Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    197
Evet internette doktorlarda öyle diyor ama bugunki gttiğim doktor bi iki kez daha dolasırsa tehlikeli dedi ki bunun garantisi yok dedi.

Plesantası önden olanlara sesleniyorum kızlar 2 gündür yine çok az hissediyorum şimdi da kordon dolanmasını okuyunca panik oldum
Aşkım benim kız geçen 10 gün az az hissettirdi kendini sanki kıpırdama gibi ama normal dedi doktor kontrolüm vardı ona denk geldi . Biraz nerede durduklarına bağlı benim plasenta sağ ön duvarda mesela kızım sola hareketlenirse hissediyorum sağda pek kıpırtı şeklinde ..kontrolün ne zaman ?

Bugünki Doktorun söylediğine göre tekme atması filan gerekiyor dedi ben dedim hocam tekme atmıyor Genel olarak sık sık toplanıyor biyere dedim o hareket sayılmaz diyor benim sürekli gittiğim doktorda oda hareket sayılır demişti inanki kafam çorba oldu.

Evettt benim de öyle yaa zaten ben hep az az hissediyorum, bugün de az az hissettim. Plesantan önden dedi sadece yerini bilmiyorum. Bende sanırım sağdan hissediyorum sol daha kıpırtı, pztesi kontrolüm canım.

Ayy ne biliyim kuzum Ya küveze girer diye korkuyorum inşallah girmez solunumda skntı çıkmaz.

Anladım kuzum acilmi almışlardı seni sezeryana hemen.
Doktor acil alalım demişti ama ben 2 3 gün annemin gelmesini bekledim hergün nst gittim imza attım sorumluluk bende diye

Ayy ne biliyim kuzum Ya küveze girer diye korkuyorum inşallah girmez solunumda skntı çıkmaz.
Ya esmoş yanlış anlama aşkım ama Küveze girer diye korkuyorsun ama kordon birdaha dolanır Allah korusun çocuk havasız kalır diye korkmuyormuşum ya sabah berri hepimiz git başka doktora diyoruz . Herkes yazdı burada yani oturup evde beklemek çare değilki

Balım önce kafandaki şu soruları bi kenara bırak, sana dediğim gibi büyük bir hastaneye git yani gerektiğinde yoğun bakımı olan tercihen şehir hastanesi derim, sonra onlar da aynısını derse napcaksın ciğer geliştirici yapılır 24 saat beklenir sonra olacaksa olur zaten canım, korkarak geçiremezsin. Küvöze girse de korkma kocaman çocuk olmuş kısa sürede toparlar çıkar belki de hiç girmez, sadece kendini strese sokarak bebeği de streslendirme, bu saat oldu çoktan gitmen gerekirdi yapma böyle

Sen strese girince bebek de girmiştir canım ya da stresi hissedip uyku moduna geçmiştir, hareketlerini takip et bir şey yoktur inşallah ama kontrol her zaman iyidir canım
İnşallah sağlıklı olsun da bende strese bağladım durumu ama yinede bir kontrole gidecem yarın

Yarın gideceğim kuzum eşim işe gitti
İyi bi doktor buldum doç. Onun görüşünüde alacağım oda aynı seyi söylerse yarın kabul ederim sezeryanı kuzum burdaki şehir Hastanesine gitmek istemiyorum kimse memnun değil ordan .

Sen bilirsin canım

Tekme dönme ittirme gerdirme gibi net hareketleri bekliyor doktor. Benimki de bu gün hep sağa toplandı ama arada kayma ittirme tekme oluyor ama çok hafif normalde parti yapardı valla korkuyorum bende not alıyorum şimdi hareketlerini.

Merhaba crp kac cikiyor sizin benim gecen ay 21 bu ayda 21 çıktı, gecen ay doktor apseye baglamisti ama suan hic belirtim yok
Benim 22 den 25 çıkmıştı en son. Doktora soruyorum takılma diyorlar . Ama burda bir arkadaşın bebeği anne karnında zatürre olmuş . Benim de canım çok sıkıldı ve benim bayadır var . yarın da sağlık ocağında tahlil yaptıracağım bakalım ne çıkacak .

Allah korusun bana da cok takma belirtin yoksa dedi ama neden normal degil insan tedirgin oluyo.
Devletteki doktor apseden demisti gecen ay ozeldeki de antibiyotige gerek yok mecbur degilsek almayalim ates cikarsa parol al dedi ama hic belirtim yok persembe kontrolum var devlette sorucam yine
Sizin sonucunuz ne cikacak doktor ne diyecek paylasir misiniz? Bende haber veirrim ne dedigini

Geçmiş olsun Esmoss60 arkadaşların dediği gibi riske atma.Kuvoz kötü bı yer değil ki.Benim de iki gündür hareketleri çok azdi sabah da olmayınca ömrümden ömür gitti heralde dedim kordon dolandı ya da kötü bişey oldu.Cok şükür nst normal çıkti.İhmal etme ,kilosu da iyi maşallah.

Amin Allah bizleri de bebeklerimizi de korusun. Tabi ki paylaşırım. Benim de haftaya doktorda kontrol randevum var . Orada doktoruma sorup sizlere haber veririm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…