Evet canım bizde 2. Topuk kanı verdik öyle oluyorSelam kızlar şimdiye kadar hastanedeydim ,oglanin ,benim tahlil sonuclarim vardı . Öldüm bittim resmen.Birde aile hekimliğinde aramislardi bugün onu da aradan çıkardım.
Size birşey soracağım .Aile hekimliğinde ki hemşire bana doğduktan 5 gün sonra aile hekimliğinde topuk kanı alınacağını söyledi.Bende hastanede alıyorlar zaten dedim.Bazi hormonlar belirmiyor gibi bişey dedi ama bana tuhaf geldi açıkçası 2. Topuk kanı alınması.Sizede böyle bir durum oldu mu
Kanlı olmak zorunda değil canım benimki bembeyazdı. Jölemsi yoğun bir kıvamda her zamanki akıntından farklı olur nişan dediğinKızlar nişan illaki kanlı mı olur ? Azönce lavaboya gittiğimde kokusuz sarı beyaz arası yoğun bir akıntımın geldiğini gördüm. Nişan olabilir mi ? Doğum yapan arkadaşlardan bu şekilde nişanı gelen oldu mu ?
Aşkım bence annen artık evine dönsün emin ol tek başına da bakabileceksin annelik içgüdüleriyle. En azından tek daha huzurlu olursun.
Bişey diyemiyorum belki de ben sağlıkçıyım diye ama bende hep diyorum ki çabuk toparlanıp kendim bakayım kalabalık gitsin bir an evvel insan kalabalığı beni daha çok yoruyor insan annesiyle de anlaşamıyor bazen sizi anlıyorum
anladim canim, dedigim gibi eldiveni sol eline giyip serce parmaginla damagini uyarirken birlik enjektorle verirsen, hem cok hizli bitiyor surekli emme refleksi aktif oldugundan hem de bogulma korkusu olmuyor. fotograftaki 5lik gibi o biraz daha yogun veriyor siviyi. emme refleksini aktive ettigin icin reddedemiyor istese de. acil durum olursa diye yaziyorum. ya da okuyan baska birinin de isine yarar belki. gerci biberonu kullaniyor artik diyorsun.İşaret parmağı pamukla doldurup bağlıyorsun bu şekilde balım.
Canım bu sabah çok erkenden gittik bilicheck ile ölçüldü dün 7.2 çıkmıştı bugün 9.7 çıktı kan almadılar. Bilicheckte 12 üzerine kan bakıyorlar allahım göstermesin bir daha. 1 hafta sonra kontrole gel dedi. Ee hocam ya aynısı olursa ne olacak dedim acilde bakılsın dedi. Artık beyin bariyerine saldırıda bulunamaz sarılık o yüzden rahat olabilirsin dedi. Biliyorum eşimle içimiz rahat değil ama yapacak bir şey de yok bol bol emzirip mama takviyesi yapacağım. İnşallah bol kaka yapar da atarız vücuttan. Sen ne yaptın canım kontrol vs ne oldu?
Kuzum bebek senin mutsuzluğunu hissettiği için tutmuyor huzursuz oluyor senin pozitif olman önemli korkma bebek emdiği sürece sütun bitmez sen böyle kendini yıpratırsan biter ama azıcık sakın ve pozitif olmayı deneÜç gün sonra inen sütüm memelerimden taşacak kadar çoktu simdi 10. Gün memelerim bomboş sanki yumuşacık oluyorçocuğun sarılığı var ve ilk günden beri memeyi Zorla tutturuyorum bi yere gidince memeyi tutmaz ağlarsa diye üzülüyorum sağlık ocağına gittim topuk kanı verince ebe emzir dedi sakinlessin memede daha çok ağlıyor oysa mutsuzluğa kapılıyorum ya sütüm biterse sağım da yaptım ama sağınca boş mememi Mete tutmuyor aglicam
Anladım canım acaba enfeksiyon mu dedim ama kokusuzdu tamamen. Sen nişan geldikten ne kadar sonra doğurdun peki ?Kanlı olmak zorunda değil canım benimki bembeyazdı. Jölemsi yoğun bir kıvamda her zamanki akıntından farklı olur nişan dediğin
Canım kabızlık için Duphalac diye bi şurup var ben onu kullanıyorum ve çok memnunum. İlk doğumumda çok çekmiştim kabızlıktan. Şükür bu şurup beni kurtardı. Kahvaltıda domates salatalık hariç her şeyi yiyorum. Gün içinde bolca miktarda rezene kimyon çayı tüketiyorum. Tabi tohum halinde olanından. Bebek uyanmazsa ayaklarının altını gıdıkla. Gerekirse pijamasını çıkar uyandır.Herkese selaamlar, güzel sabah rutinleriniz olsun inşallah.
Dün akşamdan beri göğüslerim taş gibi bebek geceden beri meme tutmadı hiç. Gerçi tutunca da uyuya kalıyor birinde. Diğerini hiç sevmedi kavga ediyordu silikon uç aldım. Meme ucu çıkaran.
3 Gün oldu bugün spinal olalı aşırı gaz problemi var. Çıkarıyorum ama hala var yani karnım davul. Bunun bir çözümü var mı?
Birde kahvaltıda neler yiyorsunuz? Doktorum kabız yapmayacak şeyler ye dedi. Birde içebildiğin kadar kahve iç dedi muhtemelen ödem atmak için.
