Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki hafta önde veya geride olması sorun oluyormuş sanırımBenim gebelik şekeri çıkmadı ama gelişimi 1 hafta önde şuan bir sorun olur mu bende sordum sıkıntı olmaz dedi ama bilmiyorum daha önce yaşayan var mi
Bende okudum sonra yazılanları çok şükür sorunsuz tamamlariz hepimiz inşallahİki hafta önde veya geride olması sorun oluyormuş sanırım![]()
Oyy ilk bebeğimizBen doğum yaptım kızlar bebek küvezde fua edi. Bize
Atlas Ege çok güzelKızlar bebişlerin ismine karar vermedik sizde Altas Ege ve asel nasıl
Erkeğe isim bulmakta zorlandık bizdeBence de Atlas çok güzel bir isim. Erkek isimleri sanki daha kolay bulunuyor gibi geliyor bana hep. Kızıma isim seçmekte zorlanıyoruz şuan. Favorilerimdeki erkek ve kız isimlerini paylaşıyorum![]()
Türkçe kız isimlerinden Gökçe,Umay,Ayla,Asya ve İlay kulağa hoş geliyor ve güzelBence de Atlas çok güzel bir isim. Erkek isimleri sanki daha kolay bulunuyor gibi geliyor bana hep. Kızıma isim seçmekte zorlanıyoruz şuan. Favorilerimdeki erkek ve kız isimlerini paylaşıyorum![]()
Atlas Ege kuzum. Kız için arayış içindeyimaltas mı canım Atlas mı ? Asel güzel bende beğeniyorum ama son zamanlarda çok kullanılıyormuş galiba öyle duymuştum …
Ama Atlas ege çok güzel geliyor kulağa
Aynen canım bizde atlas Ege’de kesiniz ama kıza başka bulacamAtlas benim de aklımdan geçmişti güzel bir isim canım ama Asel çok fazla koyuldu bir dönem sanki
Ahaha kaynanam asel diye tutturdu biz ise hiç sevmiyoruzOyy ilk bebeğimizRabbim bu süreci sana da ona da kolaylaştırsın günler su gibi geçsin ve aslan gibi toparlanmış kilo almış hiçbir sağlık sorunu olmayan bir şekilde çıksın da evinize götürün inşallah
Atlas Ege çok güzelAma bence de Asel koymayın Allah aşkına taşı kaldırsan Asel çıkıyo artık her yer bu isimle dolu
![]()
Atlas Ege güzel canım iki isimli olacaksa ama Asel’de bi kararsız kaldım güzel demek için çok ağır geldiBizde Altas seçiyoruz atlas Ege erkeğin kesim ama kızıma karar vermiyoruz aysima da var seçenek![]()
Offf hiç sevmiyorum bu muhabbetleri ama çok istiyosa kendi bi tane doğurup koyabilir istediği ismiAhaha kaynanam asel diye tutturdu biz ise hiç sevmiyoruz![]()
Kuzum satürasyonu yanlış ölçmüştür saat, belli bi değerin altında bayılırsın ya da halüsinasyon görmen lazımBen de son günlerde hiç uyuyamamaya başladım, bacaklarımda sinir ağrısı gibi bir ağrı oluyor akşamları 4 tane yastıkla yatmama rağmen rahat değilim, bir de özellikle sola yattığım zaman biri göğüs kafesimi sıkıştırıyor gibi oluyordu, tansiyondandir falan dedim kaç gündür tansiyonlarim normal, tesadüf eseri saatimin sadece yatarken saturasyonumu düşük ölçtüğünü farkettim. Otururken bir sorun yok sağ tarafa yatarken de çok sorun yok ama özellikle sola yatamıyorum. Pulse oksimetre aldırdım eşime teyit etmek için saatin gösterdiği kadar düşük olmasa da düşüyor yatınca. Kardiyolojiye randevu aldım umarım geçici bir şeydir
Çok güzel isimlerOğlum Göktürk buda muhtemelen Aybars yada Mert düşünüyoruz![]()
Barlasi kuzenim koymasaydi ilk aklımdakiydiÇok güzel isimlerbenim bebenin adı da Barlas
![]()
Çok beğendigim bir isim maşallah adıyla yaşasınÇok güzel isimlerbenim bebenin adı da Barlas
![]()
Bencede yaOfff hiç sevmiyorum bu muhabbetleri ama çok istiyosa kendi bi tane doğurup koyabilir istediği ismi![]()
Biz ilk Altay ve Alya dedik sonra vazgeçtik atlas Ege de karar kıldık. Kızçem için de bakıyoruz Gökçe aysima yada Asya büyük ihtimalleBence de Atlas çok güzel bir isim. Erkek isimleri sanki daha kolay bulunuyor gibi geliyor bana hep. Kızıma isim seçmekte zorlanıyoruz şuan. Favorilerimdeki erkek ve kız isimlerini paylaşıyorum![]()
Asya ismi çok güzel gelmiştir bana hepBiz ilk Altay ve Alya dedik sonra vazgeçtik atlas Ege de karar kıldık. Kızçem için de bakıyoruz Gökçe aysima yada Asya büyük ihtimalle
Asya da çok güzel bakBiz ilk Altay ve Alya dedik sonra vazgeçtik atlas Ege de karar kıldık. Kızçem için de bakıyoruz Gökçe aysima yada Asya büyük ihtimalle