Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Uyyyyyy yiyim onu hahahha çok tatlıdıııır 🥹🥹🥹🥹🥹 minicik nokta kadarlardı yok kese yok kalp atışı diye gidiyorduk şimdi poz bekliyoruz ey allahım mucize ya
Kesinlikle mucize aşkım 🥹 ve hala kafa yukarıda dönmemiş . Doktorum 90% sezeryan düşünüyormuş onuda söyledi

Kesinlikle mucize aşkım 🥹 ve hala kafa yukarıda dönmemiş . Doktorum 90% sezeryan düşünüyormuş onuda söyledi
Döner ya daha var zaman ayrıca tabii ki keşke hepimiz vajinal doğum yapabilsek daha kolay adapte oluruz yeni hayatımıza ama hangisiiiiii bebek ve bizim için iyi olacaksa o olsun 🥰

Merhaba kızlar doğum konusunda hayırlısını dileyelim .İlla normal olacağım diyen biri vardı 2013 annelerinde ama detayına girmicem.Benim oğlan tersti 39 +4 e kadar dönmedi sezeryan oldum,maşallah anında sütümde oldu çok şükür .İnş yine öyle olur.Aslinda ne sezeryanda ne süt konusunda endiseliydim.Simdi doğumdan biraz endişeliyim orası ayrı 🤣

Bu arada tüm hazırlığı bitenlere özeniyorum.Benim yatak odasını düzenlememiz lazım,tadilat var.Yeni mobilya aldım o kurulacak ,iyice gözümde büyüyor.Aslinda kararsiziz belki de evimiz mutahite verilecek,40 senelik .Doğumdan önce tasinmamiz gerekecek bilemiyorum. Dua eder misiniz hakkımızda ne hayirliysa o olsun.Tam bir belirsizlikteyiz.

Döner ya daha var zaman ayrıca tabii ki keşke hepimiz vajinal doğum yapabilsek daha kolay adapte oluruz yeni hayatımıza ama hangisiiiiii bebek ve bizim için iyi olacaksa o olsun 🥰
Aşkım bugün doktoruma aynısını dedim. Oda sezeryandada çok hızlı toparlanılıyor doğru ellerde doğru şekilde yapıldığında dedi. İnsanların bu sezeryan korkutmalarına kulak asmayın dedi ki alman doktorlar aşırı aşırı doğalcıdır normalde . Ya ilaç bile yazdırmak çok zor . Benim kombinasyondan dolayı biraz kanama bozukluğu +hamilelik diyabeti +zaten 7 ci tüp bebek . Kanama normal yolla az ama kontrol edilmesi zor oluyor sezeryanla çok kanama ama kontrol edilmesi daha kolay kanama oluyormuş.

Ayy gösterdi uyuyordu ahahha ağzı açık elini almış suratının altına 😂 tek taraflı gördüm ama oda birşeydir 😂 çok şükür canım herşey normal ben 1 kilo vermişim bebeğin kilosu güzel olması gerektiği gibi.böyle beslenmeye devam
Maşallah cimcimeye🧿🧿büyüdükçe naz yapiyorlar yuzunu gizliyorlar 🤣

Ben de sırt üstü çok rahat ediyorum hatta araştırdım aslında nasıl rahat hissederseniz öyle yatabilirsiniz diyor bazı doktorlar. Özellikle çok yorulduğumda belim ağrıdığında sırt üstü pozisyon çok rahatlatıyor beni ama aşırıya kaçmıyorum biraz sonra sol pozisyonu alıyorum hatta gece uyandığımda bile sırtüstü buluyorum kendimi korkmuştum ama pek korkulacak bir şey yokmuş vücudum rahatsız olsa değiştirir zaten. Kimisi boğuluyor gibi oluyormuş nefes alıp verişi değişiyormuş 😶‍🌫️
Bende tam tersi öyle rahat ediyorum sola sağa yatinca ya gögsumun ucu aciyor ya bişey batiyor 🤣

Balım evdeysen plan program yap haftalık ona göre yavaş yavaş hallet işlerini böyle tek bir güne sığdırma. Ben evde olduğum zamanı değerlendirmek için bir de kimsem yok yardım edecek ondan dolayı da çoğu işi şimdiden halletmek zorunda kaldım çok yoruldum. Sen günlere yayarak yap.

Gün verilmesine aşırı karşıyım ya çünkü verilen günde iş yapılmayınca beklentide olunuyor ve sonra güvensizlik oluşuyor. Arabayı halledebilirseniz gidin alın cidden daha iyi olur bekletmeyin.
Zaten bugun üç odayi arayi sildim pertim çikti şimdiden🙂Birde hepsini ayni gün yapsam yerden kazirlar beni ayy sorma eşim gitti almaya haftaya getirecektik araba yoktu filan demişler o zaman niye pazartesi sali deyip insanlari oyaliyosunuz belkide o bir haftada olurdu bir ay iki ay yani bunlara güven olurmu🙄iyikide gidip aldi bari

Valla ben ikisinide açiğim yeterki bebiş iyi olsun cunku deli cesareti var hiç bisey bilmemekte doğuma dair iyi gibi sanki başina ne gelecegini bilmiyosun cunku🤣

Merhaba kızlar doğum konusunda hayırlısını dileyelim .İlla normal olacağım diyen biri vardı 2013 annelerinde ama detayına girmicem.Benim oğlan tersti 39 +4 e kadar dönmedi sezeryan oldum,maşallah anında sütümde oldu çok şükür .İnş yine öyle olur.Aslinda ne sezeryanda ne süt konusunda endiseliydim.Simdi doğumdan biraz endişeliyim orası ayrı 🤣

