Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Bir hariç kasılma çıkmadı cihazda ama doktorum dikkatli ol bol bol dinlen dedi bebeklerin suyu iyi vajinal muayene yaparak rahim uzunluguna baktı 40 mm çıktı suan sorun yok dedi ama kontrol et ve not al kasılma hissedersen dedi. Ve sertleşmeyi de dedi ki duvara elini sür bastır böyle olursa asıl sertleşme olur onun dışındakiler normal dedi. Bol su iç dedi ve magnezyum verdi extra canım
Maşallah iyi olsun minikler 🧿canim sevindim sorun olmamasina magnezyum ne yazdi canim bende estra almak istiyorum.💖

Maşallah iyi olsun minikler 🧿canim sevindim sorun olmamasina magnezyum ne yazdi canim bende estra almak istiyorum.💖
Normalde Osteocare kullanıyorum ama yanına magosit yazdı canım

Eklentiler

• IMG_2119.webp
    IMG_2119.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_2120.webp
    IMG_2120.webp
    51 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar rahim ağzı uzunluğunuz kaçtı bide alttan mı yoksa karından mı ölçmüştünüz

canım merhaba kadın doğumdan eapor öıkartabildinmi sgk artık kadın doğumdan rapor için izin vermiyormış benim dr umun sekreteri öyle dedi ve eczacımda öyle dedi paralı almak durumundayım
Tam bir hafta uğraştım bunun için canım hatta bir kutu ücretli aldım ama raporu çıkarttım sonunda. Kadın doğumcu çıkarıyor ama maalesef sekreterlerinin dünyadan haberi yok

kadın doğum dr u mu bu iğneye rapor çıkardı canım
Çok şaşırdım olur mu ya başlangıç seviyesi var o iğnenin onu yazabiliyor gebelik durumu olarak çıkartcak. Bunları gösterir misin eczacıya veya doktora zaten biliyordur onlar yani.

Eklentiler

• IMG_6835.webp
    IMG_6835.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_6836.webp
    IMG_6836.webp
    79,3 KB · Görüntüleme: 22
Çok şaşırdım olur mu ya başlangıç seviyesi var o iğnenin onu yazabiliyor gebelik durumu olarak çıkartcak. Bunları gösterir misin eczacıya veya doktora zaten biliyordur onlar yani.
tamam canım çok sağol tekrar görüşücem yarın sekreterle Allah razı olsun inşAllah halledebilirim

Ankara’da yaşiyorum 5 yildir, simdi bir antalya ile tabi kiyaslayacak kadar delirmedim 30 yil mersin ve adana’da yaşayan biri olarak ne demek istediginizi ve nasil hissettiğinizi çok iyi anliyorum😂 sicaklar gobusler ve agrilar acilen gecmeli😄
Oyyyyy çok iyi bilirsin tam güneşe ateş etmelik yerler oralar da 😂😂😂

Back
X