27 ağustosta gitmiştim kuzum bir hafta olacak nerdeyse .Canım doktoruna en son ne zaman gitmiştin ?
Evet internette doktorlarda öyle diyor ama bugunki gttiğim doktor bi iki kez daha dolasırsa tehlikeli dedi ki bunun garantisi yok dedi.Canım doktor daha iyi bilir ama kordon dolanması sonradan da olmuş olabilir bazen ultrasonda bebeğin duruşundan da görülmeyebilir diye biliyorum, kordonu dolayıp geri de açabiliyorlarmış bebekler ama bence acilden başka bi doktor görüşü al mutlaka canım büyük bi hastaneye gidip, kilosu çok iyi solunum sıkıntısı olmazsa küveze girmez diye düşünüyorum kendini strese sokma haftan çok iyi canım
Aşkım benim kız geçen 10 gün az az hissettirdi kendini sanki kıpırdama gibi ama normal dedi doktor kontrolüm vardı ona denk geldi . Biraz nerede durduklarına bağlı benim plasenta sağ ön duvarda mesela kızım sola hareketlenirse hissediyorum sağda pek kıpırtı şeklinde ..kontrolün ne zaman ?Plesantası önden olanlara sesleniyorum kızlar 2 gündür yine çok az hissediyorumşimdi da kordon dolanmasını okuyunca panik oldum
Bugünki Doktorun söylediğine göre tekme atması filan gerekiyor dedi ben dedim hocam tekme atmıyor Genel olarak sık sık toplanıyor biyere dedim o hareket sayılmaz diyor benim sürekli gittiğim doktorda oda hareket sayılır demişti inanki kafam çorba oldu.Esmoss60 kuzum hiç korkma bir doktordan duymuştum bebekler bu haftalarda kordondan oynamayı severlermiş boyunlarına dolayıp açarlarmış. Ama yinede takipte ol sen 2 saatte 10 belirgin hareket varsa iyidir bebeğin.
Evettt benim de öyle yaa zaten ben hep az az hissediyorum, bugün de az az hissettim. Plesantan önden dedi sadece yerini bilmiyorum. Bende sanırım sağdan hissediyorum sol daha kıpırtı, pztesi kontrolüm canım.Aşkım benim kız geçen 10 gün az az hissettirdi kendini sanki kıpırdama gibi ama normal dedi doktor kontrolüm vardı ona denk geldi . Biraz nerede durduklarına bağlı benim plasenta sağ ön duvarda mesela kızım sola hareketlenirse hissediyorum sağda pek kıpırtı şeklinde ..kontrolün ne zaman ?
Ayy ne biliyim kuzum Ya küveze girer diye korkuyorum inşallah girmez solunumda skntı çıkmaz.Kız sen niye üzüyorsun kendini? Eşine söyle üniversiteye gidelim, eğitim araştırmaya gidelim, şu x doktor iyiymiş şuna da bi bakalım de atlayın gidin içiniz rahat etsin. Ayrıca en kötü senaryoda diyelim ki doğum yaptın ne olacak balım? Kilosu maşallah iyi, haftası iyi daha ne?Hiç üzme böyle yok beklemiyordum bu haftada falan diye. Esmoss60
Doktor acil alalım demişti ama ben 2 3 gün annemin gelmesini bekledim hergün nst gittim imza attım sorumluluk bende diyeAnladım kuzum acilmi almışlardı seni sezeryana hemen.
Ya esmoş yanlış anlama aşkım ama Küveze girer diye korkuyorsun ama kordon birdaha dolanır Allah korusun çocuk havasız kalır diye korkmuyormuşum ya sabah berri hepimiz git başka doktora diyoruz . Herkes yazdı burada yani oturup evde beklemek çare değilkiAyy ne biliyim kuzum Ya küveze girer diye korkuyorum inşallah girmez solunumda skntı çıkmaz.