Bir bel ağrım birde kuyruk sokumun acıyor. Dikiş acısına bir şekilde alıştım. Dün taburcu olduk eve geldik duş aldım sıcak su bel ağrıma iyi geldi. Ama çok üşüdüm.
Şimdi bir kaç sorum var:
Bebek meme de uyuyakalıyor ne yapmalıyız?
Ameliyat sonrası Bel ağrısı nasıl geçecek?
Tek başınıza oturup kalkmaya ne zaman başladınız?
Bence nişan olabilir canımEvet canım bir kez yoğun geldi benim
Beni de aradı hemşire bazen ikinci yi almıyo hastane asm gel dedi. Birde ilk alınan kan anne sütü almadan bebek alınıyomuş ikinci Bi hafta sonra bebek beslendikten sonra alınıyo dedi. Farkı oymuş.Selam kızlar şimdiye kadar hastanedeydim ,oglanin ,benim tahlil sonuclarim vardı . Öldüm bittim resmen.Birde aile hekimliğinde aramislardi bugün onu da aradan çıkardım.
Size birşey soracağım .Aile hekimliğinde ki hemşire bana doğduktan 5 gün sonra aile hekimliğinde topuk kanı alınacağını söyledi.Bende hastanede alıyorlar zaten dedim.Bazi hormonlar belirmiyor gibi bişey dedi ama bana tuhaf geldi açıkçası 2. Topuk kanı alınması.Sizede böyle bir durum oldu mu
Canım ben daha doğurmadim ama aile hekimligine gittiğimde benim hemşiremde doğumdan sonra ikinci topuk kanını alicaz dediler açıkçası bana da garip geldiSelam kızlar şimdiye kadar hastanedeydim ,oglanin ,benim tahlil sonuclarim vardı . Öldüm bittim resmen.Birde aile hekimliğinde aramislardi bugün onu da aradan çıkardım.
Annenin ve bebeğin toparlanma süreci göz önünen alındığında 40 günlük süre hesaplanmış. Aslında bu anne ve bebek için koruma amaçlı. Günümüz şartlarında biraz daha kısa sürede toparlayabiliyoruz elhamdulillah. Eğer gitmek istediğin bir yerse felak nas oku git. Kalabalığa girmek seni rahatsız edecekse orası ayrı. Takılma böyle şeylere germe kendini.Kızlar bir şey duydum batıl inanç farkındayım ama insan her şeyi takıyor, 2 gün sonra en yakın arkadaşımın nikahı var ve lohusa düğüne gitmemeli tarzı şeyler duydum, hiç bilginiz var mı böyle bir şey duydunuz mu
Benim de bugün normalden biraz daha fazla akıntım geliyor suyum gelse sızıntı şeklinde anlarım herhalde o daha sıvı kıvamda olur dediler su gibiKanlı olmak zorunda değil canım benimki bembeyazdı. Jölemsi yoğun bir kıvamda her zamanki akıntından farklı olur nişan dediğin
Yaa inşallah öyledir beklemek çok yordu beni bu son günlerdeBence nişan olabilir canım
Hayır benimki şefaf sarımsı katı ele yapışmayan bir şekilde geldi . Hep kanlı olmuyorKızlar nişan illaki kanlı mı olur ? Azönce lavaboya gittiğimde kokusuz sarı beyaz arası yoğun bir akıntımın geldiğini gördüm. Nişan olabilir mi ? Doğum yapan arkadaşlardan bu şekilde nişanı gelen oldu mu ?
Anladım canımHayır benimki şefaf sarımsı katı ele yapışmayan bir şekilde geldi . Hep kanlı olmuyor
İkisinde farklı hastalıklara bakılıyor dediler bizden , biri doğduğunda diğeri de işte sonradan alınıyormuş ama aynı değiller dediSelam kızlar şimdiye kadar hastanedeydim ,oglanin ,benim tahlil sonuclarim vardı . Öldüm bittim resmen.Birde aile hekimliğinde aramislardi bugün onu da aradan çıkardım.
İlk doğum belirtisini fark ettiğim sıvı şeffaf yapışkan olmayan akıntıydı sildikçe geldi. Daha sonra nişanım jöle kıvamında gelmişti kanlı. Ama hep kanlı olmasına gerek yok normal de gelir.Anladım canım
Yok canım 20 lik şırınga da artık şırıngayla verebilecek gücüm de yok kendi kabul etse dahi. Biberonla daha iyi.anladim canim, dedigim gibi eldiveni sol eline giyip serce parmaginla damagini uyarirken birlik enjektorle verirsen, hem cok hizli bitiyor surekli emme refleksi aktif oldugundan hem de bogulma korkusu olmuyor. fotograftaki 5lik gibi o biraz daha yogun veriyor siviyi. emme refleksini aktive ettigin icin reddedemiyor istese de. acil durum olursa diye yaziyorum. ya da okuyan baska birinin de isine yarar belki. gerci biberonu kullaniyor artik diyorsun.
ahh cok sukur bir hafta rahat misiniz o zaman simdirabbim bir daha gostermesin artisini umarim. bu kadarla gelmis gecmis olsun insallah
bizim ilce devlet hastanesine geldik bu sefer, dunden bu gune kilo artisi iyi, genel muayenede de normal buldu, fakat sarilik gobegine inmistahlil istedi yine, elinden alamadilar, kan gelmedi, kolundan denediler vs. yavrum yine dakikalarca agladi maalesef. cocugumun sesi kisildi artik. insallah deger yuksek cikmaz, hastanedeyim hala oturdum dua edip bekliyorum iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?