Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    197
Eşim götürmek istemiyor takipli olduğum doktora böyle bişeyi nasıl atlar diyor güvenim kalmadı diyor diğer doktor umarım olumlu seyler söyler
Canım çok yanlış yapıyorsun bi yere git bebeğini alsınlar bak bu durum riskli. Ayrıca küvez korkulacak bişey değil. Benim bebeğim ölecekti yarım saat daha almasalardı ama suan küvezde gayet sağlıklı. Ki senin haftan çok güzel genel de 2 kilo doğarsa ve sağlık sıkkntısı yoksa küveze girmezler bile. Lütfen kalk hastaneye git gerekirse doktoruna ulaşmalarını iste hastaneden acil durumda ulaşırlar.

Yaaaaa Liooooo yerim 10 gün nedir ya ben bile okurken heyecanlandım haha 10 eylül benim evlilik yıldönümü tarihim görünce içim kıpır kıpır oldu Lioo
Ay sen bide beni gör önümüzdeki pazartesi giderim ultrasona da kilosu kaçmış. ya ne güzel 10 eylül.

Plesantası önden olanlara sesleniyorum kızlar 2 gündür yine çok az hissediyorum şimdi da kordon dolanmasını okuyunca panik oldum
Toksan Soğuk bir şeyler içip, tatlı bir şeyler atıştır. Sonra da sırt üstü düz uzan. Benim de plasentam önde en yoğun hissettiğim zamanlar bu şekilde oluyor. Stres yapma stres hormonu bebeklerde uykuyu arttırıyormuş gözlemle baktın çok az hissediyosun bi kontrole git için rahat etsin

Esmoss60 bence de riskli durumda isen huzursuzsan gitmelisin. Kesinlikle korkma.

Bende 3 gündür kasık ağrım var diyordum. Bugün bel ağrısı da başladı bende. Doğum belirtisi mi bu?
Bir arkadaşım kasık ağrısı başladıysa doğum habercisi demişti. Benim daha 5 haftam var tam zamanına bu da benim aklıma takıldı mesela. Ama düşünmemeye çalışıyorum.

Bugünki bel ağrısı aşırı gibi geldi bana ama bir süre sonra geçti.
Belki bende gideceğim böyle giderse doktora. Normalde haftaya gidecektim. Öyle çok zorlamadığı ve Bebek hareketlerinde bir sorun görmediğim sürece kafama takmıyorum.

Benim de ayaktayken göbeğim hep sert canım bana da yapısal olabilir denmişti bu konuda, hemen girip çıkıyor mu yoksa uzun sürüyor mu böyle
hemen girip cikan bir sey degil canim, agri gibi degil cunku tam olarak benimki agri / aci karisimi bir his oluyor, oyle olunca da sol yanima uzanip bekliyorum bir sure. yatarken de dokununca hassasiyet aci oluyor yine ama dinlenince geciyor. dinlenmeyi denedin mi, gecmedi mi hic?

Anladım kuzucuğum sen devlettemi oldun sezeryan özeldemi
Özelde canım . Aynı gün devlette de kontrolüm vardı orda ki doktor fark etmemişti mesela . İki muayene arası 15 dk bile yoktur belki

Ay kimse yazmamış saatlerdir

Arkadşlar alakasız olacak ama herkes tetenoz aşısı oldu mu ben 35. Haftadaym hala kararsızım

Baya saatlerce geçmedi canım akşama doğru hafifledi genelde yatıyorum ben de o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…