Maşallah kız iyisin. Benimde 40 çıktı gayet iyi dediBende rahim yetmezliği olduğu için serklaj olduğu halde en son 30 Du canım vajinal ölçüldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kız iyisin. Benimde 40 çıktı gayet iyi dediBende rahim yetmezliği olduğu için serklaj olduğu halde en son 30 Du canım vajinal ölçüldu
Eliyle nasıl ölçüyorBenimkini hiç bilmiyorum hep eliyle ölçüyor alttan ve yukarıda yeterinde diyor .
Geçen gün kaşıntıdan dolayı acile gittim ya benim de eliyle baktı allahın belası mahvetti beni jajsksks ne amaçla parmak muayenesi oluyor acabaEliyle nasıl ölçüyor![]()
Ölçtüler mi rahim ağzını?Kızlar ben gittim bugün doktora,(çatı ağrısı yaşıyordum) çok şükür herşey normal çıktı. Bazı kadınlarda olabiliyormuş ama bazılarında da rahim ağzı açılmaya başladığında böyle bir ağrı olurmuş, iyi ki geldin içimiz rahatladı en azından dedi. Böyle ağrı yaşayayıp da doktora gitmeyenleriniz bir görünün derim
Bende rahim ağzı yetmezliği var canım 22mm en son vajinalKızlar rahim ağzı uzunluğunuz kaçtı bide alttan mı yoksa karından mı ölçmüştünüz
Bazen öyle şeyler oluyo ya insan şaşırıyor dkjcjsGeçen gün kaşıntıdan dolayı acile gittim ya benim de eliyle baktı allahın belası mahvetti beni jajsksks ne amaçla parmak muayenesi oluyor acaba
Kız aşılama da spekulum takılıp katater ittirilirken bile bu kadar ahlayıp vahlamadım ayyy iğrenç ne alaka parmak muayenesi hajsjs tövbe yaBazen öyle şeyler oluyo ya insan şaşırıyor dkjcjs
Çok saçma başka şeylerde olabilirGeçen gün kaşıntıdan dolayı acile gittim ya benim de eliyle baktı allahın belası mahvetti beni jajsksks ne amaçla parmak muayenesi oluyor acaba
Çok şükür geldin bu haftalara Allah’ın izniyle az kaldı 36 görürsün benceBende rahim ağzı yetmezliği var canım 22mm en son vajinal
Ölçüm için alakasız benc, benim açıklık için spekulumla bakıyorlar bazen o da çok nadir yaniKız aşılama da spekulum takılıp katater ittirilirken bile bu kadar ahlayıp vahlamadım ayyy iğrenç ne alaka parmak muayenesi hajsjs tövbe ya
Vallahi ya spekulum taktı baktı hadi tamam dedim kanama var mk yok mu baksın alışığım parmak nedir hajsjsÇok saçma başka şeylerde olabilirsanki cihaz mı yok
Ayyy en sevmediğim ve huylandığım şey ya böyle elle muayeneKız aşılama da spekulum takılıp katater ittirilirken bile bu kadar ahlayıp vahlamadım ayyy iğrenç ne alaka parmak muayenesi hajsjs tövbe ya
İnşallah dua edin canımÇok şükür geldin bu haftalara Allah’ın izniyle az kaldı 36 görürsün bence![]()
Ya ben de öyleyim çarpasım geliyor adamın eline koluna refleks yani ittiriyorum hemen kalçadan kendimiAyyy en sevmediğim ve huylandığım şey ya böyle elle muayeneçok huylanıyorum ben
Kızını sağlıkla kucağına alacaksın allahın izniyleİnşallah dua edin canım13 hafta daha dayansa kuzum benim için yeter
öyle böyle getirdim bu zaman kadar allahın izniyle ama bazen umudum tükeniyor aniden
İnşallah hepimiz allalım sağlıklaKızını sağlıkla kucağına alacaksın allahın izniyle![]()
Amin canım beniiiiimİnşallah hepimiz allalım sağlıkla![]()
Ben zaten bi beş dakika doktoru bi oyalıyorum kendimi hazır hissetmek içinYa ben de öyleyim çarpasım geliyor adamın eline koluna refleks yani ittiriyorum hemen kalçadan kendimiçok kötü ayyyy
Snjdhss her hafta kurcalatmaktan yalama oldum işte, kendim için olsa bu kadar da dediğin gibi ahh analık ahBen zaten bi beş dakika doktoru bi oyalıyorum kendimi hazır hissetmek içinsağolsun kadın artık beni biliyor sen bi hazır ol diyor
yoksa dediğin gibi bi çarpası geliyo insanın. Çok sıçrıyorum bende yerimden elimi değdiği an
ama analık aaaahh analık Ahh
![]()
Vallahi analık yaBen zaten bi beş dakika doktoru bi oyalıyorum kendimi hazır hissetmek içinsağolsun kadın artık beni biliyor sen bi hazır ol diyor
yoksa dediğin gibi bi çarpası geliyo insanın. Çok sıçrıyorum bende yerimden elimi değdiği an
ama analık aaaahh analık Ahh
![]()