Bu arada tüm hazırlığı bitenlere özeniyorum.Benim yatak odasını düzenlememiz lazım,tadilat var.Yeni mobilya aldım o kurulacak ,iyice gözümde büyüyor.Aslinda kararsiziz belki de evimiz mutahite verilecek,40 senelik .Doğumdan önce tasinmamiz gerekecek bilemiyorum. Dua eder misiniz hakkımızda ne hayirliysa o olsun.Tam bir belirsizlikteyiz.
Belirsizlikte kötü ya bu dônemde heleki hakkinda hayirlisi hangisyse o olsun kolayliklar diliyorum canim benim💙💜

Bugün grup bi durgun🙂Diğer kizlar bugun yoğun heralde ya kizlar ben sirt üstü yatarken daha rahat ediyorum ama sirt üstü yatmakta zararliymiş yan yatinca rahat edemiyorum yan yatinca oğlucumuda hissedemiyorum sirt ustu yatinca genelde oynuyo içerde aklimda deli sorular🙂🤯
Sırf üstü yatmak istiyorsan belinin altına bi yastık koy hafiften yüzünü falan sırf üstü gibi yap göbeğini hafif yana çevir o şekil de uyuyabilirsin Maslak göbeğin biraz yan dursun ki damara baskı yapmasın 🥰

cumartesi randevum var ben baya sabırsızlanıyorum gün geçtikçe daha da sabırsızlanıyorum ya nası geçmiyo zaman
bu arada kızlar ankarada olup doula tutan var mı ? sizce gerekli mi? fiyatları nasıl ?
Benim de merak ettiğim bir konu bu ankara’da doula konusu. Bana bazen asiri gerekliymis gibi geliyor bazen de milyarlarca kadın doula ile mi doğurmuş dusuncesine kapiliyorum😄

Aşkım bugün doktoruma aynısını dedim. Oda sezeryandada çok hızlı toparlanılıyor doğru ellerde doğru şekilde yapıldığında dedi. İnsanların bu sezeryan korkutmalarına kulak asmayın dedi ki alman doktorlar aşırı aşırı doğalcıdır normalde . Ya ilaç bile yazdırmak çok zor . Benim kombinasyondan dolayı biraz kanama bozukluğu +hamilelik diyabeti +zaten 7 ci tüp bebek . Kanama normal yolla az ama kontrol edilmesi zor oluyor sezeryanla çok kanama ama kontrol edilmesi daha kolay kanama oluyormuş.
Aşkım bir diş çekimi bile doğru elde yapıldığında nasıl hızlı ilerliyor doğum da öyle tabii ki allah iyi hekimlerle karşılaştırsın. Ben hiç aman vajinal olsuncu değilim hangisi anne ve bebek için iyi olacaksa o olmalı. Ha ben vajinal doğumu istiyorum köpeğim var onu bırakamam birine bebeğimle kendim ilgilenmek istiyorum bana bakacak kimse yok eşim çalışıyor kardeş yok kayınvalidem de hangi biriyle ilgilensin o yüzden nedense vajinal olsa daha rahat ayaklanacakmışım gibi gelsinden işte tüm tuşlara basıyorum 🥹

Ay maşallah kızlar ne güzel sabah kalkıp iş yapıyorsunuz ya ben sıcaktan nemden hiç uyuyamıyorum gece sonra salona klimanın altına geçip orda yatıyorum resmen öğlene kadar. Ancak öğleden sonra enerji geliyor iş yapmaya başlıyorum. Şu uykusuzluğa hiç dayanamıyorum bebiş doğunca nasıl dayanıcam uykusuzluğa diye korkuyorum.

Bende aynı durumdayım sırt üstü daha çok rahat ediyorum
Sırf üstü yatmak istiyorsan belinin altına bi yastık koy hafiften yüzünü falan sırf üstü gibi yap göbeğini hafif yana çevir o şekil de uyuyabilirsin Maslak göbeğin biraz yan dursun ki damara baskı yapmasın 🥰
Ben de sırt üstü uyuyorum ki sorun yaşasam dönemem diye düşünüyorum ama eşim feryat figan uyanıyor kalk çocuk nefes alamayacak diye hahajkdsl sinirlerimi bozuyor 100 kilo adamın şu minnoş telaşı her sabah tek göz açık manyak mısın be adam diye uyanıyorum 😂😂😂😂

Valla ben ikisinide açiğim yeterki bebiş iyi olsun cunku deli cesareti var hiç bisey bilmemekte doğuma dair iyi gibi sanki başina ne gelecegini bilmiyosun cunku🤣
Kız herkes patır kütür doğuruyor biz mi doğuramıycaz hajsjs kendimi gaza getirme seviyem tam olarak böyle 😂😂😂

Bu arada kızlar pazartesi günü ücretsiz online hamile yogası derslerine başlıyorum katılmak isteyenler bana instagramda dmden yazabilirler. Saat kaçta yapalım diye anket açmayı düşünüyorum instagramda
“alanuryoga”

Zaten bugun üç odayi arayi sildim pertim çikti şimdiden🙂Birde hepsini ayni gün yapsam yerden kazirlar beni ayy sorma eşim gitti almaya haftaya getirecektik araba yoktu filan demişler o zaman niye pazartesi sali deyip insanlari oyaliyosunuz belkide o bir haftada olurdu bir ay iki ay yani bunlara güven olurmu🙄iyikide gidip aldi bari
Olmaz aşkım öyle insanlar var ki artık ben güvenmiyorum güvenim sıfır. Bir de ticaretle uğraşınca iyice anlıyorum bu güvensizliği

Back
X