Balım önce kafandaki şu soruları bi kenara bırak, sana dediğim gibi büyük bir hastaneye git yani gerektiğinde yoğun bakımı olan tercihen şehir hastanesi derim, sonra onlar da aynısını derse napcaksın ciğer geliştirici yapılır 24 saat beklenir sonra olacaksa olur zaten canım, korkarak geçiremezsin. Küvöze girse de korkma kocaman çocuk olmuş kısa sürede toparlar çıkar belki de hiç girmez, sadece kendini strese sokarak bebeği de streslendirme, bu saat oldu çoktan gitmen gerekirdi yapma böyleAyy ne biliyim kuzum Ya küveze girer diye korkuyorum inşallah girmez solunumda skntı çıkmaz.
Anladım kuzucuğum sen devlettemi oldun sezeryan özeldemiDoktor acil alalım demişti ama ben 2 3 gün annemin gelmesini bekledim hergün nst gittim imza attım sorumluluk bende diye
İnşallah sağlıklı olsun da bende strese bağladım durumu ama yinede bir kontrole gidecem yarınSen strese girince bebek de girmiştir canım ya da stresi hissedip uyku moduna geçmiştir, hareketlerini takip et bir şey yoktur inşallah ama kontrol her zaman iyidir canım
Yarın gideceğim kuzum eşim işe gittiBalım önce kafandaki şu soruları bi kenara bırak, sana dediğim gibi büyük bir hastaneye git yani gerektiğinde yoğun bakımı olan tercihen şehir hastanesi derim, sonra onlar da aynısını derse napcaksın ciğer geliştirici yapılır 24 saat beklenir sonra olacaksa olur zaten canım, korkarak geçiremezsin. Küvöze girse de korkma kocaman çocuk olmuş kısa sürede toparlar çıkar belki de hiç girmez, sadece kendini strese sokarak bebeği de streslendirme, bu saat oldu çoktan gitmen gerekirdi yapma böyle
Sen bilirsin canımYarın gideceğim kuzum eşim işe gitti
İyi bi doktor buldum doç. Onun görüşünüde alacağım oda aynı seyi söylerse yarın kabul ederim sezeryanı kuzum burdaki şehir Hastanesine gitmek istemiyorum kimse memnun değil ordan .
Tekme dönme ittirme gerdirme gibi net hareketleri bekliyor doktor. Benimki de bu gün hep sağa toplandı ama arada kayma ittirme tekme oluyor ama çok hafif normalde parti yapardı valla korkuyorum bende not alıyorum şimdi hareketlerini.Bugünki Doktorun söylediğine göre tekme atması filan gerekiyor dedi ben dedim hocam tekme atmıyor Genel olarak sık sık toplanıyor biyere dedim o hareket sayılmaz diyor benim sürekli gittiğim doktorda oda hareket sayılır demişti inanki kafam çorba oldu.
Benim 22 den 25 çıkmıştı en son. Doktora soruyorum takılma diyorlar . Ama burda bir arkadaşın bebeği anne karnında zatürre olmuş . Benim de canım çok sıkıldı ve benim bayadır var . yarın da sağlık ocağında tahlil yaptıracağım bakalım ne çıkacak .Merhaba crp kac cikiyor sizin benim gecen ay 21 bu ayda 21 çıktı, gecen ay doktor apseye baglamisti ama suan hic belirtim yok
Benim 22 den 25 çıkmıştı en son. Doktora soruyorum takılma diyorlar . Ama burda bir arkadaşın bebeği anne karnında zatürre olmuş . Benim de canım çok sıkıldı ve benim bayadır var . yarın da sağlık ocağında tahlil yaptıracağım bakalım ne çıkacak .
Amin Allah bizleri de bebeklerimizi de korusun. Tabi ki paylaşırım. Benim de haftaya doktorda kontrol randevum var . Orada doktoruma sorup sizlere haber veririm inşallahAllah korusunbana da cok takma belirtin yoksa dedi ama neden normal degil insan tedirgin oluyo.
Devletteki doktor apseden demisti gecen ay ozeldeki de antibiyotige gerek yok mecbur degilsek almayalim ates cikarsa parol al dedi ama hic belirtim yok persembe kontrolum var devlette sorucam yine
Sizin sonucunuz ne cikacak doktor ne diyecek paylasir misiniz? Bende haber veirrim ne dedigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?