokumm aminn🙏🥰 saglikla gelsin yavrumuz sonra da siralar sizin artik🙏💙
babylovee babylovee bacımın şuan güncel durumu😂

Ayyyy aşko tam buyum yaaa. Telef oldum bugun😅😅
D destinaa88 babylovee babylovee kızlar yarın doğumunuz su gibi kolay geçsin inşallah dualarım sizinle dört gözle buraya yazmanızı bekliyor olacağım ♥️🥰🥹
🙏🙏 amin canımmm aminn Allahım hepimize sağlıkla yavrularımızı kucagimiza almayi nasip etsin. Su gibi kopkolay olsun hersey mükemmel bir dogum olsun aminn🙏😍

Back
X