Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    206
37+0 olduk bu gün itibariyle. Evet normal doğumda tarih belli olmuyor bahtına ne çıkarsa
Evet zaten şunun şurasında burdakilere ne kaldiki.. hangi tarihte olursada inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı

Kesinlikle çok haklı yazmışsınız ben mesela sezaryen olmayı en başından beri istiyorum ama doktor ısrarla Vajinal doğum yolunda ilerletiyor… devlet hastanesi takipliyim. Bebeğim nasıl gelmek isterse kabulüm tabiki ama birazcık beni dinleseler ve seçim hakkı sunsalar sezaryeni seçerim. Vajinal doğumdan korktuğumdan değil sadece içimden sezaryen geliyor sadece kendimi daha güvende ve rahat hissedeceğimi düşünüyorum. böylece psikolojik olarak da çok rahatlarım aslında şuan vajinal olacak diye gerginim stresliyim ve itiraf ediyorum biraz da mutsuzum. Umarım bu beni kötü bir hamile ya da anne yapmıyordur ama bu denli ağrı ve sızı sonrası çok yoruldum artık bir de vajinal doğuma mental ve fiziki olarak sabrım ve dayanıklılığım kaldı mı hiç emin değilim. Yani kadınları Vajinal doğuma zorlamamaları da çok fena bir şey bence anneyi strese sokuyor kendimi değersiz hissediyorum “keşke seçim hakk sunsalar bana” diye. İsteğe bağlı sezaryan olurdum sağlık problemimiz yok çünkü çok şükür. Bence bu da bir şekil zorbalık. O yüzden Vajinal doğum isteyip sezaryen olmak zorunda kalan annelerin de neden üzülüp strese girdiğini çok iyi anlıyorum ben de sezaryen isteyip Vajinal doğum yapmak zorunda olduğum için aynı duyguları hissediyorum çünkü o yüzden bu mesajınızı okumak bana da iyi geldi. Dilerim her anne bebeğine sağlıkla kavuşur hepiniz dualarımdasınız ve kimse doğum şekline üzülmesin birkaç haftaya hiç önemi kalmayacak çünkü bebişlere kavuşunca anlık bir eylem olarak hatırlayacağız

Kızlar epidural sezaryen düşünen var mı. Benm iki sezaryenim de spinaldi bunu da deneyeyim diyorm ama bir farkı olur mu bilemedm

Arkadaşlar günaydın .Kışlık uyku tulumu hangisi aldınız uyku için

Kızlar epidural sezaryen düşünen var mı. Benm iki sezaryenim de spinaldi bunu da deneyeyim diyorm ama bir farkı olur mu bilemedm
İlki aniden alındığım için genel anestezi yapmışlardı. 2. spinaldi. Eğer bi sıkıntım olmazsa bunu da spinal istiyorum çünkü çok daha rahattı kolay toparladım

Benim daha önce 2 kürtajım var bu gebeliğimde de kan sulandırıcı ilaç kullandım iğne ve hap Bugüne kadar hep özel takipliydim birkaç tane farklı özel doktora gittim hepsi de Sezeryan doğum yapmam gerektiğini zor süreçler yaşadığını riske atmayacaklarını söylediler en son takibimi yapan doktor hastaneden ayrılınca Bir kere de olsa devlete gitmek istedim ve devletteki doktor asla sezaryen ihtimalini bile konuşmadı normal doğum yapılabilir dedi bu durumu anlattığımda ve doktorumun böyle söylediğini söylediğimde git o zaman o seni sezeryan yapsın dedi Açıkçası ben de çok kararsızım Ne istediğimi bilmiyorum Çok da korkuyorum Umarım hepimiz için en iyisi en güzeli neyse o olur

Canım nasılsınız? Bebekler nasıl? memurhanim
Canım bebekler entube makineye bağlı nefes alıyorlar.heryeri boru onlari öyle görünce çok üzülüyorum.ben dün taburcu oldum .onları bıraktım geldim burda bı yerde kalıyorum. Hergun 15 dk görüş var bugün 1.30 da görmeye gideceğim .eşimde döndü boluya koca Ankara'da kendimi çok yanliz hissediyorum.

Dualarım gerçekten seninle rabbim tez vakitte şifa versin yavrularına sağlıkla büyüsünler de çıksınlar inşallah. Geçecek elbette bu süreçler yeter ki iyi olsunlar da… Senin yanında kim var tek misin?

Kimse yokmu canım yanında Rabbim şifalar versin bu süreçte kolayliklar versin sana canım kısa sürede iyileşirler inşallah

Kızlar bişey sormak istiyorum kundaklıcak mısınız bebeleri ? Nasıl yapcaksınız
Yarım kundağın bir zararı yok hatta doktorlar önerir canım yarım kundak yapıp uyutabilirsin bebek dönmeye başlayana kadar yani 4 ay falan

Kızlar herkes birşeyler kafasına takıyor belliki . Bende çok üzülüyorum bebeğim 2.500 geçmez dediler doğumda küçücük olacak . Beslenmeme aşırı dikkat ettim . 2 gündür bu durum rüyalarıma giriyor. bende gebelik şekeri var diye sırf protein ağırlıklı beslendim .. sürekli tavuk,somon,et tarzı ve bulgur ,basmati ,sebze tarzı.Sürekli vitaminlerimi aldım düzenli şekilde. Korkuyorum birde doğum şişi olucak onuda verince iyice kilosu düşük olucak. Üzülüyorumda annem ben seni 2.250 doğurdum kızım sana çekmiş demekki diyor ama nebilim . Çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…