- 18 Ekim 2022
- 2.552
- 3.682
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #53.461
Doktor çabuk dik, sepide’yi uyandırıcam dahaKanka burda verdiğin cevaplara göre yarım saat içinde oldu bittiyiye getirirsin sen bu işi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor çabuk dik, sepide’yi uyandırıcam dahaKanka burda verdiğin cevaplara göre yarım saat içinde oldu bittiyiye getirirsin sen bu işi![]()
HAHAHAHAO ocak annelerine gidecek![]()
Emojili fotoğraf bekliyorumDoktor çabuk dik, sepide’yi uyandırıcam daha![]()
Bence sevinecekKanka ameliyat heyecanı varyani başıma ne geleceğini bilmek biraz daha rahat olmamı sağlıyor. Bir de şu an en büyük derdim oğlumun nasıl karşılayacak olduğu
![]()
Kanka ameliyat heyecanı varyani başıma ne geleceğini bilmek biraz daha rahat olmamı sağlıyor. Bir de şu an en büyük derdim oğlumun nasıl karşılayacak olduğu
![]()
Canım kolaylıkla atlatin ve bebislerinize kavusun inşallah.guzel enerjilerimizi ve dualarımızı yolluyoruz. Bizi merakta birakmayinCanimmm amin kuzucum aminnsaglikla gelsin yavrumuz saglikla kavusalim kucagimiza alalim teyzelerine mujde vermeye gelecegim
![]()
Evet o yara olmasını önlüyor diyorlardıNasip olur muböyle cool’luk
yok yok sadece gördüğünüz an gelen sıvıyı ucuna hafifçe sür o kadar
daha fantastik![]()
Ayyy çok heyecanlı canım kolaylıkla geçsin inşallah, genel mi spinal mi olcaksin belli mi o ?7.30 da ameliyathaneden çıkıp yazıyormuşum, sen hala uykudasın![]()
Aynen daha açık oluyor kolostrummuş bol bol sütümüz olsun şifa olsun bebeklerimizeKuzu ben de bugün farkettim elime geldi ama süt gibi de değil şeffaf bişeydi kolostrumdur inşallah
sende benden önce doğurursunBak yine oldu belden kasığa vuruyo karnım ortada kubbe gibi toplanıyo nefesimi kesiyo 2 dakika sürdü bittinöbete devam bacım sen doğurmazsan ben doğurcam
![]()
bunu söyleme ihtimalim çok yüksek kanka“Doktorcum hızlı bitirin işinizi gruba bakıcam doğuranlar vardır”![]()
Bacım doğuruyomuşum gerçekten. Sancı 60lardan inmedi desem yeri. Açılma yok ama ciğer geliştirici vuruldum 1-2 hafta daha sıkarsa dişini çok iyisende benden önce doğurursun![]()
bacım ben şaka yapmıyordum zatenBacım doğuruyomuşum gerçekten. Sancı 60lardan inmedi desem yeri. Açılma yok ama ciğer geliştirici vuruldum 1-2 hafta daha sıkarsa dişini çok iyi
Kuzu o sertleşmeler hep sancı işte bende de öyle oluyor ve regl ağrısı ama önemli olan açılma, açılman yoksa sorun yok. Tabi sancılar sıklaşırsa ya da suyun gelirse de doğum başlamış oluyor. Senle ben 1-2 haftaya elenirizBacım doğuruyomuşum gerçekten. Sancı 60lardan inmedi desem yeri. Açılma yok ama ciğer geliştirici vuruldum 1-2 hafta daha sıkarsa dişini çok iyi
Aynen öyle canım kesinlikle katılıyorumAy bi de belki kucagina vermemek icin boyle bi bahane buldun yani neden her seye kendilerince cozum uretirler anlamam demek ki tutmani istemiyor bi kendini geri cek. Ayrica sigara icenler saniyor ki bi agizlari kokuyor parmaklari ustleri baslari her yerine siniyor o koku igrenc ben bile icmeyen biri olarak katlanamiyorum bebek nasil katlansin
Bacım bizim kaderimizKuzu o sertleşmeler hep sancı işte bende de öyle oluyor ve regl ağrısı ama önemli olan açılma, açılman yoksa sorun yok. Tabi sancılar sıklaşırsa ya da suyun gelirse de doğum başlamış oluyor. Senle ben 1-2 haftaya eleniriz![]()
Sıklığı nasıl canım sancilarinBacım doğuruyomuşum gerçekten. Sancı 60lardan inmedi desem yeri. Açılma yok ama ciğer geliştirici vuruldum 1-2 hafta daha sıkarsa dişini çok iyi
Ayyy canım benim allahım kolaylıkla kurtarsın inşallah seni ve bebeğini. Dualarım seninle hiç korkma. O kadar güzel bir duygu ki insan ben bu zamana kadar nasıl yaşamışım diye sorguluyor. Rabbim sağlıkla büyütsün inşallahBizim doğum yarın olacak Allahın izniyle
Çok duygusal ve çok heyecanlıyımsağlıkla kolaylıkla geçsin doğumumuz bebişimizi kucağımıza alıp gelelim
Dualarınızı bekleriz.